در آخر هم سر خط بگم من ازش تو E3 فوقش چند عنوان AAA میخوام برای این که من کژوال نیستم من هم یک Geow , FZ3 کافی نیست .:d
دوستان هم اگه من فن هستم خدا دوزش رو کم کنه که یه وقتی کینکت که دادم برام بیارن رو پس بدم که پولش رو بدم برای PS3 که هنوز نخریدم بعد از خراب شدنش.
چرا شما فقط فروش امسال مایکروسافت رو فقط منحصر به بازی های انحصاری میدونید؟
پرش عجیب فروش مایکرو در سه ماهه ی آخر 2010 به خاطر بازی هاش بود ؟ نه کینکت !
امسال هم مطمئنا بازار مشتاق تر از سال پیش هست برای خرید کینکت با توجه به تمرکز مایکروسافت روی عناوین کینکت ، و این در حالیه که Move هیچ جایگاه خاص و استراتژیکی در معادلات سونی نداره !
در کل از نظر من مایکروسافت شاید در تعدد عناوین انحصاری AAA نتونه با سونی رقابت کنه ولی وقتی Fan base جدید ماکیروسافت را وارد معادلات کنیم میبینیم مایکروسافت هم core ها را راضی نگه خواهد داشت و یا حتی بیش تر به کیکنت جذب خواهد کر و هم بستر بزرگ کژوال پیش روی خودش رو به پیش خواهد راند.
بازی انحصاری یک کنسول نشان از اعتبار اون کنسول هستش فقط بازی های TP نیستن که یک کنسول رو موجب فروشش میشن بلکه اون بازی های انحصاری هستن که مشخص میکنه که شخص کدام رو بیشتر میپسنده که در کنارش این بازی ها هم همیشه هستش هیچ فرقی بین 360 یا PS3 بین بازی های مولتی نیست برای بازی کردن مولتی ها .
صحبت من راجب یک محرک بود یک چیزی که بتونه تحرک بده به بازارش من نگفتم کینکت محرک نبود اما تو 2 ماه آخر سال محرک اون جوری هم نبود که بگی یک دفعه بترکونه فروش رو دقت کن درسته فروش رو زیاد کرد اما قبلش حساب کن که چقدر سونی با 3 عنوان که دوستمون گفت جلو بود .
من هم قبول دارم ماکروسافت برای امسال روی کینکت بیشتر مانور خواهد داد که باید هم بده که کژوال ها رو جذب کنه که میکنه اما وقعا به نظرت بیشتز از Wii میتونه جذب کنه دیگه هر کاری بکنه مثل Wii که نمیشه .
درسته کژوال ها رو جذب میکنه از اون ور هم سونی 360 دار ها که PS3 ندارن رو جذب میکنه .
geow هم که 2 شمارش 12 میلیون فروخته این وسط حتما نقش کشک رو ایفا میکنه؟:dو فورتزا 4 هم با توجه به پشتیبانی از کینکت بسیار بهتر از قبل خواهد فروخت.
عزیز من من رویا و.... کار ندارم دارم میگم HALO کجا یا GT بازی GEOW کجا شما Geow رو هم سطح HALO و GT قرار میدی ؟
واقعا که فکر کنم شما باید با دقت بیشتر مطلب من رو بخونی geow موجب فروش .... 360 بیشتر میشه یا HALO .
لطفا عنوان ها رو باهم مقایسه نکن یک بازی هستش موجب فروش میشه یعنی با نامش کنسول با رشد زیاد فروش میره یک عنوان هستش که طرفدار داره و تا حدودی فروش میره و تا حدودی تاثیر داره .
کسی هم نگفت GEOW بد هستش .