مایل به کار کردن برای سونی هستید ؟

nathan mckane

کاربر سایت
sony-logo.jpg

احتمالا دریافت حقوق به ازای بازی کردن رویای هر گیمر در دنیاست . سونی دیروز اعلام کرده که به زودی برنامه ی ابتکاری جدیدی را برای play station network با عنوان " the tester " اغاز خواهد کرد. این برنامه شامل بازیکنانی است که در رقابتی به شکل حذفی برای تست توانایی های ذهنی , استقامت و میزان دانش در رابطه با گیم با هم روبرو خواهند شد. برنده ی مسابقه به عنوان game tester در ادراه ی تضمین کیفیت پلی استیشن ,PlayStation Quality Assurance , در ساندیگو استخدام خواهد شد.

اگر احساس میکنید واجد شرایط ذکر شده در بالا هستید میتوانید با پر کردن این application و اپلود ویدئویی از توضیحات خود در رابط با اینکه چرا بهترین شرکت کننده در این مسابقه هستید , میتوانید در این مسابقه شرکت کنید.

موفق باشید !!!

منبع

فکر نکنم واسه ما ایرانی ها زیاد کاربرد داشته باشه تازه اگر بفهم که ایرانی هستیم شاید اصلا جواب ندن مگر کسی آدرس جای دیگه ای رو بده اونطوری شاید چون این لیست ثبت نامی که من دیدم از سیر تا پیاز مشخصات ما رو می خواد اصلا شوخی بر دار نیست حالا اگه کسی پر کرد و جواب داد یه آمار هم به ما بده ممنون میشم.

این فقط برای کسانی هست که شهروند آمریکا هستند، به درد بقیه نمیخوره.

Yep ...

To appear on the Program, you must be 21 years of age or older by September 3, 2009 and either a legal U.S. citizen, a U.S. resident or otherwise eligible to work in the United States during the period of the Program and for one year thereafter. Before being selected for participation in the Program, you will be asked to provide proof of your age.

خوب کلا هم بدرد شهروند آمریکا میخوره و هم کلا باید بیکار باشی . چون فکر کنم کلا استخدام سونی در میای و باید همیشه اون جا باشی. و برای بالای 21 منظورش اینه که بچه نباشی چون تو قانون های آمریکا به بچه زیر 18 سال کار اونچنانی نمیدن و این که 21 باشی برای این که بتونی تمام رده های سنی بازی هاشون رو تست کنی.

ولی عجب حالی میکنه کسی که بازی میکنه پول میگیره تازه اونم بازیی باشه که قبل از همه بازی کنی .من همیشه دوست داشتم یه تستر باشم.هی ....:(

ولی به نظر من تستر بودن جالب نیست
چون اون وقت مجبور میشی بازی هایی را بکنی که دوست نداری
در ضمن یکی از لذت های بازی کردن بحث درباره بازی با دیگرانه

ببخشیدا وقتی شما تو یک شرکت میخوای کار کنی بازی های مورد الاقت رو برای تست بهت میدن یکی FPS دوست داره یکی Arcade یکی هم PSP دلیل نمیشه و این نیست که یکی که اصلا از FIFIA سرش نمیشه وقتی بخوای برای EA کار کنی بهت FIFA بده بگه به زور بازی کن.

فکر نکنم واسه ما ایرانی ها زیاد کاربرد داشته باشه تازه اگر بفهم که ایرانی هستیم شاید اصلا جواب ندن مگر کسی آدرس جای دیگه ای رو بده اونطوری شاید چون این لیست ثبت نامی که من دیدم از سیر تا پیاز مشخصات ما رو می خواد اصلا شوخی بر دار نیست حالا اگه کسی پر کرد و جواب داد یه آمار هم به ما بده ممنون میشم.
این دیدگاه شما اشتباهه...
تا بحال شخصاً با چندین سایت معتبر در عرصه ی گیم و البته چندین شرکت بازی سازی ارتباط و مکاتبه ی الکترونیکی از طریق ایمیل داشتم و با کمال احترام و بدون در نظر گرفتن ملیت باهام برخورد شد...
مطمئناً Sony هم از عوامل دست نشانده نیست که نخواد با ایرانی ها ارتباطی داشته باشه...

من هم با آقا محمد هم عقیده هستم .

ببخشیدا وقتی ماکروسافت برای کار به من جواب میده وقتی میگم ایرانم و برای کار میام اون جا این دیگه جای خود داره که شما باید براش بازی کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or