ماکروسافت سیاست های جدید خودرا برای بازی سازان مستقل اعلام کرد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
xbox-one-new-.png

ماکروسافت گزارش هایی از سیاست های جدید خود در قبال بازی سازان مستقل ارایه داد.
بر اساس این سیاست ها ماکروسافت به بازیسازان مستقل اجازه میدهد تا بازی های خود را قیمت گذاری کنند و همچنین تاریخ عرضه برای آن ها تعیین کنند مثل فروشگاه itunes به گفته ی Game Informer.
همچنین صدور گواهی بازی ها 14 روز طول خواهد کشید
این برای اولین بار نیست که ما این خبر را میشنویم.قبلا هم گارگردان استودیو خلاق Lionhead آقای Gary Carr گفته بود:به زودی خبر های پرشوری برای بازی های indie خواهیم شنید.همچنین Phil Harrison هم گفته بود:به زودی برنامه های های ماکروسافت بری بازی های مستقل آشکار خواهد شد.
منبع Game Informer
همچنین اعلام کرد که XOneهای استاندارد موجود در خرده فروشی ها به افراد این اجازه را می دهند که با اجرای کدهای قبل از عرضه به سیستم اشکال زدایی کمک کنند.
این حرکت که با اجازه مایکروسافت برای کنسولهای خاصی انجام می شود باعث می شود افرادی کدهای قبل از عرضه نهایی را اجرا کرده و با این کار تست بتایی عظیم اعمال شود.
منبع
با تشکر از مجتبی عزیز (silent assassin)

آخرین ویرایش:
سود این فرار از اپیک فیل شدن به کی میرسه ؟:دی

چرا سونی نسل قبل کنسول 600دلاری داد این نسلی 400 دلاری؟برا رضای خدا بود یا اینکه میخواست اشتباه اول نسل گذشته رو تکرار نکنه و فیلی برای شروع نسل نداشته باشه؟ :دی
سودش که هم به شما میرسه و هم به خودشون ولی خب این خیلی فرق میکنه با اینکه بخوایم بذاریم به حساب احترام به مشتری و مصرف کننده :دی
زمانی میشد بگیم سیاست هاشون رو به خاطر "ما" یا "شما" تغییر دادن که همون اول وقتی فیدبک ها رو دیدن همه چی رو تغییر بدن، اینا وایسادن سونی بیاد سیاست هاش رو به وضوح اعلام کنه، بعد که دیدن 180 درجه با مال خودشون فرق داره و همه دارن کوچ میکنن به اون سمت تازه یادشون افتاد که یه سری سیاست هاشون رو باید تغییر بدن.

سونی هم طبیعتا به خاطر خودش این کارو کرده که در نهایت به نفع ما هم میشه :دی من که همه جا هم گفتم این مورد از اشتباهات نسل قبل سونی بود که این نسل دیگه تکرارش نکرد.

الان ماکروسافت ثابت کرده که نه تنها حماقت های زیادی تو تصمیم گیریاشون به خرج میدن، بلکه هیچ ثبات و تعادلی هم ندارن در مورد تصمیماتشون. همچین شرکتی قابل اعتماد نیست چون هر لحظه ممکنه سیاست هاش دوباره تغییر کنه.
همین شرکت غیر قابل اعتماد تو نسل فعلی باعث شد بازی های مستقل روی کنسول اینجوری پیشرفت کنه و کلی سازنده از طریق سیستم XBLA به نون و نوایی رسیدن، حالا تو نسل پیش رو تو تصمیمات اولیه ـش اشتباه کرد ولی یه جوری میگید انگاری طرف (مایکروسافت) یه خون آشام بزرگ هست که داره خون ملت رو میخوره
biggrin1.gif
بالاخره هر شرکتی یه جایی اشتباه میکنه، مهم اینه به موقع اون اشتباه رو جبران کنه. در ضمن کدوم یکی از تغییر سیاست هاش تو نسل پیش رو به ضرر مشتری بوده که احتمال میده هر لحظه ممکنه سیاست هاش عوض بشه؟ تمام تغییر سیاست هاش برگشت به همون اصول اولیه هنگام عرضه Xbox 360 بوده، یه دونه تغییر سیاست منفی ـش (بعد از اعلام سیاست های اولیه) رو بگی من ممنون میشم
biggrin1.gif
خب دقیقا برا همینه که میگم غیر قابل اعتماده دیگه :دی شرکتی که به قول خودت تو نسل فعلی باعث پیشرفت بازی های مستقل رو کنسول شد یهو 180 درجه سیاست هاش رو به ضرر همین بازیساز های مستقل که به قول تو به یه نون و نوایی رسونده بودشون تغییر داد. بعد که دید نخیر Epic Fail شدنشون شوخی شوخی داره جدی میشه دوباره یه 180 خشگل زد به حالت قبلی :دی

