ماکروسافت سیاست های جدید خودرا برای بازی سازان مستقل اعلام کرد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
xbox-one-new-.png

ماکروسافت گزارش هایی از سیاست های جدید خود در قبال بازی سازان مستقل ارایه داد.
بر اساس این سیاست ها ماکروسافت به بازیسازان مستقل اجازه میدهد تا بازی های خود را قیمت گذاری کنند و همچنین تاریخ عرضه برای آن ها تعیین کنند مثل فروشگاه itunes به گفته ی Game Informer.
همچنین صدور گواهی بازی ها 14 روز طول خواهد کشید
این برای اولین بار نیست که ما این خبر را میشنویم.قبلا هم گارگردان استودیو خلاق Lionhead آقای Gary Carr گفته بود:به زودی خبر های پرشوری برای بازی های indie خواهیم شنید.همچنین Phil Harrison هم گفته بود:به زودی برنامه های های ماکروسافت بری بازی های مستقل آشکار خواهد شد.
منبع Game Informer
همچنین اعلام کرد که XOneهای استاندارد موجود در خرده فروشی ها به افراد این اجازه را می دهند که با اجرای کدهای قبل از عرضه به سیستم اشکال زدایی کمک کنند.
این حرکت که با اجازه مایکروسافت برای کنسولهای خاصی انجام می شود باعث می شود افرادی کدهای قبل از عرضه نهایی را اجرا کرده و با این کار تست بتایی عظیم اعمال شود.
منبع
با تشکر از مجتبی عزیز (silent assassin)

آخرین ویرایش:
Frobary

خسته نباشی عزیز :دی خداوکیلی مایکروسافت باید شما رو میزاشت جای don تلاشی که برای دفاع از مایکرو میکنی واقعا قابل تقدیره :دی جدا پول نمیگیری؟ :دی
حرف هام کاملا جدی بود قصد مسخره کردن نداشتم شما فعلا منطقی ترین فن مایکرو هستی تو این سایت :دی

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

در مورد احترام مایکرو به مشتری که بعضی ها میگن هم واقعا باید بگم LOL
مایکرو میخواست احترام به مشتری های بزاره تو این 3 سال اخیر یه IP انحصاری به درد بخور عرضه میکرد نه اینکه تمام انحصاری های کینکت و کنسولش رو هم دیگه از انحصاری های Wii و Ps3 ( به غیر از عناوین Move) کمتر باشن به قول این دوستمون مایکرو میخواد خرش از پل بگذره خیالش از بابت فروش کنسول راحت بشه بعد از همون 15 تا IP که معرفی کردن سالی 1 دونه نسخه بده بیرون این روند میلکینگ رو تا اخر نسل ادامه میده همونطوری که برای دوتا کنسول قبلیش این کارو کرد

البته من بدم نمیاد عناوین ryse و QB رو تجربه کنم ولی اگه بخوام one بخرم میزارم آخر نسل اگه واقعا کنسولی باشه که ارزش خرید داشته باشه میخرمش مثل ps2 با اینکه بیشتر از یه نسل از عمرش میگذره هنوز هم ارزش خرید داره بخاطر اینکه عناوین فوقالعاده ای داره که هیچوقت قدیمی نمیشند فقط زمان میتونه اینا رو مشخصه کنه و من ترجیح میدم فعلا منتظر بمونم....

مایکرو میخواست احترام به مشتری های بزاره تو این 3 سال اخیر یه IP انحصاری به درد بخور عرضه میکرد
این جمله زیبای"به جای این کارا بره 4 تا انحصاری بسازه" رو شما فرمودی ؟:-/

من موندم واس چی با یه مشت گیمرنما بحث میکنید؟

اینکه مایکروسافت یه کمپانی مشتری مدار هست درش شکی نیست.هر کی قبول نداره مشکل خودشه.

اصولا هر کی خوب باشه دشمن بیشتر داره.دقیقا مایکروسافت هم الان اینطوری شده.اومده به نظر گیمرا احترام میذاره بعد میان بدش رو میگند.

این جمله زیبای"به جای این کارا بره 4 تا انحصاری بسازه" رو شما فرمودی ؟:-/

چیه هر کی ضد مایکرو حرف میزنه هزار تا id دازه ... ؟؟؟

کلا کل سونی فن های فروم 3-4 نفر بیشتر نیستن که کلی id ساختن هر دقیقه با یکیش نظر میدن که البته این دوستمون هم سونی فن نیست ...

چیزی که جالبته تا یکیتون از این توهمات مطرح میکنه هم پیالگی ها چققدر خوششون میاد ... بدون اینکه اصلا بفهمن چی گفتید

خب فک کنم دیگه مایکروسافت همه چیزو تو بهترین حد میخواد بهمون بده! سیاستای غلط رو عوض کردن, کلی بازی و محتوای انحصاری نشون دادن, بازترین پلتفرم رو برای بازیسازای مستقل درست کردن و کینکت رو هم کاملا بهتر کردن. الان تنها چیزی که میمونه بحث قدرت کنسوله. اگه ۲ تا کنسول نسل بعد عرضه بشن و X1 بتوه کیفیتی در حد رقیبش توی بازیا نشون بده, نسل بعد رو میتونه خیلی راحت ببره اما همش بستگی داره که قدرت کنسول تو چه حدی باشه...

خب فک کنم دیگه مایکروسافت همه چیزو تو بهترین حد میخواد بهمون بده! سیاستای غلط رو عوض کردن, کلی بازی و محتوای انحصاری نشون دادن, بازترین پلتفرم رو برای بازیسازای مستقل درست کردن و کینکت رو هم کاملا بهتر کردن. الان تنها چیزی که میمونه بحث قدرت کنسوله. اگه ۲ تا کنسول نسل بعد عرضه بشن و X1 بتوه کیفیتی در حد رقیبش توی بازیا نشون بده, نسل بعد رو میتونه خیلی راحت ببره اما همش بستگی داره که قدرت کنسول تو چه حدی باشه...
سونی دوتا Blockbuster داره که رو نکرده+قیمتش کمتره

عزیزم نفسم برو یه دور کنفرانس E3 مایکروسافت رو ببین و بیا ، باشه گلم ؟

عزیزم یا تو فرق بین بازیهای مستقل و AAA رو نمیدونی یا کنفرانس سونی رو ندیدی !

اکثر بازیهای به نمایش درامده برای x1 مستقل و کینک ساپورت بودن !

یک سوال دارم ازت تو بازی های DR3 , Forza 5 و Halo رو بازی جدید میدونی ؟

میگم شما کنفرانس سونی و مایکروسافت جابجا ندیدی ؟ :-b

الان اگر forza 5 بازی جدید نیست پس killzone :sh و Infamous: Second Son بازی جدیدن؟
Ryse: Son of Rome

Killer Instinct

Project Spark

Sunset Overdrive

Quantum Break

و.... که میتونی در Xbox One Games لیسته کامله بازی هارو ببینی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or