مایکروسافت از اینکه PS4 Pro پخش کننده‌ی دیسک‌های 4K بلوری را ندارد، متعجب شده است

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#Z03.jpg
در کنار تعجب مصرف کنندگان از عدم وجود پخش کننده‌ی دیسک‌های 4K بلوری، مایکروسافت نیز از این تصمیم سونی متعجب شده است. وب‌سایت The Guardian فرصت این را داشته تا به گفتگو با Albert Penello از مایکروسافت بپردازد و در جریان آن پنلو دیدگاه خود را در رابطه با نداشتن پخش کننده‌ی دیسک‌های 4K بلوری اعلام کرده است.

او در این مورد بیان داشت:" من نمی‌خواهم وارد جنگ‌های کنسولی شوم، من احترام زیادی برای کاری که سونی انجام می‌دهد قائلم. اما از دیدگاه تحلیلی، من فکر می‌کنم که برخی تصمیم‌های گرفته شده توسط آن‌ها برای محصولشان باعث تعجب من شده است. فقدان یک پخش کننده‌ی دیسک‌های 4K، با توجه به توجه سونی به مدیا [رسانه]، جای تعجب دارد. من فکرمی‌کنم بسیاری از مردم این تصمیم سونی را با توجه به تصمیم‌هایی که در طول تاریخ شرکت‌شان گرفته‌اند پیش بینی نکرده‌اند."

در کنار نظر پنلو در این مورد، وی در رابطه با چشم انداز مایکروسافت در رابطه با کنسول Xbox Scorpio نیز صحبت کرده است. او اعتراف کرد که مایکروسافت با اینکه می‌دانسته کنسول Xbox Scorpio یک سال دیگر منتشر می‌شود، تصمیم به عرضه‌ی کنسول Xbox One S گرفته است.

با این حال او در ادامه اظهار داشت که مایکروسافت با این هدف تصمیم به عرضه‌ی Xbox Scorpio در سال 2017 گرفته که به توسعه دهندگان بازی‌های ویدئویی فرصت کافی برای تولید محصولات با کیفیت بدهد. او همچنین شفاف سازی کرد که این تصمیم مایکروسافت ربطی به تصمیم سونی برای عرضه‌ی کنسول میان نسلی PS4 Pro در ماه نوامبر ندارد؛ مایکروسافت تنها به منظور ارائه‌ی بهترین کنسول صبر کرده است.

منبع

داداش اسکروپیوهم یه بین نسلیه مگه چقدر میخواد قوی تر باشه بعد شما یجور میگی انگار بازیای اسکروپیو مشترک نیست
منظور منو نگرفتی . فرض کن شما الان فور داری و وان نداری . با توجه به مشترک بودن بازیهای فور و پرو عاقلانش اینه که به جای خرید پرو صبر کنی که اسکورپیو بیاد تا هم بتونی از انحصاریهای مایکروسافت لذت ببری هم انحصاری های سونی !
مایکروسافت هم انحصاری های توپی مثل فورزا و گرز اف وار داره .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: bazicon
خندم میگیره از ملتی که با 399$ انتظار بازیهای 4K native با تمام امکانات حاشیه ای رو دارن:-jفکر کردن مایکروسافت یکسال دیگه 4K native (که اونم احتمالا بلوفی بیش نیست) همراه با تمام امکانات جانبی رو توی کنسول نسل بعدیش میتونه 399$ تحویل بده! اگه سونی همین کنسول رو میداد 499$ چه وا مصیبتاهایی که سر نمیدادن گیمرا.باور کنید یا نکنید 4K توی نسل 8 یکی از آخرین گزینه ها برای بیشتر سازنده ها محسوب میشه و تمرکز اصلی روی 1080 60 با گرافیک بهتر هست.طرف میگه اگه پرو 450 دلار بود قیدشو میزدم بعد سر نداشتن 4K بلوریش شاکیه=))

آخرین ویرایش:
خندم میگیره از ملتی که با 399$ انتظار بازیهای 4K native با تمام امکانات حاشیه ای رو دارن:-jفکر کردن مایکروسافت یکسال دیگه 4K native (که اونم احتمالا بلوفی بیش نیست) همراه با تمام امکانات جانبی رو توی کنسول نسل بعدیش میتونه 399$ تحویل بده! اگه سونی همین کنسول رو میداد 499$ چه وا مصیبتاهایی که سر نمیدادن گیمرا.باور کنید یا نکنید 4K توی نسل 8 یکی از آخرین گزینه ها برای بیشتر سازنده ها محسوب میشه و تمرکز اصلی روی 1080 60 با گرافیک بهتر هست.طرف میگه اگه 450 دلار بود قیدشو میزدم بعد سر نداشتن 4K بلوریش شاکیه=))

حالا از کجا میدونید قیپت اسکورپیو 400 دلاره ! دی:

خندم میگیره از ملتی که با 399$ انتظار بازیهای 4K native با تمام امکانات حاشیه ای رو دارن:-jفکر کردن مایکروسافت یکسال دیگه 4K native (که اونم احتمالا بلوفی بیش نیست) همراه با تمام امکانات جانبی رو توی کنسول نسل بعدیش میتونه 399$ تحویل بده! اگه سونی همین کنسول رو میداد 499$ چه وا مصیبتاهایی که سر نمیدادن گیمرا.باور کنید یا نکنید 4K توی نسل 8 یکی از آخرین گزینه ها برای بیشتر سازنده ها محسوب میشه و تمرکز اصلی روی 1080 60 با گرافیک بهتر هست.طرف میگه اگه پرو 450 دلار بود قیدشو میزدم بعد سر نداشتن 4K بلوریش شاکیه=))
مشکل اینجاس که این شده یه مقدار گول زدن ملت. کسی انتظار 400 دلار نداشت، اتفاقا همه می گفتن قیمتش باید بالا باشه برای 4K، حالا هم معلوم شد نیست واقعا ولی موقع معرفی کنسول گفتن این رو؟ خیر! اگر هم blue player می داد کسی وامصیبتا سر نمی داد. اینجا می دادن ولی خارج ملت می دونن که خود UHD Blue Player جدا تو مایه های 300 تا قیمت داره، کسی بدش نمیاد با 100 تا یکی داشته باشه. اون قسمت اینکه MS نمی تونه کار رو انجام بده هم کسی نمی دونه، پس از الان نظر بدیم واسه چی. فعلا که معلوم شد سونی خودش بلوف 4K رو زده.

مشکل اینجاس که این شده یه مقدار گول زدن ملت. کسی انتظار 400 دلار نداشت، اتفاقا همه می گفتن قیمتش باید بالا باشه برای 4K، حالا هم معلوم شد نیست واقعا ولی موقع معرفی کنسول گفتن این رو؟ خیر! اگر هم blue player می داد کسی وامصیبتا سر نمی داد. اینجا می دادن ولی خارج ملت می دونن که خود UHD Blue Player جدا تو مایه های 300 تا قیمت داره، کسی بدش نمیاد با 100 تا یکی داشته باشه. اون قسمت اینکه MS نمی تونه کار رو انجام بده هم کسی نمی دونه، پس از الان نظر بدیم واسه چی. فعلا که معلوم شد سونی خودش بلوف 4K رو زده
این 100 بیشتر واسه منو شما هیچ ایرادی نداره نه برای عامه کنسول بازا.من نمیتونم آمار دقیق بدم چون منبعی موجود نیست که بشه دقیقا گفت چند درصد کنسول بازا TV 4K دارن(حالا مدلای جدید HDRدار که بماند) ولی من بعید میدونم در حال حاضر حتی 10% کنسول بازای دنیا چنین چیزی رو داشته باشن.مهم جمعیت پایَس که تعدادشون در برابر 4Kدارا شاید الان 10 به 1 باشه و سونی هیچوقت نمیاد اشتباه بزرگ ابتدای نسل پیشو تکرار کنه.اگه به من بود اصلا دوست داشتم یه کنسول 600 دلاری بده که هم قویتر باشه هم امکانات جانبیش فول باشه ولی سونی با این قیمت کاری کرده که غیر مستقیم بهت بگه اسلیم نخر برو سمت پرو که هم اختلاف قدرت PS4 با PC به شکل فاجعه باری بیشتر نشه هم از کوچ کنسول بازای عشق گرافیک تا حدودی جلوگیری کرده باشه.خیالت تخت همین که کنسول بازا ببینن بیشتر بازیهاشون روی 1080 60 و گرافیک بالاتر اجرا میشه براشون کفایت میکنه و این سرو صداهای مجازی قشر اندک 4Kدار طرفدار 4K player هم هیچ تاثیری تو روند فروشش نمیزاره.یه دلیل دیگه واسه حرفام اینه بالاخره سونی خودش دستی توی مدیا داره و حتما میدونسته بیس فعلی 4Kدار اندازه ای نیست که بخواد همچین امکانی رو بزاره توش پس چرا باید برای قیمت PS4 ریسک میکرد؟! هیچ مدیر عاقلی نمیاد وقتی بازار دستشه همچین خطری رو برای شرکتش به جون بخره.
در مورد قیمت اسکورپیو و اینکه میتونه موفق بشه یا نه هم تا سال دیگه کی مرده کی زنده فعلا همه چیش رو هواست.در حال حاضر مایکروسافت باید تو فکر این باشه که توی این یکسال اختلاف فروش جهانیش با سونی بیشتر از این نشه

