ماکروسافت: اسکورپیو قوی‌ترین کنسولی است که شما تا به حال دیده‌اید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Project-Scorpio-Price-620x349.jpg

درود.

پس عرضه کنسول PlayStation 4 Pro از سوی سونی، همه نگاها به سمت دستگاه جدید شرکت مایکروسافت یعنی Project Scorpio می‌باشد. این کنسول که قرار است در سال 2017 عرضه شود اطلاع کافی از سخت افزار آن در دسترس نیس؛ ولی آقای اررون گرینبرگ در صحبتی که داشت عنوان کرد:

"اسکورپیو قوی‌ترین کنسولی خواهد بود که شما تا به امروز دیده‌اید. این دستگاه با ارائه کیفیت 4K واقعی، عناوین بصری بسیار فوق‌العاده‌ای را به ارمغان خواهد آورد که در هیچ کنسول دیگری دیده نشده است.مردم هزاران دلار خرج کامپیوترهای قدرتمند می‌کنند تا همچین تجربه‌ای را بدست اوردن. حال ما چگونه این تجربه را با اسکورپیو به اتاق‌های شما می‌آوریم؟ این همان بخش بزرگی از پروژه اسکوپیو می‌باشد."

New Xbox Scorpio Console Will Deliver "Really True 4K," Exec Says

از وقتي اين سايت df اومد رو كار گيمر جماعت ديگه خير و خوشي نسل قبل رو نديد

چنان توجه گيمر ها رو به ٢ فريم بالا پايينو ، يكم رزوليشن بالاتر پايين تر حساس كرد كه بحثهاي ديگه مثل گيم پلي رفته تو حاشيه

خيلي از وقته بازيسازها بجاي تمركز رو گيم پلي و داستان رفته رو بحث بهينه سازي كه چرا چون اگه فريم اومد از ٣٠ به ٢٨ بازي رو به سلابه(صلابه) :D ميكشن

نسل قبل mgs4 بازي ميكرديم كه اصلا رزوليشنش به 720 هم نميرسيد ولي اصلا به چشممون نميومد
كليي هم كيف ميكرديم
يا gta iv مشكل texture loading داشت روي 360 درسته بد بود ولي خب اينقدر حساس نبوديم

از وقتي اين سايت df اومد رو كار گيمر جماعت ديگه خير و خوشي نسل قبل رو نديد

چنان توجه گيمر ها رو به ٢ فريم بالا پايينو ، يكم رزوليشن بالاتر پايين تر حساس كرد كه بحثهاي ديگه مثل گيم پلي رفته تو حاشيه

خيلي از وقته بازيسازها بجاي تمركز رو گيم پلي و داستان رفته رو بحث بهينه سازي كه چرا چون اگه فريم اومد از ٣٠ به ٢٨ بازي رو به سلابه(صلابه) :D ميكشن

نسل قبل mgs4 بازي ميكرديم كه اصلا رزوليشنش به 720 هم نميرسيد ولي اصلا به چشممون نميومد
كليي هم كيف ميكرديم
يا gta iv مشكل texture loading داشت روي 360 درسته بد بود ولي خب اينقدر حساس نبوديم
حرف حساب زدی احسنت

• Like
Reactions: esm nadaram
قدرت زیاد مزیت خوبی برای یه کنسول هستش . اما در کنار این قدرت باید محتویات قابل قبولی هم براش عرضه بشه . متاسفانه مایکرو تا الان و بعد از گذشت 3 سال از شروع این نسل نتونسته محتویات خوبی رو به بازار عرض کنه . که به نظرم ضعف قدرت وان دلیل این مساله هستش . اگه قرار باشه بعد رلیز اسکورپیو بامبول UWP همچنان پا برجا باشه و انحصاری ها کما فی السابق بی کیفیت ، اسکورپیو به هیچ دردی نمیخوره .