خب کل سیاست هاش در مورد نسل پیش رو به ضرر مشتری بوده که تا الان 90% ــش رو 180 درجه تغییر داده. عملا سیاستی به نفع مشتری نداشته که بخواد به ضرر مشتری تغییرش بده :دی همون قسمت بالا برا اثبات بی ثباتیشون کفایت میکنه :دی

آخرین ویرایش:
سودش که هم به شما میرسه و هم به خودشون ولی خب این خیلی فرق میکنه با اینکه بخوایم بذاریم به حساب احترام به مشتری و مصرف کننده :دی
زمانی میشد بگیم سیاست هاشون رو به خاطر "ما" یا "شما" تغییر دادن که همون اول وقتی فیدبک ها رو دیدن همه چی رو تغییر بدن، اینا وایسادن سونی بیاد سیاست هاش رو به وضوح اعلام کنه، بعد که دیدن 180 درجه با مال خودشون فرق داره و همه دارن کوچ میکنن به اون سمت تازه یادشون افتاد که یه سری سیاست هاشون رو باید تغییر بدن.

سونی هم طبیعتا به خاطر خودش این کارو کرده که در نهایت به نفع ما هم میشه :دی من که همه جا هم گفتم این مورد از اشتباهات نسل قبل سونی بود که این نسل دیگه تکرارش نکرد.

الان ماکروسافت ثابت کرده که نه تنها حماقت های زیادی تو تصمیم گیریاشون به خرج میدن، بلکه هیچ ثبات و تعادلی هم ندارن در مورد تصمیماتشون. همچین شرکتی قابل اعتماد نیست چون هر لحظه ممکنه سیاست هاش دوباره تغییر کنه.
همین شرکت غیر قابل اعتماد تو نسل فعلی باعث شد بازی های مستقل روی کنسول اینجوری پیشرفت کنه و کلی سازنده از طریق سیستم XBLA به نون و نوایی رسیدن، حالا تو نسل پیش رو تو تصمیمات اولیه ـش اشتباه کرد ولی یه جوری میگید انگاری طرف (مایکروسافت) یه خون آشام بزرگ هست که داره خون ملت رو میخوره :دی بالاخره هر شرکتی یه جایی اشتباه میکنه، مهم اینه به موقع اون اشتباه رو جبران کنه. در ضمن کدوم یکی از تغییر سیاست هاش تو نسل پیش رو به ضرر مشتری بوده که احتمال میده هر لحظه ممکنه سیاست هاش عوض بشه؟ تمام تغییر سیاست هاش برگشت به همون اصول اولیه هنگام عرضه Xbox 360 بوده، یه دونه تغییر سیاست منفی ـش (بعد از اعلام سیاست های اولیه) رو بگی من ممنون میشم :دی
خب دقیقا برا همینه که میگم غیر قابل اعتماده دیگه
biggrin1.gif
شرکتی که به قول خودت تو نسل فعلی باعث پیشرفت بازی های مستقل رو کنسول شد یهو 180 درجه سیاست هاش رو به ضرر همین بازیساز های مستقل که به قول تو به یه نون و نوایی رسونده بودشون تغییر داد. بعد که دید نخیر Epic Fail شدنشون شوخی شوخی داره جدی میشه دوباره یه 180 خشگل زد به حالت قبلی
biggrin1.gif

خب کل سیاست هاش در مورد نسل پیش رو به ضرر مشتری بوده که تا الان 90% ــش رو 180 درجه تغییر داده. عملا سیاستی به نفع مشتری نداشته که بخواد به ضرر مشتری تغییرش بده
biggrin1.gif
همون قسمت بالا برا اثبات بی ثباتیشون کفایت میکنه
biggrin1.gif
پس اگه سر سیاست های اشتباهش بمونه اون وقت قابل اعتماد میشه؟ سونی هم یه سری از سیاست هاش نسبت به نسل قبل رو عوض کرده، پس اونم یه شرکت غیر قابل اعتماد هست دیگه؟ :دی

آخرین ویرایش:
این یعنی احترام به نظر مخاطب ! :d حالا باز یه عده میان می گن واسه پوله ، مایکرو مُرده چشم و ابرو گیمرا نیست و... ! تو برام شرکتی رو مثال بزن برای رضای خدا کار کنه مایکروسافت دومیش باشه ! البته اینو می دونم فقط تنها شرکتی همچین خصوصیاتی داره و برای رضای خدا کار می کنه سونــی علیه السلام ــه 8-|

نمیشه گفت فقط به خاطر احترام به نظر مخاطب بوده بالاخره اون جو بدی که ضدش ایجاد شد، عدم جلب توجه گیمرها که تو نظرسنجیها و پیش فروش نشون میداد و ... هم بی تاثیر نبوده

پس اگه سر سیاست های اشتباهش بمونه اون وقت قابل اعتماد میشه؟ سونی هم یه سری از سیاست هاش نسبت به نسل قبل رو عوض کرده، پس اونم یه شرکت غیر قابل اعتماد هست دیگه؟ :دی
ممد خودت میگیری قضیه چیه ها ولی مخصوصا ادامه میدی تا طرف یه جا کم بیاره :دی

مسئله سر اینه که ماکروسافت یهو شب خواب نما نمیشه و به خاطر رضای خدا و گل روی فن ها بیاد سیاست هاش رو تغییر بده. وقتی میبینن دارن بدبخت میشن این کارو میکنن وگرنه تا دو روز قبلش اولدرم بلدرم و اعتماد به نفس کذاییشون (که تو حلق خودشون :دی) گوش فلک رو کر کرده بود :دی "اگر اینترنت ندارین X360 بخرید" رو فراموش کردی؟
این اسمش نون به نرخ روز خوریه. الان کارشون گیره، 4 روز دیگه که خرشون از پل گذشت تضمینی نیست که دیگه چیزی تغییر نکنه. دیگه از این واضح تر نمیتونم توضیح بدم.

سیاست هایی هم که سونی تغییرشون داد اولا خیلی با این قضیه فرق میکنه، دوما کار یه روز، دو روز و یه ماه، دو ماه نبوده. یه نسل زمان برده تغییرشون.
مثلا این نسل کنسولشون رو دیرتر عرضه نمیکنن که هیچ ربطی به سود و ضرر مشتری نداره که بخواد ثباتشون رو مشخص کنه.

آخرین ویرایش:
ممد خودت میگیری قضیه چیه ها ولی مخصوصا ادامه میدی تا طرف یه جا کم بیاره :دی

مسئله سر اینه که ماکروسافت یهو شب خواب نما نمیشه و به خاطر رضای خدا و گل روی فن ها بیاد سیاست هاش رو تغییر بده. وقتی میبینن دارن بدبخت میشن این کارو میکنن وگرنه تا دو روز قبلش اولدرم بلدرم و اعتماد به نفس کذاییشون (که تو حلق خودشون :دی) گوش فلک رو کر کرده بود :دی "اگر اینترنت ندارین X360 بخرید" رو فراموش کردی؟
این اسمش نون به نرخ روز خوریه. الان کارشون گیره، 4 روز دیگه که خرشون از پل گذشت تضمینی نیست که دیگه چیزی تغییر نکنه.

