مایل به کار کردن برای سونی هستید ؟

nathan mckane

کاربر سایت
sony-logo.jpg

​

احتمالا دریافت حقوق به ازای بازی کردن رویای هر گیمر در دنیاست . سونی دیروز اعلام کرده که به زودی برنامه ی ابتکاری جدیدی را برای play station network با عنوان " the tester " اغاز خواهد کرد. این برنامه شامل بازیکنانی است که در رقابتی به شکل حذفی برای تست توانایی های ذهنی , استقامت و میزان دانش در رابطه با گیم با هم روبرو خواهند شد. برنده ی مسابقه به عنوان game tester در ادراه ی تضمین کیفیت پلی استیشن ,PlayStation Quality Assurance , در ساندیگو استخدام خواهد شد.

اگر احساس میکنید واجد شرایط ذکر شده در بالا هستید میتوانید با پر کردن این application و اپلود ویدئویی از توضیحات خود در رابط با اینکه چرا بهترین شرکت کننده در این مسابقه هستید , میتوانید در این مسابقه شرکت کنید.

موفق باشید !!!

منبع

این دیدگاه شما اشتباهه...
تا بحال شخصاً با چندین سایت معتبر در عرصه ی گیم و البته چندین شرکت بازی سازی ارتباط و مکاتبه ی الکترونیکی از طریق ایمیل داشتم و با کمال احترام و بدون در نظر گرفتن ملیت باهام برخورد شد...
مطمئناً Sony هم از عوامل دست نشانده نیست که نخواد با ایرانی ها ارتباطی داشته باشه...
​

به نظر من هم همین طوره
ولی نمیشه اثرات تبلیغات سوء را در نظر نگرفت
البته به نظر من این تبلیغات منفی در ایران هم وجود داره

این دیدگاه شما اشتباهه...
تا بحال شخصاً با چندین سایت معتبر در عرصه ی گیم و البته چندین شرکت بازی سازی ارتباط و مکاتبه ی الکترونیکی از طریق ایمیل داشتم و با کمال احترام و بدون در نظر گرفتن ملیت باهام برخورد شد...
مطمئناً Sony هم از عوامل دست نشانده نیست که نخواد با ایرانی ها ارتباطی داشته باشه...
​

با این حرفت صد در هزار موافقم
فکر نکنم واسه ما ایرانی ها زیاد کاربرد داشته باشه
صد در هزار موافق نیستم
اگر خوب به credits بازی ها توجه کنیم اسم های ایرانی هم توش پیدا میشه بعد شما میگی بدرد ما نمیخوره شما به اینجا نگاه نکن اونجا رو بچسب:biggrin1:

با این حرفت صد در هزار موافقم

صد در هزار موافق نیستم
اگر خوب به credits بازی ها توجه کنیم اسم های ایرانی هم توش پیدا میشه بعد شما میگی بدرد ما نمیخوره شما به اینجا نگاه نکن اونجا رو بچسب:biggrin1:

آره
مثلا تو world of goo اسم امین عباسی یا عباس امینی را دیدم

بابا اصلا چرا world of goo رو مثال میزنی ...

بابا یکی از گنده های infinity ward ایرانیه ... همین کافیه !

دقیقا من خودم اسم ایرانی تو credits بازی call of duty :modern wafare دیده بودم ولی چون خیلی مطمئن نبودم ننوشتم
الانه نه فقط بازی سازی حتی بعضی از ایرانی ها رئیس دانشگاه های بزرگ خارج هستن

دقیقا من خودم اسم ایرانی تو credits بازی call of duty :modern wafare دیده بودم ولی چون خیلی مطمئن نبودم ننوشتم
الانه نه فقط بازی سازی حتی بعضی از ایرانی ها رئیس دانشگاه های بزرگ خارج هستن
اره منم ديدم.
بازي سازي مگه الكي؟
اگه واقعا مي خواي دنبالش باشي بايد بري اونبر.
اينجا هيچكس تحويل نميگيره.

چرا اينقدر بحث هاي نژاد پرستانه ميزنيد ؟!؟
ايراني جماعت هم ادمه ديگه.
ولي كلا اين تاپيك براي شهروند هاي امريكايي جماعته...
sce توي ايران نمايندگي هم نداره...
حتما ميخواد استخدامي از ايران هم داشته باشه !!!
خيلي خنده داره :biggrin1:

آخرین ویرایش:
چرا Sony یه نمایندگی برای فروش تو ایران نمیزنه؟این همه نمایندگی لوازم خانگی داره بازی های PS3 هم که کپی نمیشن به نظرم حتی اگه تبلیغات زیاد انجام بده موفق هم میشه!

چرا Sony یه نمایندگی برای فروش تو ایران نمیزنه؟این همه نمایندگی لوازم خانگی داره بازی های PS3 هم که کپی نمیشن به نظرم حتی اگه تبلیغات زیاد انجام بده موفق هم میشه!
خاطر عدم پذيرش قانون C-R توسط جمهوري اسلاميه !!!:biggrin1:

البته ببخشید من روا توسط جمهوری اسلامی چیه دیگه , بگو ایران مگه اینا جدا هستن . تا چند ساله دیگه copy right هم میاد ایران اون دیگه .....
راستی navid khonsari هم بگم که دیگه باید بشناسیدش. میتونید یه سرچ بزنید دربارش.

آخرین ویرایش:
من نه مدیرم نه کاره توی این فروم
ولی هشدار میدم بحث از موضوع منحرف شد و داره به سمت بازی سازی میره
منم اسم اون ایرانی را توی CoD دیدم
البته توی شهر من سر این که World of Goo ارشمند تره یا CoD:MD هنوز بحث هایی وجود داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or