ماکروسافت انحصاری های بیشتری برای معرفی دارد.

• Thread starter Thread starter Eury
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Eury

کاربر سایت
فکر می کردید ماکروسافت بار انحصاری های خود را در E3 خالی کرده است؟براساس گفته های فیل اسپنسر,اشتباه فکر میکردید.

Gamescom در آگست برگذار میشود و ماکروسافت تایید کرده در Tokyo Game show امسال شرکت میکند.
احتمال حضور کدام بازیها وجود دارد؟Fable IV؟Gears of War یا Crackdown 3 و یا...؟

1372695329211.png

اصل توییت
منبع

دوسته عزیزه من .والا چیزی که من الان میبینم سونی اونو با خاک یکسان کرده . یک انحصاری سونی 200 انحصاری ماکرو رو میذاره تو جیب.فک کنم خودت قبول داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟;)
تموم بازی های انحصاری که برای PS4 تا این ثانیه نیشان دادن رو بگذارن رو هم باز یه چیزی از TF کم دارن ;;)
...another bull*shit in microsoft thread
اونوقت میگن ما تو تاپیک های ماکرو کاری نداریم مایکرو فن ها همش خراب می کنن :|
:|
شوما یه نفر رو هرکی بگه درست گفته

تو کنفرانس مایکرو فیل اسپنسر موقع معرفی بازیه بلک تاسک غیر مستقیم یه اشاره ای کرد و گفت یه کاراکتر جدید مثل مارکوس فنیکس و مسترچیف ... که نشون میده مارکوس یه جورایی رفته تو شناسنامه xbox واسه همین 100% یه خبرایی از گیرز هست.
البته تا اونجایی که یادمه اینو فقط در مورد black Tusk نگفت ، یعنی هر 5 تای اون استدیو ها دارن رو عناوینی به بزرگی هیلو و گیرز کار میکنن :d

ویرایش : اشتباهی 343 هم حساب کردم ! هر 4تاشون :d

آخرین ویرایش:
سونی از نظر نمایش بازی و انحصاری تو E3 در مقایسه با مایکرو اصلا عددی نبود!

مایکرو اگه قیمت کنسولش و 400 تا میکرد و تو همون E3 هم تصمیم میگرفت سیاست هاش رو عوض کنه سونی رو با خاک یکسان کرده بود!:دی

خب نکرد و E3 رو سونی برد. رویا ها رو با حقیقت قاطی نکنید!
مثل این میمونه که بگی سونی اگه 1 سال زودترps3 رو از 360 عرضه میکرد و زودتر تو ایران کپی خور میشد اونوقت اصلا کسی 360 رو مثل اکس باکس اریجینال نمیشناخت یا حداقل کمتر کسی میشناخت.
----------------
ولی خداییش آرزومه این سری Gears of war مولتی شه:-o

آخرین ویرایش:
Fable IV و احتمالا Gears 4 رو تو GC معرفی کنن (هر دو تا شماره های سومشون تو GC معرفی شده بود)، شاهد یک کنفرانس خوفناک خواهیم بود :دی یه بازی جدید از Rare هم هنوز مونده به اضافه اون استودیوهای جدیدی که هنوز بازی هاشون رو معرفی نکردن و احتمالا میرن واسه E3 سال دیگه.

عزیز من gears 4 معرفی نمیشه ! چقدر میخوای الکی خودت را جوگیر کنی یعنی کلا امکان نداره گیرز 4 معرفی بشه دلایلش هزارتاست که خودت فکر کنم 500 تاش را میدونی ؟:دی یعنی اینطوری بگم احتمال معرفیه aw2 که تازه رمدی QB را ساخته بیشتر از گیرز 4 هست :دی
گیرز 4 حداقل و حداکثر میره واسه E3 2014 .
همین که اسپنسر در مورد سری Geow صحبت کرده یعنی اینکه بازی هنوز انحصاری مایکروسافت هست :دی
لول :دی فکر میکردی نیست ؟! یعنی صفر درصد هم احتمال نمیدم که مولتی بشه ! عناوین رمدی که انحصاریه مایکروسافت باشه که دیگه چه ماند به سری گیرز با اون هایپ عظیم و فروشش بخواد مولتی بشه باید سر مایکروسافت را کرد تو مستراح :دی

