ماکروسافت: 2011 سالی "افسانه‌ای" برای هاردکورها

The Hoss

کاربر سایت
8473evip0rhbezo1kny.png

سال 2011 میلادی برای بازی‌کنندگان هارکور اکس‌باکس360 -افرادی که بیشتر اوقات فراغت خود را صرف بازی‌های ویدئویی می‌کنند- سالی "افسانه‌ای" خواهد بود.
این سخنی است که کوین اننگست (Kevin Unangst)، عضو بخش سرگرمی شرکت ماکروسافت اظهار کرده است، او در همین راستا ادعا کرده است، رونمایی‌هایی که طی روز گذشته و عصر امروز انجام گرفته است "تنها مقدمه‌ای" برای سال 2011 می‌باشد.
وی افزود:"برای هاردکورها این تازه ابتدای کار است، البته به همراه Gears بازی‌های بزرگی همچون Homefront و Arkham City و ... خواهیم داشت. اگر دوستدار بازی‌های هسته (Core) باشید -که من هم هستم- این فقط یک شروع است. چیز‌هایی که امروز دیدید تنها سرآغازی بودند."
در طی همین مصاحبه، اننگست Gears of War 3 را عنوانی "کلان" و گران ‌کوه برای اکس‌باکس360 نامید.
عصر امروز ماکروسافت تاریخ عرضه‌ی جدیدترین محتوای الحاقی هیلو: ریچ، نسخه‌ی کامپیوتر‌های شخصی Fable III و محتوایی الحاقی برای همین بازی روی کنسول را مشخص نمود.
همچنین معلوم گردید که دنباله‌ی عنوان رایگان کامپیوتر‌های شخصی، Age of Empires Online تحت نظر شرکت Gas Powered Games مراحل ساخت و توسعه ی خود را می‌پیماید.
در حوزه‌ی اکس‌باکس لایو نیز عنوان سازگار با کینکت Gunstringer از Twisted Pixel و The Dishwasher: Vampire Smile نیز رونمایی و معرفی شدند.
منبع

• Like
Reactions: ccie
منظورت با منه؟(من که اصلا تو اون جریانات سایت نبودم:دی)
در ضمن هنوز برای تصمیم گیری زوده!
و یه چیز دیگه که منظورم به هیچکودوم از بچه های سایت نیست:
بزک نمیر بهار میاد.
نه دوست عزیز:dچون به قول خودتون تو اون جریانات شما نبودی.

ولی خوب من خواستم یه یادآوری کرده باشم که بگم چرا اون موقع مثلا gow 3 به کل هیکل انحصاریهای 360 به قول دوستان می ارزید،ولی چرا امسال با وجود geow 3 . forza 4 مایکرو باید برـه غاز بچرونه؟:d

LOL الان اینا انحصارین دیگه... واقعا مایکروسافت داره بد عمل میکنه تا حالا 2 تا بازیه درست حسابی برا کینکت معرفی نکرده در صورتیکه سونی Killzone 3 , Little Big Planet 2 و چندتا دیگه برای Move عرضه کرده بازیای انحصاری که فعلا 2 تاش دندون گیره والا اگه هیلو ریمیک هم معرفی بشه و امسال بیاد بازم برگه برنده محسوب نمیشه

نتیجه میگیریم مایکروسافت بره کلا تخته کنه، برن کنار کوچه های نیویورک سطل آشغال آتیش بزنن بیشنن دورش ؟

چون اینجوری که شما میگی کلا مایکروسافت بازی نداره و بازی هایی با میانگین بالای 92 هم میشن مزخرف ! فقط مونده بود Halo رو زیر سوال ببری که بردی ! بقیه بازی ها هم به کنار ! ظاهرا سال گذشته شما کلا تو خط نبودی با این پستی که دادی !

نتیجه میگیریم مایکروسافت بره کلا تخته کنه، برن کنار کوچه های نیویورک سطل آشغال آتیش بزنن بیشنن دورش ؟

چون اینجوری که شما میگی کلا مایکروسافت بازی نداره و بازی هایی با میانگین بالای 92 هم میشن مزخرف ! فقط مونده بود Halo رو زیر سوال ببری که بردی ! بقیه بازی ها هم به کنار ! ظاهرا سال گذشته شما کلا تو خط نبودی با این پستی که دادی !
دوست عزیز یه کم اروم تر;;) خب امسال داره بد عمل میکنه البته بگم شاید توی E3 این مساله رو جبران کنه من دارم به عملکردش در زمان حال نظر میدم من نمیدونم کجای حرفم هیلو رو زیر سوال بردم گفتم هیلو ریمیک برگ برنده محسوب نمیشه چه بخوای چه نخوای بازسازی از عناوین قدیمی که نمیشه انحصاریه درجه 1:|(حالا اصلا بذار تائید بشه بعد با من دعوا کن)
پارسال سونی 3 تا انحصاری داشت مایکرو هم 4 تا حالا کجاش مثله وضعیت امساله؟

کسی نمیگه 360 بازی نداره یا بد داره یا کم داره بلکه بازی جدید تا الان چیز بزرگی نداره .

ولی خوب من خواستم یه یادآوری کرده باشم که بگم چرا اون موقع مثلا gow 3 به کل هیکل انحصاریهای 360 به قول دوستان می ارزید،ولی چرا امسال با وجود geow 3 . forza 4 مایکرو باید برـه غاز بچرونه؟:d

من کاری به این که کی کدام رو دوست داره نداره ندارم اما دقت کن سالی که 360 اون همه عنوان داشت بازم بهترین سال برای PS3 و سونی بود .

یک عنوان که طرفدار زیاد داره همین هستش شما میگفتی AW عالی منم خودم طرفدارش هستم اما وقعا چقدر تو رشد 360 کاری کرد یا SP بازه زمانی عرضش رو یک نگاهی بکن بعد شما مقابلش GOW و GT رو بزار .

دوستان بی راه هم نگفته بودن . با تمام عنوان های که نام بردی و کیکنت و اسلیم و کینکت و قیمت کمتر 360 بازم پارسال PS3 فروشش بیشتر بود .

برای چی بود برای همین 3 بازی که نام بردی وگرنه پس چه دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه این بازی ها طرفدار دارن و داشتن امسال هم تمام بازی های سونی به کنار سونی یه Twisted Metal داره که عنوانش مثل GT میمونه یک جورای پایه های کنسول سونی هستش .

اما آیا FZ و G عنوان های پایه کنسولی 360 و ماکروسافت هستن یا HALO ؟ . یا بهتره بگیم کدام کنسول رو موجب فروش بیشترش میشه WII ماریو و ZELDA رو داره .

PS3 عنوان های مثل GOW و GT و Twisted Metal و MGS رو داره عنوان های که با هر شمارش یک تکانی به فروش میده ماکروسافت هم که FABLE رو داره با HALO .

آخرین ویرایش:
PS3 عنوان های مثل GOW و GT و Twisted Metal و MGS رو داره عنوان های که با هر شمارش یک تکانی به فروش میده ماکروسافت هم که FABLE رو داره با HALO .
geow هم که 2 شمارش 12 میلیون فروخته این وسط حتما نقش کشک رو ایفا میکنه؟:dو فورتزا 4 هم با توجه به پشتیبانی از کینکت بسیار بهتر از قبل خواهد فروخت.

بعدش هم اگر بحث فروش هست،حالا که این بحث رو وسط کشیدی بهتر هست بدونی،سال 2011 برای مایکروسافت از لحاظ فروش واقعا یه سال رویایی خواهد بود،چون با سرازیر شدن،سیل بازیها برای کینکت که به طبغ جذب قشر casual رو به همراه خواهد داشت.

چرا شما فقط فروش امسال مایکروسافت رو فقط منحصر به بازی های انحصاری میدونید؟

پرش عجیب فروش مایکرو در سه ماهه ی آخر 2010 به خاطر بازی هاش بود ؟ نه کینکت !

امسال هم مطمئنا بازار مشتاق تر از سال پیش هست برای خرید کینکت با توجه به تمرکز مایکروسافت روی عناوین کینکت ، و این در حالیه که Move هیچ جایگاه خاص و استراتژیکی در معادلات سونی نداره !

در کل از نظر من مایکروسافت شاید در تعدد عناوین انحصاری AAA نتونه با سونی رقابت کنه ولی وقتی Fan base جدید ماکیروسافت را وارد معادلات کنیم میبینیم مایکروسافت هم core ها را راضی نگه خواهد داشت و یا حتی بیش تر به کیکنت جذب خواهد کر و هم بستر بزرگ کژوال پیش روی خودش رو به پیش خواهد راند.

امسال هم مطمئنا بازار مشتاق تر از سال پیش هست برای خرید کینکت با توجه به تمرکز مایکروسافت روی عناوین کینکت ، و این در حالیه که Move هیچ جایگاه خاص و استراتژیکی در معادلات سونی نداره !

در کل از نظر من مایکروسافت شاید در تعدد عناوین انحصاری AAA نتونه با سونی رقابت کنه ولی وقتی Fan base جدید ماکیروسافت را وارد معادلات کنیم میبینیم مایکروسافت هم core ها را راضی نگه خواهد داشت و یا حتی بیش تر به کیکنت جذب خواهد کر و هم بستر بزرگ کژوال پیش روی خودش رو به پیش خواهد راند.
شدیدا نظرت رو تائید میکنم.همین موضوع جذب قشر کژوال به سمت 360 که بخاطر کینکت هست،رو نمیدونم چرا یه عده متوجه نیستن.

• Like
Reactions: محمد رضا mr
دوستان فن بوی PS3 چرا هر خبری از مایکروسافت میاد(چه خوب چه بد)شما سریع عکس العمل نشون میدید!!!:-o
خب اگه نمی تونید درست از کنسولتون دفاع کنید بهتره فقط نظر بدید نه فن بازی دربیارید.
در ضمن موفقیت یک شرکت که فقط به فروش بازی هاش نیست!!
Adios

اولا به نظر خود من تو بازیهای انحصاری مایکرو امسال کمی جالب حرکت نکرده...

+

دوما اصلا این اقا فقط حرف از بازیهای انحصاری زده که همه دوستان انحصاری های سونی رو در مقابلش علم می کنن؟؟؟
ایشون گفته سال فوق العاده ای واسه هاردکورها که با گیرز و hamefront و........اغاز شده....... .یعنی اشاره ایشون بیشتر به بازیهای مولتی هم هست..... .
مگه فقط سالی که یه کنسول بازی انحصاری زیاد داره واسش موفقیت محسوب میشه؟شرایط دیگه ای واسه موفقیت تعریف نشده؟؟

شتر در خواب بیند پنبه دانه من که نه از gears of war خوشم اومد نه از forza3 تو این چند ساله فقط یک بازی انحصاری خوب دادن فقط و فقط alan wake

اگر یک شرکتی انحصاری نداشه باشد کلاهش پس معرکه هست و اصلاً موفق نمیشود و این کاملاً مبرهن میباشد دوستان چرا ؟ :-s چون که خب بازی های مالتی که برای PS3 هم می آیند و دیگر پز دادن ندارد و تأثیر فروش هم ندارد در کنسولها و مایکرو هم امیدی به امسال ندارد و برای همین هم برای معرفی 4 تا DLC میرود کنفرانس میگذارد تا همه را تحت الشعاع قرار دهد و این برای خاطر این است که چیزی در چنته ندارد :> و سونی را حریفی چغر دیده و خودش را دارد خونسرد نشان میدهد که مثلاً بگوید ما هم چیزی در چنته داریم /:)

و حالا که میبیند در بازار کنسولهای خانگی حرفی برای گفتن ندارد رفته است سراغ ویندوز موبایلش و 7 اش و کم آورده و این واضح است b-) و اگر MW3 هم تأخیر بخورد مایکرو امسال فر میخورد ؟ :-/

در آخر هم سر خط بگم من ازش تو E3 فوقش چند عنوان AAA میخوام برای این که من کژوال نیستم من هم یک Geow , FZ3 کافی نیست .:d

دوستان هم اگه من فن هستم خدا دوزش رو کم کنه که یه وقتی کینکت که دادم برام بیارن رو پس بدم که پولش رو بدم برای PS3 که هنوز نخریدم بعد از خراب شدنش.;)

بازی انحصاری یک کنسول نشان از اعتبار اون کنسول هستش فقط بازی های TP نیستن که یک کنسول رو موجب فروشش میشن بلکه اون بازی های انحصاری هستن که مشخص میکنه که شخص کدام رو بیشتر میپسنده که در کنارش این بازی ها هم همیشه هستش هیچ فرقی بین 360 یا PS3 بین بازی های مولتی نیست برای بازی کردن مولتی ها .

صحبت من راجب یک محرک بود یک چیزی که بتونه تحرک بده به بازارش من نگفتم کینکت محرک نبود اما تو 2 ماه آخر سال محرک اون جوری هم نبود که بگی یک دفعه بترکونه فروش رو دقت کن درسته فروش رو زیاد کرد اما قبلش حساب کن که چقدر سونی با 3 عنوان که دوستمون گفت جلو بود .

من هم قبول دارم ماکروسافت برای امسال روی کینکت بیشتر مانور خواهد داد که باید هم بده که کژوال ها رو جذب کنه که میکنه اما وقعا به نظرت بیشتز از Wii میتونه جذب کنه دیگه هر کاری بکنه مثل Wii که نمیشه .

درسته کژوال ها رو جذب میکنه از اون ور هم سونی 360 دار ها که PS3 ندارن رو جذب میکنه .

geow هم که 2 شمارش 12 میلیون فروخته این وسط حتما نقش کشک رو ایفا میکنه؟:dو فورتزا 4 هم با توجه به پشتیبانی از کینکت بسیار بهتر از قبل خواهد فروخت.

عزیز من من رویا و.... کار ندارم دارم میگم HALO کجا یا GT بازی GEOW کجا شما Geow رو هم سطح HALO و GT قرار میدی ؟

واقعا که فکر کنم شما باید با دقت بیشتر مطلب من رو بخونی geow موجب فروش .... 360 بیشتر میشه یا HALO .

لطفا عنوان ها رو باهم مقایسه نکن یک بازی هستش موجب فروش میشه یعنی با نامش کنسول با رشد زیاد فروش میره یک عنوان هستش که طرفدار داره و تا حدودی فروش میره و تا حدودی تاثیر داره .

کسی هم نگفت GEOW بد هستش .

و این در حالیه که Move هیچ جایگاه خاص و استراتژیکی در معادلات سونی نداره !
دوست عزیز شما دیگه ته تحلیل گری:-o الان سونی 2 تا عنوان درجه یک واسه Move داده بیرون به اضافه پشتیبانی از Dead Space Extraction این همه بازی برا Move اومده مایکرو هنو هیچی رو نکرده ناراحت نشیا ولی احمقانه ترین پستی بود که تا حالا دیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or