• Like
Reactions: Farh@d
قدرت زیاد مزیت خوبی برای یه کنسول هستش . اما در کنار این قدرت باید محتویات قابل قبولی هم براش عرضه بشه . متاسفانه مایکرو تا الان و بعد از گذشت 3 سال از شروع این نسل نتونسته محتویات خوبی رو به بازار عرض کنه . که به نظرم ضعف قدرت وان دلیل این مساله هستش . اگه قرار باشه بعد رلیز اسکورپیو بامبول UWP همچنان پا برجا باشه و انحصاری ها کما فی السابق بی کیفیت ، اسکورپیو به هیچ دردی نمیخوره .
:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
این کامنت شایسته ی لقب کامنت ساله :blink:
تو این نسل مایکی در هر زمینه ای بد باشه در محتوا عالی کار کرده از bc تا تعداد زیادی از بازی ها حالا درسته ما می گیم لعنت با مایکی که گند زد تو halo ولی فرضا همین halo اگه اسمش عوض میشد بازی به شدت سطح بالایی بود ولی چون اسمش halo هست با استاندارهایی که خود این بازی ساخته مقایسه میشه می گیم ضعیف و ناامید کننده این فقط یک نمونه بود ولی این که شما میای می گی(((((بعد از گذشت 3 سال از شروع این نسل نتونسته محتویات خوبی رو به بازار عرض کنه)))) هم مضحکه و هم خنده دارهمین امسال ما عناوینی مثل FH3 و GEOW4 که اولی یک شاهکار به معنای واقعی کلمه بود و دومی هم دست کمی از شاهکار نداشت و فقط بخاطر مسخره بازی و تخلیه ی عقده ی چندین سایت معلوم الحال به حقش نرسید یا بازی هایی مثل سانست اوردرایو یا بازی مثل ki

آخرین ویرایش:
:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
این کامنت شایسته ی لقب کامنت ساله :blink:
حالا درسته ما می گیم لعنت با مایکی که گند زد تو halo ولی فرضا همین halo اگه اسمش عوض میشد بازی به شدت سطح بالایی بود ولی چون اسمش halo هست با استاندارهایی که خود این بازی ساخته مقایسه میشه می گیم ضعیف و ناامید کننده این فقط یک نمونه بود ولی این که شما میای می گی(((((بعد از گذشت 3 سال از شروع این نسل نتونسته محتویات خوبی رو به بازار عرض کنه)))) هم مضحکه و هم خنده دارهمین امثال ما عناوینی مثل FH3 و GEOW4 که اولی یک شاهکار به معنای واقعی کلمه بود و دومی هم دست کمی از شاهکار نداشت و فقط بخاطر مسخره بازی و تخلیه ی عقده ی چندین سایت معلوم الحال به حقش نرسید سال های قبل رو هم در نظر نمی گیرم
بعد از تموم کردن هیلو 5 بشین یه دست مستر چیف کالکشن خصوصا هیلو 2 انیورسری و هیلو 3 رو برو . ببینم باز میای گهر بریزی . یا اینکه بشین کالکشن گیرز رو یه بار بزن و بعدش بشین گیرز 4 رو برو ...
تنها نکته مثبت مایکرو تا الان هورایزن 3 هستش که تو خوب بودنش شکی نیست . والسلام . فکت .

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
بعد از تموم کردن هیلو 5 بشین یه دست مستر چیف کالکشن خصوصا هیلو 2 انیورسری و هیلو 3 رو برو . ببینم باز میای گهر بریزی . یا اینکه بشین کالکشن گیرز رو یه بار بزن و بعدش بشین گیرز 4 رو برو ...
تنها نکته مثبت مایکرو تا الان هورایزن 3 هستش که تو خوب بودنش شکی نیست . والسلام . فکت .
استاد
فرهیخته من همون بالا هم گفتم هیلو5 شاید هیلوی خوبی نبود ولی بازی خوبی بود مثل اینکه کامنتو نمی خونی در مورد geow4 هم حداقل 98% فن های سری از جمله خود من از بازی به شدت راضی هستیم و منهای مشکل دیالوگ کم کمش هم سطح با geow3 هست همین کمپین geow4 به جز یکی دو بخش اول در بقیه ی بخش ها فک براندازه چه از نظر ai چه گرافیک و تنها دلیلی که این بلا سرش اومد بخاطر وجود یک سری سایت سه ریالیه
اون فکت هم برای خود شما فکته

استاد
فرهیخته من همون بالا هم گفتم هیلو5 شاید هیلوی خوبی نبود ولی بازی خوبی بود مثل اینکه کامنتو نمی خونی در مورد geow4 هم حداقل 98% فن های سری از جمله خود من از بازی به شدت راضی هستیم و منهای مشکل دیالوگ کم کمش هم سطح با geow3 هست همین کمپین geow4 به جز یکی دو بخش اول در بقیه ی بخش ها فک براندازه چه از نظر ai چه گرافیک و تنها دلیلی که این بلا سرش اومد بخاطر وجود یک سری سایت سه ریالیه
اون فکت هم برای خود شما فکته
من فن هیچ کنسول و پلتفرمی نیست . با چشم باز و با توجه به پیشینه یه بازی عیار اونو میسنجم . شما فن هستی و من با شما حرفی ندارم . اینجا هم امتیازم رو به گیرز 4 دادم .
هیچ سایتی هم با کسی دشمنی نداره بیاد عقده خالی کنه . این توهمات رو خواهشا از خودتون دور کنید .
اینجا بحث قدرت اسکورپیو هستش و من نمیخوام بیش از این بزنم به جاده خاکی.

