ماکروسافت: اسکورپیو قوی‌ترین کنسولی است که شما تا به حال دیده‌اید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Project-Scorpio-Price-620x349.jpg

درود.

پس عرضه کنسول PlayStation 4 Pro از سوی سونی، همه نگاها به سمت دستگاه جدید شرکت مایکروسافت یعنی Project Scorpio می‌باشد. این کنسول که قرار است در سال 2017 عرضه شود اطلاع کافی از سخت افزار آن در دسترس نیس؛ ولی آقای اررون گرینبرگ در صحبتی که داشت عنوان کرد:

"اسکورپیو قوی‌ترین کنسولی خواهد بود که شما تا به امروز دیده‌اید. این دستگاه با ارائه کیفیت 4K واقعی، عناوین بصری بسیار فوق‌العاده‌ای را به ارمغان خواهد آورد که در هیچ کنسول دیگری دیده نشده است.مردم هزاران دلار خرج کامپیوترهای قدرتمند می‌کنند تا همچین تجربه‌ای را بدست اوردن. حال ما چگونه این تجربه را با اسکورپیو به اتاق‌های شما می‌آوریم؟ این همان بخش بزرگی از پروژه اسکوپیو می‌باشد."

New Xbox Scorpio Console Will Deliver "Really True 4K," Exec Says

به این میگن بازارگرمی، حرکت هوشمندانه از مایکروسافت که میتونه روی فروش PS4 Pro تأثیر بذاره. الان خیلی ها به خاطر قوی بودن کنسول پرو میرن سراغش ولی مایکروسافت با این خبرها تقریباً خیلی ها رو دو دل کرده. برید توی یوتیوب یه چرخ بزنید زیر ویدئوها که طرف میگه من قصد خرید کنسول دارم و میخوام پرو بخرم و بعد یکی میاد میگه اسکورپیو این شرایط رو داره و خیلی ها به این طریق منصرف شدند. شما به خودتون نگاه نکنید، افکار عمومی خیلی درگیر کلمه ی "قویترین" هستند و خواهند بود.

• Like
Reactions: Cj_sa
حجم ترول فن بوی ها قابل تحسینه و تلاششون قابل تقدیر. باز هم از روی فن بوی بازی و بی اطلاعی و اینکه عروسک من قشنگ تره نسخه پیچیدین؟
این هم که آقای سرنی اومده گفته برای بدست آوردن رزولوشن 4k باید حداقل 8 ترافلاپس قدرت داشته باشیم یا خودشو زده به نفهمی یا مردم رو نفهم فرض کرده
برای بدست آودن رزولوشن 4K و 30 فریم حتی یه کارت 980 هم جواب میده که حدود 4.5 ترافلاپس قدرت داره منتها باید بلد باشی چطوری بهینه سازی کنی
الان ملت این مسئله رو کردن توی بوق که کارت گرافیک 1080 هم نمیتونه 4K رو اجرا کنه!کی همچین حرفی زده؟اگه دو تا خبر توی اینترنت میخونید دلیل به درست بودنش نیست
کارت 1080 کاستوم روی رزولوشن 4K به راحتی 60 فریم رو میده اونم روی تنظیمات تا خرخره چسبیده تا آخر.یعنی اگه از یه سری تکنیک های انویدیا استفاده نکنن شاید حتی 80 فریم هم بگیرن
اونایی که این کارتا رو بررسی میکنن واسه به چالش کشیدن قدرت گرافیک تنظیمات رو تا خرخره میچسبونن آخر.در صورتی که مثلا یه گزینه هست که نوع سایه زنی رو یکم تغییر میده که توی ظاهر و گرافیک بازی شاید تاثیرش 1 درصد باشه ولی کلی از قدرت گرافیک میکشه!
توی کنسول تنظمات گرافیکی مطرح نیست و خود سازنده بازی بهینه سازی میکنه و افکت های بیخودی رو به هیچ عنوان استفاده نمیکنه و به راحتی بهترین فریم ریت رو میگیره
مایکروسافت سر ایکس باکس وان درس گرفته و بدون شک اسکورپیو رو قوی و بدون مشکل عرضه میکنه و بدون شک اسکورپیو با قدرت 6 ترافلاپس میتونه از پس 4K بر بیاد ولی همش دست سازنده و بهینه سازی رو میبوسه

کل این نسل مضخرف شده کنسول ما فلانه کنسول ما پرقدرته کنسول ما 4K داره کوفت داره!پس کو نبوغ؟کو بازیسازی؟سازنده ای که 1 نسل گذشت زورش میاد موتورشو عوض کنه کمی تغییرات بده ریسک کنه حالا کنسول با قدرت بی انتها بده کو بازی خوب؟
اخرین نمونش Dishonored 2 بازیی که از داستان و گیم پلی ادم باورش نمیشه ولی مگه گرافیکش در حد بازیای پرمدعا دیگس؟یا حتی همین انچارتد 4 تو هر بخشی فوق العاده بود بود.سازنده وقتی جربزه داشته باشه همچین بازیای بیادموندنی میسازه یکیشم میشه شبیه یوبیسافت اکتیویژن و امثالش که زورشون میاد خلاقیت به خرج بدن بازی درست بسازن.
نسل قبل مگه اینقدر بحث 4K و اینا بود؟بازیاش سگشون می ارزید به این چرت و پرتای نسل جدید!خود گیمرام مقصرن وقتی طرف میاد از Ryse و Order تعریف میکنه فقط چون گرافیک داره فقط بایدم انتظار این تبلیغات مضخرف الان رو هم داشته باشیم.

