مایکروسافت: آینده Xbox بر روی بازی های ابری تمرکز می کند

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
بنا بر گفته های آقای Phil Harrison معاون مدیر عامل بخش سرگرمی های تعاملی مایکروسافت، آینده Xbox روی سیستم بازی های ابری تمرکز می کند.

The-Future-of-the-Xbox-Focuses-on-the-Cloud-Microsoft-Says-2.jpg

وی در مصاحبه با CVG گفت: "بازی ها (در آینده Xbox) بیشتر مبتنی بر سیستم ابری خواهند بود و به جای تمرکز بر روی یک دستگاه بر روی سیستم ابری تمرکز خواهند داشت." به عقیده وی، آینده Xbox بازی هایی خواهند بود که توسط دستگاه های مختلف قابل دسترسی هستند. بنا بر صحبت های Harrison، ویندوز 8 تجربه Xbox را به خارج از اتاق و خانه خواهد برد و آن را تبدیل به دیگر برند هایی که توسط مایکروسافت حمایت می شوند (مانند PC، تبلت، موبایل و...) خواهد کرد.

منبع

آخرین ویرایش:
یاااااااااا قران!!!!!!با این اوصاف تو نسل بعدی باید قید بازی کردنو بزنیم!!!!اگه نسل بعدی ایکس باکس بخاد تحت سیستم ابری کار کنه با اینتر نت زغالیمون فقط باید به دیدن تریلراش بسنده کنیم:-(......اما بعید میدونم هنوز زوده بخان غمار به این بزرگی بکنن!اما اونچه که مث روز برا همه روشنه این هست که آینده بازیها تحت سیستم ابری هست و سونی هزینه های خیلی بزرگو خوبی کرده....

منظورشون اینه که داری تو خونه Halo بازی می کنی یه دفعه نگاه ساعت می کنی میبینی دیرت شده باید بری جایی ، حالا دل کندم برات سخته، دست میکنی Surface بر میداری ادامه Halo رو با تبلتت میری
..
در کل می خواسته بگه تمرکز ما روی Smart Glass هست
..
نگران نباشید نسل بعد هم مثل همین نسل هست اما با اندکی تفاوت که ماجرا رو گفتم

---------- نوشته در 09:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:32 PM ارسال شده بود ----------

خو بیا PC فن شو:دی
چه کاریه آخه:دی
بازگشت همه به سوی PCیست :دی

منظورشون اینه که داری تو خونه Halo بازی می کنی یه دفعه نگاه ساعت می کنی میبینی دیرت شده باید بری جایی ، حالا دل کندم برات سخته، دست میکنی Surface بر میداری ادامه Halo رو با تبلتت میری ..در کل می خواسته بگه تمرکز ما روی Smart Glass هست ..نگران نباشید نسل بعد هم مثل همین نسل هست اما با اندکی تفاوت که ماجرا رو گفتم---------- نوشته در 09:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:32 PM ارسال شده بود ----------بازگشت همه به سوی PCیست :دی
یجوری با اطمینان گفتی یلحظه فک کردم منبع هم براش گذاشتی!!!!این خوش بینانه ترین حالتش میتونه باشه....

این صحبتی که کرده البته ربطی به ضد کپی و ضد دست دوم نداره ! بحثش یه چیزه دیگست کلا فعلا !

جالبه خودتون قبول دارین اجباری هستید . :d

از نسل بعد استارت Cloud Gaming زده میشه ولی به طور کامل جایگزین سیستم فعلی نمیشه تا نسل بعدترش.

البته از همین نسل هم استارتش با OnLive زده شد ولی اونقدرا همه گیر نشده. از نسل بعد همه گیر تر میشه و سونی و ماکروسافت هم میرن سراغش.

خو بیا PC فن شو:دی
چه کاریه آخه:دی

PC که همین الان Diablo 3 ـش زودتر از بازی های کنسولی تقریبا این کار رو شروع کرده:دی
فکر کن بازی های کنسولی نسل بعد هم کلود باشن و هم مثل دیابلو 3 موقع بازی باید حتما به نت وصل باشی و اصلا یه بخش بازی بصورت آنلاین رله شه:دی

امیدوارم اینطوری نشه.تنها چیز که من از نسل بعد میخوام سخت افزار قویه دیگه هیچ تغییری نکنه دیسک رو بذاری و با همین دسته فورتزا5.6.7.8.9.10و...بازی کنم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or