عزیز من gears 4 معرفی نمیشه ! چقدر میخوای الکی خودت را جوگیر کنی یعنی کلا امکان نداره گیرز 4 معرفی بشه دلایلش هزارتاست که خودت فکر کنم 500 تاش را میدونی ؟:دی یعنی اینطوری بگم احتمال معرفیه aw2 که تازه رمدی QB را ساخته بیشتر از گیرز 4 هست :دی
گیرز 4 حداقل و حداکثر میره واسه E3 2014 .
یه جوری گفتی Gears 4 معرفی نمیشه من فکر کردم Epic کلا تعطیل کرده رفته پی کارش :دی حالا اینجا معرفی نشه تو یه نمایشگاه دیگه معرفی میشه، فقط معرفی بشه شخصیت اصلیش هم مارکوس باشه :دی
لول
biggrin1.gif
فکر میکردی نیست ؟! یعنی صفر درصد هم احتمال نمیدم که مولتی بشه ! عناوین رمدی که انحصاریه مایکروسافت باشه که دیگه چه ماند به سری گیرز با اون هایپ عظیم و فروشش بخواد مولتی بشه باید سر مایکروسافت را کرد تو مستراح
biggrin1.gif
IP واسه Epic هست پس هر سری مایکروسافت باید با اینا قرارداد امضا کنه :دی ولی خب واسه من مهم نیست این چیزها ولی اگه از اول مثل آدم IP رو به صورت کامل میخریدن خوب بود :دی

اينايی که ميگن ماکروسافت انحصاری های خوبی نداره
يا ميگن انحصاری زياد داره ولی کيفيت نداره
کاری به اين 2 تا ندارم
بازم ميگم من هيچ وقت از کنسول خوشم نيومده و نخواهد اومد يکی از دلايلش هم اينه که
موس و کيبورد نداره و هزار دليل ديگه ....
بگذريم به عنوان کسی که طرفدار سر سخت pc هستش ، منم بيام بگم
بازی gears of war به تمام انحصاری های 2 تا کنسول ميرزه !!!!
بری بيطرف بودندم هم بايد بگم من هيچ وقت از سريه halo وfable خوشم نيومده ...
uncharted و god of war هم به بلک ليستم اضافه کنيد
حالا يکی ميآد ميگه عجب بد صليقه نه
من کسی هستم که بهترين بازی هام hf2 , masseffect , mafia ,oblivion , black &white
و......
خيلی از طرفدارای pc هم(hardcore) ميشناسم که فقط به خاطر gears of war کنسول خريدند
پس اينحرف که xbox کيفيت انحصاريهاش پايينه يک حرف کاملا بچگانست
من بازی killzone را خيلی دوست داشتم ولی اينا مخفی نميکنم
نميدونم چه بچه بازی شده اين بحث ها تموم خصوصيات يک کنسول يا شرکت را زيره سوال ميبرند ....
اگر نقد ميکنيد بايد بدونيد نقد کردن اين معنی را نميده که همش ايراد بگيريم
نقد سالم اينه که هم چيزهای خوب و هم چيز های بد را در نظر بگيريم
يک جمله از يکی از دوستان نقل کنم که در اومد گفت يک بازی انحصاری ps به 200 را بازی xbox ميرزه
واقعا نميدونم در واکنش به اين پست ها چی بايد بگم ؟!!!!

يكي نيست بگه اون 15 تا انحصاري كه تو e3 قول دادي رو نشون بده انحصاري جديد پيشكش

يكي نيست بگه اون 15 تا انحصاري كه تو e3 قول دادي رو نشون بده انحصاري جديد پيشكش
تا اونجایی که ما یادمون میاد گفته بودن 15 تا انحصاری سال اول عرضه میکنن
کی گفتن 15 تا انحصاری تو E3 نشون میدیم؟؟

یه جوری گفتی Gears 4 معرفی نمیشه من فکر کردم Epic کلا تعطیل کرده رفته پی کارش :دی حالا اینجا معرفی نشه تو یه نمایشگاه دیگه معرفی میشه، فقط معرفی بشه شخصیت اصلیش هم مارکوس باشه :دی

IP واسه Epic هست پس هر سری مایکروسافت باید با اینا قرارداد امضا کنه :دی ولی خب واسه من مهم نیست این چیزها ولی اگه از اول مثل آدم IP رو به صورت کامل میخریدن خوب بود :دی

آخه !:دی مایکروسافت اومده با رمدی قرار داد امضاء کرده و بعد با کرایتک سر RYSE قرارداد امضاء کرده بعد اوقت مایکروسافت اونقدر ابله و احمق هست که بزرگترین شوتر سوم شخص را ول کنه با اون امتیازات و فروش و قرارداد دوباره نبنده ؟:دی خودم قبول دارم مایکرو خیلی وقتها اشتباه میکنه ولی دیگه در این حد احمق نمیتونه باشه :دی مخصوصا وقتی در این نسل داری نگاش میکنی که با استودیوهای TP چنین قراردادهایی امضاء کرده دیگه به نظر خودم محاله از دست دادن گیرز .