آخرین ویرایش:
این 100 بیشتر واسه منو شما هیچ ایرادی نداره نه برای عامه کنسول بازا.من نمیتونم آمار دقیق بدم چون منبعی موجود نیست که بشه دقیقا گفت چند درصد کنسول بازا TV 4K دارن(حالا مدلای جدید HDRدار که بماند) ولی من بعید میدونم در حال حاضر حتی 10% کنسول بازای دنیا چنین چیزی رو داشته باشن.مهم جمعیت پایَس که تعدادشون در برابر 4Kدارا شاید الان 10 به 1 باشه و سونی هیچوقت نمیاد اشتباه بزرگ ابتدای نسل پیشو تکرار کنه.اگه به من بود اصلا دوست داشتم یه کنسول 600 دلاری بده که هم قویتر باشه هم امکانات جانبیش فول باشه ولی سونی با این قیمت کاری کرده که غیر مستقیم بهت بگه اسلیم نخر برو سمت پرو که هم اختلاف قدرت PS4 با PC به شکل فاجعه باری بیشتر نشه هم از کوچ کنسول بازای عشق گرافیک تا حدودی جلوگیری کرده باشه.خیالت تخت همین که کنسول بازا ببینن بیشتر بازیهاشون روی 1080 60 و گرافیک بالاتر اجرا میشه براشون کفایت میکنه و این سرو صداهای مجازی قشر اندک 4Kدار طرفدار 4K player هم هیچ تاثیری تو روند فروشش نمیزاره.یه دلیل دیگه واسه حرفام اینه بالاخره سونی خودش دستی توی مدیا داره و حتما میدونسته بیس فعلی 4Kدار اندازه ای نیست که بخواد همچین امکانی رو بزاره توش پس چرا باید برای قیمت PS4 ریسک میکرد؟! هیچ مدیر عاقلی نمیاد وقتی بازار دستشه همچین خطری رو برای شرکتش به جون بخره.

فقط و فقط دلیلش اینه که خواستن قیمت پایین باشه. الان کسی بره Tv بخره واقعا نمیاد غیر از 4K بخره. شما الان رو نبین، تا یه سال دیگه رو ببین. نمیان بگن خوب الان در این لحظه کسی نداره پس ولش کن. اون موقع هم هر کسی HD نداشت ولی کنسول ها ساپورت داشتن. اگر بخوای اینجوری بگی الان HDR خیلی فرقش بیشتره تا 4K معمولی، تفاوتش رو خیلی واضح تر می تونی حس کنی ولی الان خیلی از 4K دارها هم HDR ندارن، دیگه ببین تعداد اونا چقدر کمه ولی کنسول جدید HDR رو کامل ساپورت می کنه. حتی خود HDR بستگی به پنل داره و مدل HDMI بعضی از TV های 4K نمی تونن 4K رو از کابل ساپورت کنن، فقط از طریق استریم مستقیم از نت! بماند که هنوز دقیق نگفتن اگر 4K نخوای روی کنسول بهتر بازی اجرا میشه یا نه. یعنی میشه 4K رو خاموش کرد و بازی رو با فریم بالاتر اجرا کرد؟

Guerrilla: Resolution Only Difference With HDR on PS4 Pro

Drilling down into PS4 Pro’s 4K graphics on Horizon Zero Dawn

مشکل اصلی اینجاس که اگر بازی برای 30 فریم طراحی بشه بردنش به 60 فریم کلی مشکل پیش میاره، چون خیلی چیزا برای زمان بندی به تعداد فریم نیاز دارن.

