![hcod21.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.leviathyn.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F11%2Fhcod21.jpg&hash=46667b68e01fe20ad97a4cffaa834833)
درود.
همیشه بحث سر اینکه در عناوین FPS چه چیزی آنها را از یکدیگر متمایز میکند بسیار بوده. اینبار آقای دن ایوب تهیه کننده استودیو 343 Industries در مصاحبهای به تقاوت بازی Halo با Call of Duty پرداخت و افزود این داستان بازی هالو است که آن را از کال آف متمایز میکند. وی در ادامه اذعان کرد:
"به شخصه فکر میکنم چیزی که هیلو را کال آف متمایز نگه میدارد بخش داستانی این باز باشد. همین داستان سرایی غنی و جهان عظیم بود که توانست کاری کند این عنوان این همه مدت پا برجا باشد."
مردم همیشه به Johnson, Cortana و Arbiter اهمیت میدهند و دوست دارند بدانند در آینده چه اتفاقی برای آنها میافتد. نظرم این است که این کار فقط گیمرها را به بازی وفادار نگه نمیدارد بلکه باعث تلاش و بیشتر مشتاق بودن آنها نیز میشود و وقتی با خودم فکر میکنم چه چیزی باعث شد هیلو این مدت طولانی پایدار بماند سوای گیمپلی عالیش، داستان این عنوان بود."
وی در آخر نیز بخش مولتی بازی Halo 2 را پدر تمامی بازیهای مدرن online FPS خواند که دیگر بازیها همگی از ابداع هیلو 2 به امانت گرفتن و از روی آن ساختهاند.
Halo Different From Call of Duty Thanks to ***8220;Really Rich Story, A Huge Universe***8221; � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
games.yahoo.com
آخرین ویرایش: