ماکروسافت: 2011 سالی "افسانه‌ای" برای هاردکورها

The Hoss

کاربر سایت
8473evip0rhbezo1kny.png

سال 2011 میلادی برای بازی‌کنندگان هارکور اکس‌باکس360 -افرادی که بیشتر اوقات فراغت خود را صرف بازی‌های ویدئویی می‌کنند- سالی "افسانه‌ای" خواهد بود.
این سخنی است که کوین اننگست (Kevin Unangst)، عضو بخش سرگرمی شرکت ماکروسافت اظهار کرده است، او در همین راستا ادعا کرده است، رونمایی‌هایی که طی روز گذشته و عصر امروز انجام گرفته است "تنها مقدمه‌ای" برای سال 2011 می‌باشد.
وی افزود:"برای هاردکورها این تازه ابتدای کار است، البته به همراه Gears بازی‌های بزرگی همچون Homefront و Arkham City و ... خواهیم داشت. اگر دوستدار بازی‌های هسته (Core) باشید -که من هم هستم- این فقط یک شروع است. چیز‌هایی که امروز دیدید تنها سرآغازی بودند."
در طی همین مصاحبه، اننگست Gears of War 3 را عنوانی "کلان" و گران ‌کوه برای اکس‌باکس360 نامید.
عصر امروز ماکروسافت تاریخ عرضه‌ی جدیدترین محتوای الحاقی هیلو: ریچ، نسخه‌ی کامپیوتر‌های شخصی Fable III و محتوایی الحاقی برای همین بازی روی کنسول را مشخص نمود.
همچنین معلوم گردید که دنباله‌ی عنوان رایگان کامپیوتر‌های شخصی، Age of Empires Online تحت نظر شرکت Gas Powered Games مراحل ساخت و توسعه ی خود را می‌پیماید.
در حوزه‌ی اکس‌باکس لایو نیز عنوان سازگار با کینکت Gunstringer از Twisted Pixel و The Dishwasher: Vampire Smile نیز رونمایی و معرفی شدند.
منبع

• Like
Reactions: ccie
نکته:دوستانی بودن که سال 2010 سونی رو در بازیهای انحصاری بخاطر 3 عنوان یعنیgt5,gow3 . heavy rain برتر از مایکروسافت میدونستن،که عناوینی مثلreach,mass effect 2,alan wake. splinter cell داشت.و میگفتن که یه gow 3 به کل اینا می ارزـه.
اهم ببخشید :d من حالا کاری با اینکه کدوم کنسول 2010 بهتر بود کار ندارم :d فقط خواستم بگم این وسط MNR رو جا انداختید! :d همچنین 2 تا کالکشن SLY و POP که میشه از اینا صرف نظر کرد :d :d :d

یعنی می خواهید بگویید بازیهای سونی کیفیت ندارند ؟ :-/
نه نگرفتی چی گفتم من کلا کاری به این چیزا ندارم ولی یک بازی که ماکرو میسازه اندازه چند بازی انحصاری سونی میفروشه ماکرو اولاش بازی زیاد میساخت ولی خیلی از بازی هاش کیفیت مطلوبی نداشت الان به این نتیجه رسیده کیفیت داشتن بهتر است تا اینکه یک بازی بی کیفیت بسازه
تو این چند سال تعداد بازی ها ضعیف ماکرو خیلی کم شده و البته هم میشه گفت توجه بالای مسئولان ماکروسافت به کیفیت بازی را نشان می دهد

نه نگرفتی چی گفتم من کلا کاری به این چیزا ندارم ولی یک بازی که ماکرو میسازه اندازه چند بازی انحصاری سونی میفروشه ماکرو اولاش بازی زیاد میساخت ولی خیلی از بازی هاش کیفیت مطلوبی نداشت الان به این نتیجه رسیده کیفیت داشتن بهتر است تا اینکه یک بازی بی کیفیت بسازه
تو این چند سال تعداد بازی ها ضعیف ماکرو خیلی کم شده و البته هم میشه گفت توجه بالای مسئولان ماکروسافت به کیفیت بازی را نشان می دهد

عزیز من ماکروسافت چند تا مگه عنوان F-P داره که بخواد همون رو هم تبلیغ نکنه و با کیفیت نباشه .

ماکروسافت یک استدیو داشت بانجی که فقط HALO میساخت که الان 343 هستش جاش از اون ور یک استدیو LION رو داره که فقط FABEL میسازه یا ساخته این چند وقته از اون ور turn 10 رو داره که FORZA میسازه شما به 3 استدیو که عنوان AAA میسازن رو میخوای روشون تبلیغ نکنه پس رو چی بکنه یا این که فروش نره به جاش .

به جاش نینتندو رو هم ببین چند عنوان .... داره چند برابر عنوان های بزرگ این دو کنسول فروش میره آیا بازی های نینتندو خیلی باکیفیت تر هستن ؟ کیفیت رو بازم باید دید در چی میبینی .

عنوان های هم بودن که خیلی کیفیت های کاریشون از نظر خلاقیت و.... بالا بوده اما فروش نکردن پس کیفیت نداشتن ؟ اگه کیفیت رو هم که در امتیاز سایت ها بودونی که قربانشون برم کلا به نظر من در موردشون صحبت نکنیم بهتر هستش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or