سیاست هایی هم که سونی تغییرشون داد اولا خیلی با این قضیه فرق میکنه، دوما کار یه روز، دو روز و یه ماه، دو ماه نبوده. یه نسل زمان برده تغییرشون.
مثلا این نسل کنسولشون رو دیرتر عرضه نمیکنن که هیچ ربطی به سود و ضرر مشتری نداره که بخواد ثباتشون رو مشخص کنه.
مایکروسافت به خاطر پول، ترس از شکست خوردن و ... سیاست هاش رو عوض کرد، خوبه اینجوری؟ :دی مگه مسابقه فوتباله که بگیم یه بازی میکنه و میبره و تموم میشه قضیه و بعدش باز بر می گرده سر خونه اولش؟ این کنسول قراره 8-7 سال تو بازار باشه، اگه بخواد سیاست هاش رو برگردونه به حالت اول که بازم میشه همین قضیه شکست خوردن، پس این چیزی که میگی اصلا منطقی نیست متاسفانه :دی اگه میخواست برگردونه که اصلا تغییرش نمی داد دیگه، اینا جوگیر شدن و یه سری سیاست های احمقانه گذاشتن، بعد دیدن این سیاست ها به ضررشون هست عوضش کردن تموم شد رفت پی کارش :دی الان این وسط گیمرها هم سود بردن، غیر از اینه؟
من نمیخوام این بحث رو ادامه بدم ولی طبق حرف خودت چون سونی سیاست مجانی بودن مولتی پلیر رو عوض کرده پس قابل اعتماد نیست و فردا ممکنه بقیه سیاست هاش رو هم عوض کنه (طبق حرف خودت البته :دی)

من نمیخوام این بحث رو ادامه بدم ولی طبق حرف خودت چون سونی سیاست مجانی بودن مولتی پلیر رو عوض کرده پس قابل اعتماد نیست و فردا ممکنه بقیه سیاست هاش رو هم عوض کنه (طبق حرف خودت البته :biggrin1:)
حالا 20بار بگو :d
جدای از اینکه این کجا و اون کجا (:d) تغییر یه سری سیاست ها از نسلی به نسل بعد عادیه ولی هنوز نسل شروع نشده و طی چند ماه نشون از بی ثباتی داره هرچند تا الان که به نفع گیمر بوده ولی معلوم نیست در اینده باز چیا تغییر کنه حالا نه الزاما تو این حیطه

حالا 20بار بگو :d
جدای از اینکه این کجا و اون کجا (:d) تغییر یه سری سیاست ها از نسلی به نسل بعد عادیه ولی هنوز نسل شروع نشده و طی چند ماه نشون از بی ثباتی داره هرچند تا الان که به نفع گیمر بوده ولی معلوم نیست در اینده باز چیا تغییر کنه حالا نه الزاما تو این حیطه
دقیقا خودت جواب خودت رو دادی :دی
هنوز نسل شروع نشده
هر وقت سیاست هاش رو به ضرر مشتری عوض کرد اونوقت میشه در موردش بحث کرد. ولی الان تغییر سیاست ها هر چه قدر به نفع خود مایکروسافت بوده، به نفع مشتری هم بوده. اگر هم تغییر سیاست از نسل قبل مد نظر هست که میشه همون جریان پولی کردن مولتی پلیر، فلذا من دیگه بحثی در این مورد ندارم چون صحبت هام خیلی واضحه :دی
مثلا یه همچین چیزی میشه اگه بشه: بعد از یه مدت دوباره برا پچ از سازنده پول میگیرن، یه مدت بعدش میگن سلف پابلیش تعطیل. یه مدت بعد اولین بازی ای که نیاز به اتصال دائمی به نت داره یا شاید حتی با یه چیزی مثل آنلاین پس شروع بشه. یا بعد از یه مدت دوباره انحصاریاشون کم بشه و برن سراغ میلکینگ :biggrin1:
بهت توصیه میکنم فیلم جنایی کمتر نگاه کنی :دی :دی راستی اون نگرفتن پول واسه پچ رو قبل از رونمایی XOne اعلام کرده بودن، مربوط به این قضیه نمیشه :دی

