مایکروسافت از اینکه PS4 Pro پخش کننده‌ی دیسک‌های 4K بلوری را ندارد، متعجب شده است

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#Z03.jpg
در کنار تعجب مصرف کنندگان از عدم وجود پخش کننده‌ی دیسک‌های 4K بلوری، مایکروسافت نیز از این تصمیم سونی متعجب شده است. وب‌سایت The Guardian فرصت این را داشته تا به گفتگو با Albert Penello از مایکروسافت بپردازد و در جریان آن پنلو دیدگاه خود را در رابطه با نداشتن پخش کننده‌ی دیسک‌های 4K بلوری اعلام کرده است.

او در این مورد بیان داشت:" من نمی‌خواهم وارد جنگ‌های کنسولی شوم، من احترام زیادی برای کاری که سونی انجام می‌دهد قائلم. اما از دیدگاه تحلیلی، من فکر می‌کنم که برخی تصمیم‌های گرفته شده توسط آن‌ها برای محصولشان باعث تعجب من شده است. فقدان یک پخش کننده‌ی دیسک‌های 4K، با توجه به توجه سونی به مدیا [رسانه]، جای تعجب دارد. من فکرمی‌کنم بسیاری از مردم این تصمیم سونی را با توجه به تصمیم‌هایی که در طول تاریخ شرکت‌شان گرفته‌اند پیش بینی نکرده‌اند."

در کنار نظر پنلو در این مورد، وی در رابطه با چشم انداز مایکروسافت در رابطه با کنسول Xbox Scorpio نیز صحبت کرده است. او اعتراف کرد که مایکروسافت با اینکه می‌دانسته کنسول Xbox Scorpio یک سال دیگر منتشر می‌شود، تصمیم به عرضه‌ی کنسول Xbox One S گرفته است.

با این حال او در ادامه اظهار داشت که مایکروسافت با این هدف تصمیم به عرضه‌ی Xbox Scorpio در سال 2017 گرفته که به توسعه دهندگان بازی‌های ویدئویی فرصت کافی برای تولید محصولات با کیفیت بدهد. او همچنین شفاف سازی کرد که این تصمیم مایکروسافت ربطی به تصمیم سونی برای عرضه‌ی کنسول میان نسلی PS4 Pro در ماه نوامبر ندارد؛ مایکروسافت تنها به منظور ارائه‌ی بهترین کنسول صبر کرده است.

منبع

فن بازی کجا بود ریسینگ قبول دارم forza خیلی خوب بود ولی شوتر که دیگه چیز خاصی نیست ریسینگای سونی واقعن ضعیف شدن
یه استودیو به درد بخور داشت برای ریسینگ ( evolution ) که اونم درش رو تخته کرد !
شوتر تا چند روز دیگه gears of war 4 میاد که احتمالا بترکونه.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

ماکروسافت هم دل خجسته ای داره. باید یاد آوری کنم الان gtx1080 که 9 ترافلاپس قدرت داره هم نمیونه همه بازی ها رو 4k اجرا کنه. بهتره بگم کمتر بازی وجود داره که بشه باهاش فریم خوبی در 4k گرفت.
ماکروسافت داره از همین الان دروغ میگه به ملت. حالا بعضیا سونی رو دروغگو کردن! هیچ عقل سلیمی قبول نمیکنه کنسولی با قیمت 400-600 دلار بتونه 4k n اجرا کنه اونم زمانی که کارتهای 700 دلاری هم عاجزن.
مطمعن باشید ماکروسافت هم با معماری (احتمالی) x86 هیچ جادویی نمیتونه بکنه که بازیهای aaa رو 4k@60f اجرا شن. قکت
پس بیاید همدیگرو گول نزنیم جنگ کنسول ها فقط روی قیمت و انحصاریهاست. و نه در قدرت gpu . قدرت gpu این نسل زمانی مطرح شد که قیمت دو کنسول تقریبا یکی بود. جدا از اینکه عوامل زیادی باعث سلطه ps4 در بازار شدن. نسل پیش داشتن بلوری و پردازنده قویتر در ps3 باعث موفقیتش نشد. تنها انحصاریها بودن که ps3 رو به x360 رسوندن.
سونی هم این موصوع رو به خوبی درک کرده و بهترین تصمیم ممکن رو گرفته.
وجود 4kplayer قابلیتی اضافی که درصد خیلی کمی ازش استفاده خواهند کرد و فقط باعث گرونتر شدن کنسول میشه.