این دیگه از اون کامنت های شاهکار بود. الان کنسول های دیگه ضعف قدرت ندارند به جز یکی دوتا بازی چه گلی به سر کاربرهاشون زدند ؟ (البته با متر و معیار شما)

در مورد اسکورپیو بگم الان همه چیز دست خود مایکروسافته به عبارتی هم دست بالاتر در میان نسلی ها و هم دست بالاتر در کنسولهای نسل بعد(اگه وجود داشته باشن) دقیقا مثل زمان معرفی کنسول های همین نسل حالا باید دید دوباره همون شکلی خود زنی می کنه یا ازش درست استفاده می کنه
من فن هیچ کنسول و پلتفرمی نیست . با چشم باز و با توجه به پیشینه یه بازی عیار اونو میسنجم . شما فن هستی و من با شما حرفی ندارم . اینجا هم امتیازم رو به گیرز 4 دادم .
هیچ سایتی هم با کسی دشمنی نداره بیاد عقده خالی کنه . این توهمات رو خواهشا از خودتون دور کنید .
اینجا بحث قدرت اسکورپیو هستش و من نمیخوام بیش از این بزنم به جاده خاکی.
خیلی ممنون که منو فن بودن متهم می کنید تاپیک هیلو 5 موجوده خود من که برای هیلو سر و دست میشکونم پس انتشارش بدترین نظرات و کامنت ها رو دربارش دادم اگه گفته ی شما درست باشه باید به به و چه چهی راه مینداختم که بیا و ببین در مورد geow4 هم تاپیک خود بازی موجوده و نظرات پلیرهاش هم هست
اون بخشی هم که بلد کردم استباه بودنش در این نسل و نسل قبل ثابت شده و این جملات که توهمات رو از خودتون دور کنید دیگه جواب نمیده

خسته نباشن واقعا یه سال دیگه که کلی قیمت سخت افزار های فعلی میاد پایین تر میخوان کنسول قوی تر از پرو بسازن مردی همین الان بساز با قیمت برابر یا پایین تر
خوب اینکارو نینتندو به اون داغونی هم میتونه انجام بده=))
کلا عادته ماکروسافته گند بزنه به همه چی وقتی همه چیز داشت خوب پیش میرفت اینا باید تافته جدا بافته میشدنو زمان عرضه کنسول ها و نظمشونو میریختن به هم الان با این عرضه یه سال دیرتر کله گیمرا رو سردرگم کردنو نظم نسلا رو ریخت به هم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Adidas95
فکر می کنم در مورد تولید محتوا دارین کم لطفی می کنین!:دی انقدر که بازی و اپ و دری وری داره این کنسول یک ماه وقت نکردم ps4 رو روشن کنم!موضوع هم اینکه بیشتر بازی های مهم مولتی پلتفرم رو هم روی ps4 خریدم.
انحصاری های بی کیفیت!! هم به نبود انحصاری سلام می رسونند!:دی

من اصلا نینتندو رو وارد رقابت با این دو نمی کنم...:دی تا وقتی نینتندو پافشاری می کنه بر سیاست هاش... همین اش و همین کاسه...(دیگه تو خوده بازیسنتر هم همه فهمیدن راه نینتندو دیگه با بقیه جدا شده...)
همون وی یو که می گفتن از کنسول های نسل هفتی یکم قوی تر هستش... اون شد... دیگه nx که از الان وضعش مشخصه...:دی
تا چند سال پیش اختلاف گرافیکی بین کنسول های نینتندو با بقیه کنسول ها یک نسل بود... به حول و قوه اللهی تا چند ساله دیگه این اختلاف به دو نسلم میرسه...:))
(من با نینتندو اصلا مشکل ندارما... تمام عناوینش عالی هست... ولی حیف اون عناوین که گیر کردن بین سیاست های مضخرف نینتندو...)
نینتدو اگه خیالش از ایده های تخیلیش راحته و یقین داره که انقلابی هست... می تونه یه کنسول عادی با سخت افزار خوب بده... ایده هاشو با لوازم جانبی به مردم بندازه:دی
ــــــــ
از همه عذر می خوام که از موضوع تاپیک فاصله گرفتم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or