بازی gears of war به تمام انحصاری های 2 تا کنسول ميرزه !!!!
بری بيطرف بودندم هم بايد بگم من هيچ وقت از سريه halo وfable خوشم نيومده ...
من کسی هستم که بهترين بازی هام hf2 , masseffect , mafia ,oblivion , black &white
و......
يک جمله از يکی از دوستان نقل کنم که در اومد گفت يک بازی انحصاری ps به 200 را بازی xbox ميرزه
واقعا نميدونم در واکنش به اين پست ها چی بايد بگم ؟!!!!

ما در مقابل این حرف شما چه واکنشی نشون بدیم ما هم جوابش رو میدیم!!:-$
-----------------
گیرز دیگه اونقدر بزرگ نشده که بخواد در مقابل تمام انحصاری های سونی باز هم تکرار میکنم تمام انحصاری های سونی بیارزه. بیخودی شلوغش نکنید نصفه شبی.|-)

Microsoft Studios Osaka
Microsoft Studios Victoria
Rare
Lionhead

اینا موندن
اولی که که بازیشو نگه میداره واسه tgs احتمالا یه عنوان jrpg یه
دومی نظری ندارم ولی هرچی هست شاخه :دی
سومی banjo جدید یا ip جدید
چهارمی new fable

شاید Third party....

گیم پلی بازی black tusk خودش یه بمبه

آخه !:دی مایکروسافت اومده با رمدی قرار داد امضاء کرده و بعد با کرایتک سر RYSE قرارداد امضاء کرده بعد اوقت مایکروسافت اونقدر ابله و احمق هست که بزرگترین شوتر سوم شخص را ول کنه با اون امتیازات و فروش و قرارداد دوباره نبنده ؟:دی خودم قبول دارم مایکرو خیلی وقتها اشتباه میکنه ولی دیگه در این حد احمق نمیتونه باشه :دی مخصوصا وقتی در این نسل داری نگاش میکنی که با استودیوهای TP چنین قراردادهایی امضاء کرده دیگه به نظر خودم محاله از دست دادن گیرز .

ماهم میگفتیم که متالگیر حداقل انحصاری سونی میمونه و واقعا هم فروش بالایی داشت رو کنسول PS3 اما دیدیم که در آخر مولتی شد رفت. خدارو چه دیدی این GeOW هم مولتی شد ما هم یه فیضی بردیم. اگه آی پی واسه مایکرو بود هیچ موقع آرزوی بازی کردنش رو با کنسول سونی نمیکردم اما الان آی پی واسه اپیک هست. همانطور که آی پی متال برای کونامی بود و مولتی شد. اگر چه که فعلا فقط متال 4 انحصاری هست.

ما در مقابل این حرف شما چه واکنشی نشون بدیم ما هم جوابش رو میدیم!!:-$
-----------------
گیرز دیگه اونقدر بزرگ نشده که بخواد در مقابل تمام انحصاری های سونی باز هم تکرار میکنم تمام انحصاری های سونی بیارزه. بیخودی شلوغش نکنید نصفه شبی.|-)
شما به همين طرز فکر ادامه بده مطمعنا موفق ميشی

ببخشيد خيلی جالبه جمله ی منا طوره ديگه اي نوشتيد که بر عليهه من بشه ؟\

چرا جمله ی منا کامل نقل قول نکرديد ؟!
از چی ميترسی ؟
اين جمله کامله منه ...
منم بيام بگم
بازی gears of war به تمام انحصاری های 2 تا کنسول ميرزه !!!!​

ماهم میگفتیم که متالگیر حداقل انحصاری سونی میمونه و واقعا هم فروش بالایی داشت رو کنسول PS3 اما دیدیم که در آخر مولتی شد رفت. خدارو چه دیدی این GeOW هم مولتی شد ما هم یه فیضی بردیم. اگه آی پی واسه مایکرو بود هیچ موقع آرزوی بازی کردنش رو با کنسول سونی نمیکردم اما الان آی پی واسه اپیک هست. همانطور که آی پی متال برای کونامی بود و مولتی شد. اگر چه که فعلا فقط متال 4 انحصاری هست.
شما ارزو کن :دی ولی هیچ رقمه راه نداره :دی این را مطمئن هستم عینه قضیه AW2 که گفته بودم دیدیم که این نسل بازم رمدی داره انحصاری میسازه . این نسل را هم نگاه کنی وقتی مایکرو با کرایتک قرار داد امضاء میکنه و با رمدی هم همینطور که هیچ تضمینی برای موفقیتشون نیست دیگه چه بماند به گیرز و اپیک با این موفقیتش ؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or