• Like
Reactions: Gotham Knight
ماکروسافت هم دل خجسته ای داره. باید یاد آوری کنم الان gtx1080 که 9 ترافلاپس قدرت داره هم نمیونه همه بازی ها رو 4k اجرا کنه. بهتره بگم کمتر بازی وجود داره که بشه باهاش فریم خوبی در 4k گرفت.
ماکروسافت داره از همین الان دروغ میگه به ملت. حالا بعضیا سونی رو دروغگو کردن! هیچ عقل سلیمی قبول نمیکنه کنسولی با قیمت 400-600 دلار بتونه 4k n اجرا کنه اونم زمانی که کارتهای 700 دلاری هم عاجزن.
مطمعن باشید ماکروسافت هم با معماری (احتمالی) x86 هیچ جادویی نمیتونه بکنه که بازیهای aaa رو 4k@60f اجرا شن. قکت
پس بیاید همدیگرو گول نزنیم جنگ کنسول ها فقط روی قیمت و انحصاریهاست. و نه در قدرت gpu . قدرت gpu این نسل زمانی مطرح شد که قیمت دو کنسول تقریبا یکی بود. جدا از اینکه عوامل زیادی باعث سلطه ps4 در بازار شدن. نسل پیش داشتن بلوری و پردازنده قویتر در ps3 باعث موفقیتش نشد. تنها انحصاریها بودن که ps3 رو به x360 رسوندن.
وجود 4kplayer قابلیتی اضافی که درصد خیلی کمی ازش استفاده خواهند کرد و فقط باعث گرونتر شدن کنسول میشه.

می شه بفرمایید چرا باعث گرون تر شدن کتسول می شه؟؟؟!!!

بله میشه. چون دیسک ها و پلیرهای uhd blu-ray با blu-ray متفاوتن.

منظورم رو درست نرسوندم
الان چه طور Sony ای که جزو Board Member های Blu-ray Disc Association هست این Feature هزینه کنسولش رو می بره بالا ولی مایکروسافتی که صرفا مصرف کننده هست میاد همچین امکانی رو روی کنسولش قرار می ده؟

افزایش قیمت کنسول واقعا دلیل مسخره ای برای توجیه این مورده

منظورم رو درست نرسوندم
الان چه طور Sony ای که جزو Board Member های Blu-ray Disc Association هست این Feature هزینه کنسولش رو می بره بالا ولی مایکروسافتی که صرفا مصرف کننده هست میاد همچین امکانی رو روی کنسولش قرار می ده؟

افزایش قیمت کنسول واقعا دلیل مسخره ای برای توجیه این مورده
من بازم نمیفهمم چی میگید
الان در کنسول های سونی از درایوهای bd player استفاده میشه. اگر بخاد اونا رو با uhd bd player جایگزین کنه متحمل هزینه میشه. کمتر از ماکروسافت ولی بازهم هزینه داره.
حالا این کجاش مسخرس؟

یه استودیو به درد بخور داشت برای ریسینگ ( evolution ) که اونم درش رو تخته کرد !
شوتر تا چند روز دیگه gears of war 4 میاد که احتمالا بترکونه.

حالا که فکر میکنم خراب شدن dc از طرفی هم تقسیر طرفدارا بود هم تقسیر کارگردان اول بازی که گند زد ولی سونی نباید به همین راحتی درش میبست اصن xbox one s از دیسکای بلوری 4k پشتیبانی کنه ps pro نکنه چه اهمتی داره مهم خود بازیه که کیفیتش تو کدوم دستگاه بهتره اگه سونی دروغ میگه ماکروهم دروغ میگه نینتندو که بماند تا چیزی رو تجربه نکنیم دلیل نمیشه بگیم حرفشون دروغه البته با شما نبودم با دوستانی که حرف از دروغ میزدن بودم:D

دوست عزیز فکر می کنم شما اشتباه می کنید! چون مایکروسافت اصلا حرفی از فزیم ریت نزده! تا اونجا که من اخبار رو دنبال کردم فریم ریت بازی ها قرار نیست در رزولوشن 4K تغییری بکنه و احتمالا همون 4K ,30fps هست! فریم ریت وقتی میره روی 60 که رزولوشن تو 1080p قرار بگیره که به گفته ی مایکروسافت انتخاب این گزینه در اختیار سازنده ها هست!

آخرین ویرایش:
حالا که فکر میکنم خراب شدن dc از طرفی هم تقسیر طرفدارا بود هم تقسیر کارگردان اول بازی که گند زد ولی سونی نباید به همین راحتی درش میبست اصن xbox one s از دیسکای بلوری 4k پشتیبانی کنه ps pro نکنه چه اهمتی داره مهم خود بازیه که کیفیتش تو کدوم دستگاه بهتره اگه سونی دروغ میگه ماکروهم دروغ میگه نینتندو که بماند تا چیزی رو تجربه نکنیم دلیل نمیشه بگیم حرفشون دروغه البته با شما نبودم با دوستانی که حرف از دروغ میزدن بودم:D

در کل من دنبال بازی های خوب هستم و برام فرقی نداره سونی بسازه یا مایکرو . هرچی بازی خوب باشه سعی میکنم تا اونجایی که وقت داشته باشم بازی کنم . در مورد one s اصولا رقیب pro محسوب نمیشه و همون وان اسلیم هست . رقیب پرو قراره اسکورپیو باشه .
در مورد اینکه اسکورپیو میتونه فورکا رو نتیو بده یا نه الان با کارت 1070 که 5.3 ترافلاپس قدرت داره شما میتونی رو اکثر بازیهای روز 4k رو بالای 30 فریم بگیری .
NVIDIA GeForce GTX 1070 (Desktop)
در اینصورت کنسول مایکرو که 6 ترافلاپس قدرت داره احتمالا میتونه نتیو فورکا رو بده .

در کل من دنبال بازی های خوب هستم و برام فرقی نداره سونی بسازه یا مایکرو . هرچی بازی خوب باشه سعی میکنم تا اونجایی که وقت داشته باشم بازی کنم . در مورد one s اصولا رقیب pro محسوب نمیشه و همون وان اسلیم هست . رقیب پرو قراره اسکورپیو باشه .
در مورد اینکه اسکورپیو میتونه فورکا رو نتیو بده یا نه الان با کارت 1070 که 5.3 ترافلاپس قدرت داره شما میتونی رو اکثر بازیهای روز 4k رو بالای 30 فریم بگیری .
در اینصورت کنسول مایکرو که 6 ترافلاپس قدرت داره احتمالا میتونه نتیو فورکا رو بده .

کی گفت رقیب پرو اسکروپیو!!! رقیب پرو pc الانم سونی فقط ریسینگش ضعیفه و شوتینگ نداره که بنظرم شوتینگ اهمیتی نداره بازیای سونی خوبه شما و بعضی دوستان یه جور گفتید انگار سونی انحصاری خوب نداره ولی فقط هنون ریسینگ نداره

1070 6.5 ترافلاپسه. نه 5.3.
در ثانی شما نباید با gpu های nvidia مقایسه کنید.
نزدیکترین و پراحتمال ترین گزینه برای gpu اسکورپیو rx 480oc هستش که اونم در بنچمارکها از 1060هم پایینتره چه برسه به 1070!!!
البته فاندرز rx 480

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or