مایکروسافت: ارزش Xone از قیمت آن خیلی بیشتر است.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gojira

Remembering
کاربر سایت
th

Don Mattrick، رئیس Microsoft's Xbox از قیمت 500 دلاری X1 حمایت کرده و می گوید که در واقع ارزش آن از قیمتش خیلی بیشتر است.

ایشان در مصاحبه ای با Bloomberg TV گفته اند":
این قیمت کمتر از پیش بینی بعضی از آنالیزگر هاست. من فکر میکنم قیمت در مقایسه با انتخاباتی که مردم از Xbox One می گیرند خیلی کمتر است. اگر شما به هر محصول جدید و مدرن نگاه کنید می فهمید که 499$ قیمت عجیب و زیادی نیست. ما داریم هزاران دلار ارزش پول را به مردم ارائه می دهیم و من فکر می کنم وقتی مردم آن را ببنند عاشقش می شوند."

سونی رقیب مایکروسافت دستگاه خود یعنی PS4 را با 400$ در همین تعطیلات عرضه می کند ولی متریک فکر می کند مردم Xone را انتخاب می کنند چون سرویس ها و نرم افزار های بهتری را دارد. مثل XBL بهینه شده، Skype، Twitch TV و کینکت و اسمارت گلس.

او گفت":
ما واقعا سالن نشیمن خانه تان را به مرکز سرگرمی تبدیل می کنیم".

همچنین ایشان هیلو جدید معرفی شده در کنفرانس E3 را با نام Halo 5 ذکر کردند.

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا بعضی ها واقعا فکر میکنن 500 دلار واسه کنسولی مثل X1 زیاده.بنظرم خیلی هم قیمتش در مقایسه با چیزی که رائه میده مناسب و کم هم هستش
من که اگه مشکل اینترنت حل بشه صد در صد میخرم

من از قیمت دستگاه حمایت نمی کنم و اگه کمتر بود یا اینکه کینکت رو بر می داشت و میشد 350 دلار خوشحال تر میشدم :دی ولی به نظر میاد مایکروسافت داره به اون هدفی که از 21 می مطرح کرده بود نزدیک میشه علی الحساب :دی

76764937683303367608.jpg

دوستان توجه کنید این خبر قبل از این که سیاست های ماکروسافت عوض بشه اومده و الان ممکنه همه چی تغیر کرده باشه

اگه ماکرو اینو می گه پس پلی 4 چی باید بگه ک 100 دلار ارزون تره و سخت افزار و ظاهر بهتری داره!
کسی منکر ارزش کنسول نیست با این دید ادامه بده بد جوری شکست می خوره ...
مسخره ترین قسمت حرفش اینه که می گه مزایای زیادی داره مثل xbl ... خوب این xbl تونم ک باید واسش جدا پول بدیم ... اشانتیوم پولی ندیده بودیم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or