طبق معمول بازم xbox زودتر هک میشه و تمام اینایی که اینجا به مایکرو تیکه میندازن میرن با سلام و صلوات سراغ xbox....من نمیدونم این بحث های الکی برای چیه
هیشکی به این بحث ها اهمیت نمیده...
هر کدوم زودتر هک شد میگیریم
خواهشا انقدر بحث الکی نکنید که هم وقت خودتونو هدر بدید هم دیگران
...جالبه نصف این فنهای ps از موقعی فن شدن که ps کپی خور شد...:-bطبق معمول بازم xbox زودتر هک میشه و تمام اینایی که اینجا به مایکرو تیکه میندازن میرن با سلام و صلوات سراغ xbox.......جالبه نصف این فنهای ps از موقعی فن شدن که ps کپی خور شد...:-b

بر عکس نگفتی؟
در ضمن خیلی تو انتظار هک شدن نسل بعد نباش چه xbox1 و چه ps4

ببخشید مگه ایکس باکس زودتر از ps3 هک نشدومگه به همین دلیل این فن بیس بزرگ رو بدست نیاورد؟مگه چند نفر تو ایران با ایکس باکس 360 اورجینال بازی میکنن ولیهمین الان تعداد زیادی بازی هارو واسه ps3 بصورت اورجینال تهیه میکنندر مورد اول چرا برعکس ؟؟ شما تا قبل اینکه هک بشه ps از 10 تا گیمر تو ایران شاید 1 دونه فقط ps داشت.....اما از اون روز که هک شد بقال محلمون هم میگه ps3![]()
در مورد دوم اتفاقا چون معماری کنسول ها رفته به سمت pc راحت تر کپی میشه احتمالا#![]()
اگه چیز جدیدی نداشت نسبت به PC دو ماه امضا آواتار جاستین بیبر میزارم
![]()
البته اگه چیز جدیدی داشت باید امضا رو عوض کنی :biggrin1: به هر حال بهتره کم کم به فکر امضا هم باشی:
Minecraft Xbox One is to be considered a new product when compared to its PC and Xbox 360 counterparts, according to Microsoft’s Phil Spencer
:biggrin1:
وایسا بیادعکس جاستین بدم یا داری؟![]()

چیز جدیدترو معنی کن ببینیم یعنی چی؟![]()
مثلا زمان قبل از Indev مپ های تقریبا بی نهایت(می تونه بی نهایت باشه. ولی خوب هارد نمیکشهپس آواتار جاستینتو خودت انتخاب میکنی یا بدیم خدمتت؟:dچقدر هم به اسمت میاد...OMG JB IS HERE OMG OMG:bighug:مثلا زمان قبل از Indev مپ های تقریبا بی نهایت(می تونه بی نهایت باشه. ولی خوب هارد نمیکشه:biggrin1:) یه چیز جدید بود. یه قبل از Pretty Scary Update جادوگر و خفاش یه چیز جدید بودن. کافیه؟:d
ماهم میگفتیم که متالگیر حداقل انحصاری سونی میمونه و واقعا هم فروش بالایی داشت رو کنسول PS3 اما دیدیم که در آخر مولتی شد رفت. خدارو چه دیدی این GeOW هم مولتی شد ما هم یه فیضی بردیم. اگه آی پی واسه مایکرو بود هیچ موقع آرزوی بازی کردنش رو با کنسول سونی نمیکردم اما الان آی پی واسه اپیک هست. همانطور که آی پی متال برای کونامی بود و مولتی شد. اگر چه که فعلا فقط متال 4 انحصاری هست.
جان من ول کن رضاالان باز یکی میاد میگه متال گیر کی انحصاری سونی بوده که بخواد انحصاری بمونه و ما باید برا بار هزارم توضیح بدیم که لیلی زن بود یا مرد
===
تا وقتی نسبت به IP یه بازی مالکیت نداشته باشی هیچ تضمینی براش وجود نداره که نسخه ی بعدش همچنان انحصاری بمونه یا مولتی بشه یا اصلا انحصار کنسول رقیب بشه.
بله الان طبیعیش اینه که گیرز بعدی هم انحصاری ماکروسافت باشه همونطور که طبیعیش این بود که MGS Collection با توجه به انحصاری بودن MGS 3 و Peace Walker برای کنسول های سونی، انحصاری سونی باشه و همینطور MGS V با توجه به انحصاری بودن MGS 4.
و همچنین طبیعیش این بود که Crash همچنان دست ناتی داگ باشه و به صورت انحصاری برا کنسول های سونی تولید بشه.
ولی خب همیشه کار ها طبق روال طبیعیشون پیش نمیرن.
الان 3 ساله بازی درست حسابی برای Playstation نیومده خداکنه حداقل گیرز برامون بیادtitanfall هم برای 360 و هم برای PC میاد.پس انحصاری X1 نیست.Titanfall
Project SPARK
Fantasia: Music Evolved
يه حساب كتاب كوچولو بكني ميبيني كه اگه X1 نخري هم ميتوني انحصارياشو بازي كني:dtitanfall هم برای 360 و هم برای PC میاد.پس انحصاری X1 نیست.
Project Spark هم برای PC میاد. پس انحصاری X1 نیست.
Garden Warfare هم برای 360 میاد .پس انحصاری X1 نیست.
Fantasia هم برای 360 میاد . پس انحصاری X1 نیست.:d
MineCraft هم که سرش صحبت شد. پس انحصاری X1 نیست.:d
مهم اینِ که روی PS4 نمیتونید بازیشون کنید :dtitanfall هم برای 360 و هم برای PC میاد.پس انحصاری X1 نیست.
Project Spark هم برای PC میاد. پس انحصاری X1 نیست.
Garden Warfare هم برای 360 میاد .پس انحصاری X1 نیست.:d
Fantasia هم برای 360 میاد . پس انحصاری X1 نیست.:d
MineCraft هم که سرش صحبت شد. پس انحصاری X1 نیست.:d
دوست عزیز همه سونی رو با بازی های انحصاری فوق العادش می شناسن حتی خیلی ها رو من می شناسم فقط به خاطر بازی های انحصاری سونی ps3 خریدن بعد شما می گه ایکس باکس سرتره بازی هایی همچون infmuse 3 و uncharted 4 و kilsone 4 و god of war:redemption و بازی هایی با عنوان جدید از جمله the order.1866 و .... رو دست کم می گیره یا فقط با شنیدن یه بازی ryse که مایکروسافت داره می سازش می گی این کنسول عالیه عزیزم تو همه نظرسنجی ها ps4 دو برابر بیشتر نظر اورده به خاطر سابقع درخشانش در ps3 پس بازم بیشتر فکر کنید اگر من جاتون بودم یه لحظه هم بهش فکر نمی کردم این کنسول خدادادی عالیهمایکروسافت با اینکه تو E3 از لحاظ بازی از سونی سر تر بود حتما باید چندتا انحصاری ذخیره کرده باشه . چون اینطور که به نظر میاد سونی خیلی از بازیاش رو رونمایی نکرده . مطمئنا استدیو های سونی همینطور بیکار نشستن .
به نظر من E3 اصلی GC و TGS ن . تو این دوتا نمایشگاست که وضیعت دوتا کنسول از نظر بازی معلوم میشه !