ویرایش کردی سریع ای کلک:dکلی چیز نوشته بودم:d...................
تموم بازی های انحصاری که برای PS4 تا این ثانیه نیشان دادن رو بگذارن رو هم باز یه چیزی از TF کم دارندوسته عزیزه من .والا چیزی که من الان میبینم سونی اونو با خاک یکسان کرده . یک انحصاری سونی 200 انحصاری ماکرو رو میذاره تو جیب.فک کنم خودت قبول داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()

...another bull*shit in microsoft thread
اونوقت میگن ما تو تاپیک های ماکرو کاری نداریم مایکرو فن ها همش خراب می کنن![]()

البته تا اونجایی که یادمه اینو فقط در مورد black Tusk نگفت ، یعنی هر 5 تای اون استدیو ها دارن رو عناوینی به بزرگی هیلو و گیرز کار میکنن :dتو کنفرانس مایکرو فیل اسپنسر موقع معرفی بازیه بلک تاسک غیر مستقیم یه اشاره ای کرد و گفت یه کاراکتر جدید مثل مارکوس فنیکس و مسترچیف ... که نشون میده مارکوس یه جورایی رفته تو شناسنامه xbox واسه همین 100% یه خبرایی از گیرز هست.
سونی از نظر نمایش بازی و انحصاری تو E3 در مقایسه با مایکرو اصلا عددی نبود!
مایکرو اگه قیمت کنسولش و 400 تا میکرد و تو همون E3 هم تصمیم میگرفت سیاست هاش رو عوض کنه سونی رو با خاک یکسان کرده بود!![]()
Fable IV و احتمالا Gears 4 رو تو GC معرفی کنن (هر دو تا شماره های سومشون تو GC معرفی شده بود)، شاهد یک کنفرانس خوفناک خواهیم بودیه بازی جدید از Rare هم هنوز مونده به اضافه اون استودیوهای جدیدی که هنوز بازی هاشون رو معرفی نکردن و احتمالا میرن واسه E3 سال دیگه.
لولهمین که اسپنسر در مورد سری Geow صحبت کرده یعنی اینکه بازی هنوز انحصاری مایکروسافت هست![]()
یه جوری گفتی Gears 4 معرفی نمیشه من فکر کردم Epic کلا تعطیل کرده رفته پی کارشعزیز من gears 4 معرفی نمیشه ! چقدر میخوای الکی خودت را جوگیر کنی یعنی کلا امکان نداره گیرز 4 معرفی بشه دلایلش هزارتاست که خودت فکر کنم 500 تاش را میدونی ؟یعنی اینطوری بگم احتمال معرفیه aw2 که تازه رمدی QB را ساخته بیشتر از گیرز 4 هست
![]()
گیرز 4 حداقل و حداکثر میره واسه E3 2014 .
IP واسه Epic هست پس هر سری مایکروسافت باید با اینا قرارداد امضا کنهلولفکر میکردی نیست ؟! یعنی صفر درصد هم احتمال نمیدم که مولتی بشه ! عناوین رمدی که انحصاریه مایکروسافت باشه که دیگه چه ماند به سری گیرز با اون هایپ عظیم و فروشش بخواد مولتی بشه باید سر مایکروسافت را کرد تو مستراح![]()
![]()
تا اونجایی که ما یادمون میاد گفته بودن 15 تا انحصاری سال اول عرضه میکننيكي نيست بگه اون 15 تا انحصاري كه تو e3 قول دادي رو نشون بده انحصاري جديد پيشكش
یه جوری گفتی Gears 4 معرفی نمیشه من فکر کردم Epic کلا تعطیل کرده رفته پی کارشحالا اینجا معرفی نشه تو یه نمایشگاه دیگه معرفی میشه، فقط معرفی بشه شخصیت اصلیش هم مارکوس باشه
IP واسه Epic هست پس هر سری مایکروسافت باید با اینا قرارداد امضا کنهولی خب واسه من مهم نیست این چیزها ولی اگه از اول مثل آدم IP رو به صورت کامل میخریدن خوب بود
![]()
بازی gears of war به تمام انحصاری های 2 تا کنسول ميرزه !!!!
بری بيطرف بودندم هم بايد بگم من هيچ وقت از سريه halo وfable خوشم نيومده ...
من کسی هستم که بهترين بازی هام hf2 , masseffect , mafia ,oblivion , black &white
و......
يک جمله از يکی از دوستان نقل کنم که در اومد گفت يک بازی انحصاری ps به 200 را بازی xbox ميرزه
واقعا نميدونم در واکنش به اين پست ها چی بايد بگم ؟!!!!

آخه !مایکروسافت اومده با رمدی قرار داد امضاء کرده و بعد با کرایتک سر RYSE قرارداد امضاء کرده بعد اوقت مایکروسافت اونقدر ابله و احمق هست که بزرگترین شوتر سوم شخص را ول کنه با اون امتیازات و فروش و قرارداد دوباره نبنده ؟
خودم قبول دارم مایکرو خیلی وقتها اشتباه میکنه ولی دیگه در این حد احمق نمیتونه باشه
مخصوصا وقتی در این نسل داری نگاش میکنی که با استودیوهای TP چنین قراردادهایی امضاء کرده دیگه به نظر خودم محاله از دست دادن گیرز .
شما به همين طرز فکر ادامه بده مطمعنا موفق ميشیما در مقابل این حرف شما چه واکنشی نشون بدیم ما هم جوابش رو میدیم!!
-----------------
گیرز دیگه اونقدر بزرگ نشده که بخواد در مقابل تمام انحصاری های سونی باز هم تکرار میکنم تمام انحصاری های سونی بیارزه. بیخودی شلوغش نکنید نصفه شبی.![]()
منم بيام بگمبازی gears of war به تمام انحصاری های 2 تا کنسول ميرزه !!!!
شما ارزو کنماهم میگفتیم که متالگیر حداقل انحصاری سونی میمونه و واقعا هم فروش بالایی داشت رو کنسول PS3 اما دیدیم که در آخر مولتی شد رفت. خدارو چه دیدی این GeOW هم مولتی شد ما هم یه فیضی بردیم. اگه آی پی واسه مایکرو بود هیچ موقع آرزوی بازی کردنش رو با کنسول سونی نمیکردم اما الان آی پی واسه اپیک هست. همانطور که آی پی متال برای کونامی بود و مولتی شد. اگر چه که فعلا فقط متال 4 انحصاری هست.