کاملا موافقم.تمایل گیمر ها به سمت بخش آنلاین و گرافیک رفته و متاسفانه بازی سازا هم تمرکزشون رو گذااشتن روی همین بخش و داستان و گیم پلی خیلی براشون کم اهمیت شده.
چون شخصی که آنلاین بازی میکنه روی کنسولا باید پول پلاس و گلد رو بده و از اونطرفم واسه گرفتن مثلا فلان آیتم باید پرداخت درون برنامه ای انجام بده و این سودش برای شرکت سازنده خیلی خیلی بیشتر از تولید بازی آفلاینی هست که مثلا گیمر نهایتا 4-5 بار تمومش میکنه(بگذریم از این که یه تیکه از همون رو میبرن و جدا به عنوان دی ال سی میفروشن!)
خب صد البته وقتی استقبال میشه و مردم هم میخرن اونا هم به کارشون ادامه میدن!
از وقتی هم کنسولای نسل 8 اومدن و معماریشون X86 شد سازنده ها تونستن گرافیک خیلی بیشتری روی پی سی پیاده کنن و باعث شد خیلیا به پی سی مهاجرت کنن و سونی و مایکرو هم بالطبع مجبور شدن واسه از دست ندادن مخاطباشون کنسولای قوی تر معرفی کنن و به همین خاطر تمرکزشون روی گیم پلی و داستان رو از دست دادن
نسل ۷ سونی انحصاریاش یکی از یکی شاهکار تر بود و تند و تند هم انحصاری جدید معرفی میکرد که اکثرا هم تبدیل میشدن به ،به یاد موندنی ترین بازی ها ولی این نسل....

آخرین ویرایش:
ماکروسافت: اسکورپیو قوی‌ترین کنسولی است که شما تا به حال دیده‌اید
این جمله را فک کنم بعد از E3 کلا روزی دوبار دارن تکرار می کنن! یا اسپنسر میگه یا گرینبرگ یا ... ! کلا حالمون به هم خورد دیگه بابا بسه! به خدا فهمیدیم قویترین کنسول و ... این حرفا هست! لااقل یه چیز جدید بگید وقتی چیزی از کنسول نشون نمی دید!:|

کل این نسل مضخرف شده کنسول ما فلانه کنسول ما پرقدرته کنسول ما 4K داره کوفت داره!پس کو نبوغ؟کو بازیسازی؟سازنده ای که 1 نسل گذشت زورش میاد موتورشو عوض کنه کمی تغییرات بده ریسک کنه حالا کنسول با قدرت بی انتها بده کو بازی خوب؟
اخرین نمونش Dishonored 2 بازیی که از داستان و گیم پلی ادم باورش نمیشه ولی مگه گرافیکش در حد بازیای پرمدعا دیگس؟یا حتی همین انچارتد 4 تو هر بخشی فوق العاده بود بود.سازنده وقتی جربزه داشته باشه همچین بازیای بیادموندنی میسازه یکیشم میشه شبیه یوبیسافت اکتیویژن و امثالش که زورشون میاد خلاقیت به خرج بدن بازی درست بسازن.
نسل قبل مگه اینقدر بحث 4K و اینا بود؟بازیاش سگشون می ارزید به این چرت و پرتای نسل جدید!خود گیمرام مقصرن وقتی طرف میاد از Ryse و Order تعریف میکنه فقط چون گرافیک داره فقط بایدم انتظار این تبلیغات مضخرف الان رو هم داشته باشیم.

بعضی دوستان طوری از سونی میگن انگار 99 درصد سهامش دست ایناس :D
بابا چیکار دارین دو فریم کمتر یا بیشتر؟
یا اون دور دستا یه تکسچر با کیفیت این بیشتر داره یا کمتر
قدیما مهم گیم پلی بود ، داستان بود

به این میگن بازارگرمی، حرکت هوشمندانه از مایکروسافت که میتونه روی فروش PS4 Pro تأثیر بذاره. الان خیلی ها به خاطر قوی بودن کنسول پرو میرن سراغش ولی مایکروسافت با این خبرها تقریباً خیلی ها رو دو دل کرده. برید توی یوتیوب یه چرخ بزنید زیر ویدئوها که طرف میگه من قصد خرید کنسول دارم و میخوام پرو بخرم و بعد یکی میاد میگه اسکورپیو این شرایط رو داره و خیلی ها به این طریق منصرف شدند. شما به خودتون نگاه نکنید، افکار عمومی خیلی درگیر کلمه ی "قویترین" هستند و خواهند بود.
درصد مردمی که داری ازشون میگی فوق العاده ناچیزه:D
1 سال و خورده ای مونده بعد این وسط کلی بازی شاخ هست که معادله رو بهم میزنه.واقعا چند نفر هستن که قید گاد 4 ، هورایزن ، دیتروید ، days gon و ... بقیه رو بزنن و وایسن برای کنسولی که اصلا معلوم نیس چی میخواد در بیاد!
نکته بعدی هم اینکه تازه به بحث شیرین قیمتش هم نرسیدیم:D

به نظر من اسکورپیو در نهایت کار خیلی سختی برای غلبه به فروش ps4 pro داره،اسکورپیو هر قدرتی هم که داشته باشه بازم فاصله ی انتشارش با pro یک ساله که تاثیر زیادی میزاره یادمون نره که همین فاصله تو نسل قبل باعث مشکلات زیادی برای سونی شد که تقریبا تا اواخر نسل هم از لحاظ فروش از xbox عقب افتاده بود و با سختی زیادی به اون رسید، اما به هر حال اسکورپیو باعث ایجاد رقابت بیشتر میشه که به نفع ما گیمرهاست:D

درصد مردمی که داری ازشون میگی فوق العاده ناچیزه:D
1 سال و خورده ای مونده بعد این وسط کلی بازی شاخ هست که معادله رو بهم میزنه.واقعا چند نفر هستن که قید گاد 4 ، هورایزن ، دیتروید ، days gon و ... بقیه رو بزنن و وایسن برای کنسولی که اصلا معلوم نیس چی میخواد در بیاد!
نکته بعدی هم اینکه تازه به بحث شیرین قیمتش هم نرسیدیم:D

ببین حرفت درسته، نمیتونم بگم ناچیز ولی خیلی چشمگیر هم نیستند ولی مایکرو هم نمیتونه دست روی دست بزاره. باید حداقل نفرات رو هم که شده به سمت خودش بکشونه. :D
ضمن اینکه داشتیم که خیلی ها از بازی های کنسول رقیب چشم پوشی کردند و رفتن سراغ PS4ـی که بازی های اصلیِ اون معرفی نشده بود. البته اونجا فاکتورهای دیگه هم دخیل بود ولی میدونی که این نسل هشت به همه ثابت کرد که صفت و لقب و عدد خیلی روی مارکتینگ بازی ها تأثیر داره.

مثل این که اسپنسر تو مصاحبش گفته اسکورپیو از XB1 S گران تره و گفته طبیعیه کنسول قوی تر و با کیفیت تر پس احتمالا پیره بالای 400 دلار به 500 نرسه خوبه

• Like
Reactions: jhoobin
به نظر من Scorpio هم قیمتش نهایت 400 دلار میشه و احتمالا از چیپ AMD Vega استفاده میکنه و طبیعتا تا آخر 2017 قیمت این چیپ هم شدیدا کاهش پیدا میکنه و فکر میکنم مایکروسافت به خاطر قیمت مناسب تاریخ عرضه Scorpio رو آخر 2017 گذاشته!

یعنی اگه میخواست زودتر عرضه کنه مجبور بود قیمت نهایی کنسول رو بالا تعیین کنه و همین باعث کاهش فروشش میشد!

بعضی ها اسمشو میزارن هوش و ذکاوت ماکروسافت
ولی به نظر من ماکروسافت داره التماس میکنه که ملت PS4 PRO نخرن. با دیدن خبرهای تکراری از اسکورپیو این سناریو تو ذهن من پدیدار میشه: " توروخدا، ازتون تمنا میکنم. فقط یک سال و خورده ای به من و تیمم وقت بدید. به شرافتم قسم که ما قویترین کنسول تاریخ بشریت رو عرضه خواهیم کرد. تازه مثل این سونی الکی نمیگیم 4k . کنسول ما ریلی ترولی آنستلی 4k نیتیو هستش. فقط خواهش میکنم تو این مدت گول سونی رو نخورید و هرجایی هم که ps4 pro رو دیدید ازش فاصله بگیرید! "

این هم که آقای سرنی اومده گفته برای بدست آوردن رزولوشن 4k باید حداقل 8 ترافلاپس قدرت داشته باشیم یا خودشو زده به نفهمی یا مردم رو نفهم فرض کرده
این سرنی رسما احمقه بابا. هر روز یه فتوا میده و چرت و پرت میگه. من نمیدونم کی اینو آورده که الان شده کارشناس و همه کاره. زیاد به حرفاش توجه نکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or