فقط و فقط دلیلش اینه که خواستن قیمت پایین باشه. الان کسی بره Tv بخره واقعا نمیاد غیر از 4K بخره. شما الان رو نبین، تا یه سال دیگه رو ببین. نمیان بگن خوب الان در این لحظه کسی نداره پس ولش کن. اون موقع هم هر کسی HD نداشت ولی کنسول ها ساپورت داشتن. اگر بخوای اینجوری بگی الان HDR خیلی فرقش بیشتره تا 4K معمولی، تفاوتش رو خیلی واضح تر می تونی حس کنی ولی الان خیلی از 4K دارها هم HDR ندارن، دیگه ببین تعداد اونا چقدر کمه ولی کنسول جدید HDR رو کامل ساپورت می کنه. حتی خود HDR بستگی به پنل داره و مدل HDMI بعضی از TV های 4K نمی تونن 4K رو از کابل ساپورت کنن، فقط از طریق استریم مستقیم از نت! بماند که هنوز دقیق نگفتن اگر 4K نخوای روی کنسول بهتر بازی اجرا میشه یا نه. یعنی میشه 4K رو خاموش کرد و بازی رو با فریم بالاتر اجرا کرد؟

Guerrilla: Resolution Only Difference With HDR on PS4 Pro

Drilling down into PS4 Pro’s 4K graphics on Horizon Zero Dawn

مشکل اصلی اینجاس که اگر بازی برای 30 فریم طراحی بشه بردنش به 60 فریم کلی مشکل پیش میاره، چون خیلی چیزا برای زمان بندی به تعداد فریم نیاز دارن.
چندتا سوال مطرحه:

آیا سونی در زمینه گیمینگ روی PS4 Pro چیزی کم گذاشته؟ نه
آیا سونی قولی در رابطه با اجرای فیلمهای 4K داده بوده؟ نه
آیا قیمت PS4 Pro نامعقوله؟ نه
آیا بازیها در صورت صلاحدید شرکت سازنده(با کیفیت مورد نظر سازنده) روی PS4 Pro قابلیت اجرای 4K رو دارن؟ بله
آیا وجود فیلمهای 4K روی یه کنسول بازی اهمیت بالایی دارن؟ نه

من که هر چی فکر میکنم سونی دروغی نگفته. حالا بعضیا(نه شما) انتظار گیمهای 4K native همراه با امکانات فول جانبی رو با 399$ داشتن برمیگرده به سطح توقعات بسیار بالاشون که هم قیمت مفت میخوان هم امکانات فول.PS4 Pro در حد قیمتش 4K گیمینگ رو که اصل مطلبه ساپورت میکنه و این همون چیزیه که سونی تبلیغ کرده بود.در مورد فریم/گرافیک و 4K بودن یا نبودن هم باید ببینیم سونی و سازنده ها میخوان چیکار کنن

آخرین ویرایش:
ps pro دیگه no man sky نیست که گول تبلیغ خورده باشید و الان ناراحت از نبود ریفاند این حرف ها.
مگه حتما باید دقیقا موقع معرفی گفته شه که 4k bluray player نیست؟ بعدش گفته نشد؟ همه جا بحث پیشرفت ارتباطات در نتیجه اطلاعاته بعد شما میگید سونی تو کنفرانسش کامل توضیح نداد؟ ps4 pro هنوز نیومده و همه میدونن چه قابلیت هایی داره. بحث گول زدن همینجا مختومه شد.
---
چه البرت تعجب کنه یا نه. ps4 pro میاد. و به هدفش میرسه(گسترش بازار پلی استیشن از نظر گیمر هایی که به گرافیک اهمیت بیشتری میدن و tv های بهتری دارند)
و جالب اینجاست. به نظر من. مایکروسافت باید نگران باشه. چون تفاوت pro و 4 معمولی در حد تغییر نسل نیست همانطور که خودم اصلا به pro فکر نمیکنم.
ولی اسکورپیو به معنای واقعی از نسل فعلی قوی تره. میخوام بگم که pro کمتر از scorpio مدعیه با توجه به سخت افزارشون.

در نتیجه با توجه به عرضه pro بعد 3 سال از ps4. عرضه ps5 بعد از 2/3 سال از pro یه چیز قابل پیشبینیه. یعنی اسکورپیو شاید 1/2 سال نهایتا قویترین کنسول را حفظ کنه. پس وقت کمی داره تا به پلی استیشن برسه و حتی بازار را بزرگتر کنه. تا به خودش بیاد ps5 اومده و مایکرو هم باید کنسول جدید بده. گسترش بازار سونی خیلی راحت تر چون همین الان این بازار بسیار بزرگ تر. دلیل فضایی نبودن سخت افزار pro همینه به نظرم.

من جای البرت بودم. به این توجه میکردم. نه به قابلیت های pro که موفقیتش میشه گفت تضمین شدست و ربطی به 4kbluray player نداره. به انحصاری های با کیفیت سونی و قیمت و کیفیت مناسب ربط داره:D
---
پ ن : فکر نمیکنم درست باشه به کنسولی که از همه پلتفرم ها بازی های با کیفیت انحصاری بیشتر داره و در واقع هر سال یک بمب رو میکنه(بمب های بقیه خیلی کوچیک تر بودند:D) ایراد های مبنی بر تنوع بازی گرفته بشه. سلیقه ها متفاوته. ولی فکت اینه که سونی به جز ریسینگ و شوتر(موقتا) سرشار از انحصاری خفن و با کیفیت. تازه هنوز خیلی از بازی ها که نیاز به اسم بردن ندارند نیومدند..