آخرین ویرایش:
مایکروسافت به خاطر پول، ترس از شکست خوردن و ... سیاست هاش رو عوض کرد، خوبه اینجوری؟ :biggrin1: مگه مسابقه فوتباله که بگیم یه بازی میکنه و میبره و تموم میشه قضیه و بعدش باز بر می گرده سر خونه اولش؟ این کنسول قراره 8-7 سال تو بازار باشه، اگه بخواد سیاست هاش رو برگردونه به حالت اول که بازم میشه همین قضیه شکست خوردن، پس این چیزی که میگی اصلا منطقی نیست متاسفانه :biggrin1: اگه میخواست برگردونه که اصلا تغییرش نمی داد دیگه، اینا جوگیر شدن و یه سری سیاست های احمقانه گذاشتن، بعد دیدن این سیاست ها به ضررشون هست عوضش کردن تموم شد رفت پی کارش :biggrin1: الان این وسط گیمرها هم سود بردن، غیر از اینه؟
من نمیخوام این بحث رو ادامه بدم ولی طبق حرف خودت چون سونی سیاست مجانی بودن مولتی پلیر رو عوض کرده پس قابل اعتماد نیست و فردا ممکنه بقیه سیاست هاش رو هم عوض کنه (طبق حرف خودت البته :biggrin1:)
اگه قرار باشه برگشتی باشه خورده خورده، ریز ریز، کم کم :biggrin1: نمیان یهو بعد 1 سال بگن خب همتون گول خوردین از فردا DRM و همه این بند بساطا رو میریزیم سرتون که :biggrin1:
مثلا یه همچین چیزی میشه اگه بشه: بعد از یه مدت دوباره برا پچ از سازنده پول میگیرن، یه مدت بعدش میگن سلف پابلیش تعطیل. یه مدت بعد اولین بازی ای که نیاز به اتصال دائمی به نت داره یا شاید حتی با یه چیزی مثل آنلاین پس شروع بشه. یا بعد از یه مدت دوباره انحصاریاشون کم بشه و برن سراغ میلکینگ :biggrin1:

در مورد سونی هم گفتم که، اولا یک نسل طول کشیده تا به این تغییر سیاست ها رسیدن. کار یه روز دو روز نبوده تغییر دادنشون. دوما همه ی سیاست هاش رو که تغییر نداده مثل ماکروسافت. سوما فقط یه بار تغییرشون داده. اگه اول میومدن میگفتن مولتی پلیر دیگه مجانی نیست و بعد از حرفشون برمیگشتن تا حدی (اونم فقط تا حدی) میشد این حرف رو بزنی :biggrin1:

Frobary

چیزی که بهنام میگه اینه که ماکروسافت سیاست های خیلی خوبی داشت زمان X360 که باعث موفقیتش شد تا جایی که یک زنگ خطر شد واسه سونی . ولی الان تمام اون کارایی که باعث موفقیت X360 شده بود رو عوض کرد و همه چیز رو به سود خودش تغییر داد . چون فکر کرد دیگه برند XBOX میخ طویله رو زده و همه جوره مردم پاش وایمیستن ولی دید اینجوریام نیست . سونی نسل قبل یه سری اشتباهاتی انجام داد و نتیجش رو هم دید (درسته خیلی با این اشتباهات ماکرو فرق دارن) و تا اواخر نسل نتونست خودشو پیدا کنه دلیل این ضربه خود ماکرو بود و آخرین کسی که باید همچین حماقت هایی رو میکرد تو این نسل خود ـه ماکرو بود .

پس وقتی اینا میان تمام کارای خوبی که با X360 کردن رو یهو عوض میکنن و بعد میبینن عجب گندی زدن باز دوباره به چیز خوری افتادن . من اسم این رو نمیتونم بزارم احترام به مشتری چون ماکرو همینجوریشم داشت به مشتری احترام میزاشت تو نسل قبل حالا با جزئیات کاری ندارم .

Daemonis
من کاری به بحث ندارم چون دیگه حرفهام رو زدم و بقیه ـش میشه حرف های تکراری :دی ولی لطف کن جایی که من گفتم این تصمیمات جدید مایکروسافت "احترام به حقوق مشتری" هست رو واسم بیار. کار جالبی نیست حرف تو دهن مردم گذاشتن!

Daemonis
من کاری به بحث ندارم چون دیگه حرفهام رو زدم و بقیه ـش میشه حرف های تکراری :دی ولی لطف کن جایی که من گفتم این تصمیمات جدید مایکروسافت "احترام به حقوق مشتری" هست رو واسم بیار. کار جالبی نیست حرف تو دهن مردم گذاشتن!
از تو ندیدم ولی از بقیه به غیر از تو دیدم . ولی چون با تو راحتم نقل قول کردم چون حوصله ی بحثای الکی رو با بقیه ندارم دیگه واقعیتش :دی حالا اگه تو هم با من موافقی پس جواب اون دوستایی که دم از احترام به مشتری و ظاهر شدن هاله ی نور بالا سر ـه ماکرو با این تغییر سیاست میزنن رو بده دیگه :دی

از تو ندیدم ولی از بقیه به غیر از تو دیدم . ولی چون با تو راحتم نقل قول کردم چون حوصله ی بحثای الکی رو با بقیه ندارم دیگه واقعیتش :دی حالا اگه تو هم با من موافقی پس جواب اون دوستایی که دم از احترام به مشتری و ظاهر شدن هاله ی نور بالا سر ـه ماکرو با این تغییر سیاست میزنن رو بده دیگه :دی
وقتی با من داری حرف میزنی یعنی اینکه حرفهات خطاب به من هست، من مسئول کامنت بقیه نیستم متاسفانه :دی اگه حرفی داری به خودشون بزن نه اینکه کامنت من رو نقل قول کنی و جواب بقیه رو بدی! والا من کبوتر نامه بر نیستم! :دی

وقتی با من داری حرف میزنی یعنی اینکه حرفهات خطاب به من هست، من مسئول کامنت بقیه نیستم متاسفانه :دی اگه حرفی داری به خودشون بزن نه اینکه کامنت من رو نقل قول کنی و جواب بقیه رو بدی! والا من کبوتر نامه بر نیستم! :دی
دیدی که جمله خاصی از تو نقل قول نکردم . و قابل بحث ترین فرد رو انتخاب کردم تا حرفمو بزنم و نگفتم که دارم جواب کامنتای تو رو میدم :دی

Frobary@
یعنی جواب دادنا و تلاشت برای قانع کردن یسری کاربر معلوم الحال که کل زندگی مجازیشون رو گذاشتن پای ترول کردن و از اون ور سجده کردن و پاچه خواری شرکت محبوبشون!!، رو من درک نمیکنم! این کار شما حقیقتا ناراحت کننده تر از خود ترول هاست.
شما شدی یه رستوران با غذاهای مفصل واسه ترولر ها

TowerFall creator Matt Thorson
For me, lack of self-publishing makes it very difficult to consider launching on a platform. I’ve never worked with Microsoft, but I’ve heard horror stories from other indies.

Jennifer Schneidereit of Tengami
Up until now Microsoft have displayed a mentality that excludes independent developers, This makes it difficult for me to trust their motives for reversing their stance now. From my time at Microsoft, I know that company goals and direction change frequently. These new plans might just be a last minute band-aid and we’ll end up with a similar situation to Xbox Live Indie Games, where Microsoft provides a system, but doesn’t give it the support it needs to be successful.

Retro City Rampage creator Brian Provinciano
After my experience working with them to release on Xbox 360, I have no interest in even buying an Xbox One, let alone developing for it, The policy changes are great, but they don’t undo the experience I had.

Peter Bartholow of Skullgirls
I’d need to see the fine print before making any kind of final judgment. After all, these new policies were crafted by the same people that made the last set of awful policies.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or