آخرین ویرایش:
چندتا سوال مطرحه:

آیا سونی در زمینه گیمینگ روی PS4 Pro چیزی کم گذاشته؟ نه
آیا سونی قولی در رابطه با اجرای فیلمهای 4K داده بوده؟ نه
آیا قیمت PS4 Pro نامعقوله؟ نه
آیا بازیها در صورت صلاحدید شرکت سازنده(با کیفیت مورد نظر سازنده) روی PS4 Pro قابلیت اجرای 4K رو دارن؟ بله
آیا وجود فیلمهای 4K روی یه کنسول بازی اهمیت بالایی دارن؟ نه

من که هر چی فکر میکنم سونی دروغی نگفته. حالا بعضیا(نه شما) انتظار گیمهای 4K native همراه با امکانات فول جانبی رو با 399$ داشتن برمیگرده به سطح توقعات بسیار بالاشون که هم قیمت مفت میخوان هم امکانات فول.PS4 Pro در حد قیمتش 4K گیمینگ رو که اصل مطلبه ساپورت میکنه و این همون چیزیه که سونی تبلیغ کرده بود.در مورد فریم/گرافیک و 4K بودن یا نبودن هم باید ببینیم سونی و سازنده ها میخوان چیکار کنن
یه مقدار خالی بسته دیگه برادر، 4k واقعی هم نداره دیگه ولی اصلا مستقیم نمی گن. تو مصاحبه با سازنده horizen هم که لینک کردم طرف قر میده درست نمیگه. از نظر قیمت هم کی گفته من یا فلان کس همه امکانات رو با چهارصد تا می خوایم؟ اتفاقا به محض اعلام خیلی ها گفتن این قیمت 4k نیست و درست هم بود. شما هم داری میگی اطلاعات ناقص میدی، 4k حقیقی نداره. کلا من واسم مهم نبود بیشتر دوست دارم hdr رو ببینم، و امیدوارم بشه بازی ها روی کنسول که خودم اولین نفری بودم سفارش دادم با کیفیت و 60 فریم اجرا بشن. من شخصا وقتی hdr رو دیدم همون موقع ps pro سفارش دادم.

خیالت راحت این ملت سر چند تا پیکسل هر برندی رو میفروشن شما ایران رو نگاه نکن همین جنگ پیکسلی فروش ps4 رو جلوتر برده والا الان تنوع انحصاری توی وان بیشتر از ps4 هست الان ps هنوز یک شوتر خوب یا یک ریسینگ خوب عرضه نکرده اما مایکرو رو نگاه کنید tps خوب داره fighting خوب داره racing خوب داره fps خوب داره
بجاش open world rpg .open world survival . hack and slash اکشن مووی و چیزای دیگه داره اگه fighting خوب نداره پس کی میزبان مسابقات کپکام کاپ همه بخاطر gears میگن سونی شوتر خوب نداره تا اینا رو داره شوتر خوب میخواد چیکار مگه همه چیز شوتره تازه جدیدن داره درایو کلاب vr میده که بازیه کاملیه نسبت به قبلی دیگه جیکار کنه:|

بجاش open world rpg .open world survival . hack and slash اکشن مووی و چیزای دیگه داره اگه fighting خوب نداره پس کی میزبان مسابقات کپکام کاپ همه بخاطر gears میگن سونی شوتر خوب نداره تا اینا رو داره شوتر خوب میخواد چیکار مگه همه چیز شوتره تازه جدیدن داره درایو کلاب vr میده که بازیه کاملیه نسبت به قبلی دیگه جیکار کنه:|
شما فن سونی هستید . وقتی پای فن بازی بیاد وسط دیگه منطق از بین میره . سونی سه ساله پلی 4 رو داده بیرون هنوز یه ریسینگ به درد بخور نداره !

شما فن سونی هستید . وقتی پای فن بازی بیاد وسط دیگه منطق از بین میره . سونی سه ساله پلی 4 رو داده بیرون هنوز یه ریسینگ به درد بخور نداره !

فن بازی کجا بود ریسینگ قبول دارم forza خیلی خوب بود ولی شوتر که دیگه چیز خاصی نیست ریسینگای سونی واقعن ضعیف شدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or