ماکروسافت: اسکورپیو قوی‌ترین کنسولی است که شما تا به حال دیده‌اید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Project-Scorpio-Price-620x349.jpg

درود.

پس عرضه کنسول PlayStation 4 Pro از سوی سونی، همه نگاها به سمت دستگاه جدید شرکت مایکروسافت یعنی Project Scorpio می‌باشد. این کنسول که قرار است در سال 2017 عرضه شود اطلاع کافی از سخت افزار آن در دسترس نیس؛ ولی آقای اررون گرینبرگ در صحبتی که داشت عنوان کرد:

"اسکورپیو قوی‌ترین کنسولی خواهد بود که شما تا به امروز دیده‌اید. این دستگاه با ارائه کیفیت 4K واقعی، عناوین بصری بسیار فوق‌العاده‌ای را به ارمغان خواهد آورد که در هیچ کنسول دیگری دیده نشده است.مردم هزاران دلار خرج کامپیوترهای قدرتمند می‌کنند تا همچین تجربه‌ای را بدست اوردن. حال ما چگونه این تجربه را با اسکورپیو به اتاق‌های شما می‌آوریم؟ این همان بخش بزرگی از پروژه اسکوپیو می‌باشد."

New Xbox Scorpio Console Will Deliver "Really True 4K," Exec Says

ایجور که معلومه کم کم پی سی با کنسول ترکیب میشه در اینده چه شود خدا میدونه
Ps+pc . xbox+pc :|
درحال حاضر این کنسوله که داره سعی میکنه با آپگرید شدن خودشو به PC نزدیک کنه.
په نه په میخواست ضعیف تر از Switch باشه :)) هنوز بیشتر از 1 سال مونده به اومدن کنسول هی قوی قوی میکنن. :D
واقعا! بنطرم سخت افزار اسکورپیویی که قراره سال دیگه بیاد به زمانش دریه حد قرار میگیره با سخت افزار PS Pro که الان تو بازاره.

لعنتی خب حداقل یه عکسی چیزی بده ،همش هی میگه قوی ترینه
عکس رو می خوای چکار؟ مهم سخت افزارشه حالا قیافه اش هر چی باشه.

واقعا! بنطرم سخت افزار اسکورپیویی که قراره سال دیگه بیاد به زمانش دریه حد قرار میگیره با سخت افزار PS Pro که الان تو بازاره.
این رو یه توضیحی بده من متوجه نمی شم!

په نه په میخواست ضعیف تر از Switch باشه :)) هنوز بیشتر از 1 سال مونده به اومدن کنسول هی قوی قوی میکنن. :D

بابا دیگه تابلو هست منظورش PS4 Pro هست دیگه! شما هم فقط دنبال این هستید گیر بدید به این بدبختا!

• Like
Reactions: JOKERACN7
ماکروسافت: اسکورپیو قوی‌ترین کنسولی است که شما تا به حال دیده‌اید
کی ؟ کجا ؟؟؟ ما که فقط از مایکرو میشنویم ولی چیزی ندیدیم هنو ، اسکوبی دو ! ببخشید اسکورپیو:D یا PC ، اگر مسئله قدرته با PC هم میشه چون تعاملیه کنسول ، اگه مسئله قیمته انحصاریای خود کنسول هم اولویت داره ، اگر مسئله استفاده از توان پردازشی کنسوله ، قدرت سخت افزاری سلاحیه که نیاز به فشنگ داره و استودیوهاش در زمینه تکنیک مقابله به مثل میشن :D مثل فشنگ در مقابل توپ :D، از این گلو بلبلا زیاد شنفتیم ، ولی چشمامون خشک شد(از وزنِ آب قعطه) :D

• Like
Reactions: gamer1998y
حالا جالبه مدیر طراحی بازی Doom گفته اون وقت و هزینه ای که سازندگان بخواند رو اسکورپیو برای رسیدن به 4k واقعی بزارن به صرفه نیست و بهتره از این قدرت زیاد 6 ترافلاپسی جهت استفاده از جزییات بالای گرافیکی روی 1080 بهره ببرند
فقط ماکرو باید یک قیمت خوب بزنه چون کنسول قوی تر و بهتر خریدش معقولتره و الانم هایپش شدید بالاست

وقتی سونی برای PS4 Pro این رو میگه (که فعلا هم حرفش درسته)، مایکروسافت نباید تبلیغ کنه؟ :D
کلا الان جو شده شد Microsoft. هر کاری می کنن هر حرفی می زنن ملت انتقاد دارن. والا من خودم X1 ندارم، PS4 Pro هم جزو اولین کسایی بودم که خریدم ولی این جو رو درک نمی کنم. همون جا که من رفتم Pro رو تحویل بگیرم مخ ما رو خوردن با تبلیغات این Pro، یارو چپ می رفت راه می اومد به همه می گفت این 4K بهتون میده در حد. تمام تبلیغات سونی هم این که قوی ترین کنسول رو داره تو بوق کرده جار می زنه حالا MS یه مقدار بازارگرمی کنه همه می افتن به مسخره کردن.

PS4-Pro-840x471.png

وقتی سونی برای PS4 Pro این رو میگه (که فعلا هم حرفش درسته)، مایکروسافت نباید تبلیغ کنه؟ :D
البته قبل از PS4pro بازم قوی ترین کنسول PS4 بوده دیگه ولی موضوع اینه که سونی کنسولشو ریلیز کرده بعد یه همچین تبلیغی میکنه نه اینکه از 1 و سال نیم قبل از ریلیز هی یه جمله رو ریپیت کنند :D به جا بازی با کلمات لااقل بیان درست حسابی بگن کنسولشون چیه نسل بعدیه یا میان نسلیه یا باز مایکرو یه کلمه جدید کشف کرده که احتمالا همین سومیه :D

PS4-Pro-840x471.png

این واسه تقریبا یه ماه قبل از عرضه ی pro هستش نه یه سال و خورده ای! :D
مثل اینه که الان سونی تو PSX بیاد یه ترافلاپس از کنسول بعدیش اعلام کنه و بگه قویترین کنسوله و قراره مثلا سال 2018 بیاد!
اینکار مایکرو تبلیغ نیست چون محصولش اصلا تو بازار نیست و زمان خیلی زیادی به عرضش مونده.
در واقع تخریب و سلب توجه خریدارا از Pro هستش که از نظر بیزنس کاملا به نفعشونه. حالا به خوب و بد بودنش کاری ندارم...

درحال حاضر این کنسوله که داره سعی میکنه با آپگرید شدن خودشو به PC نزدیک کنه.

خب منم همین گفتم

عکس رو می خوای چکار؟ مهم سخت افزارشه حالا قیافه اش هر چی باشه.

این رو یه توضیحی بده من متوجه نمی شم!

بابا دیگه تابلو هست منظورش PS4 Pro هست دیگه! شما هم فقط دنبال این هستید گیر بدید به این بدبختا!
توضیحش اینه که PS Pro یه سخت افزاره که سال 2016 عرضه شده ولی اسکورپیو قراره سال 2017 بیاد. اون سخت افزار برای سال 2017 اونقدرهام که هایپ شده چیز شاخ و قوی ای نیست!

این واسه تقریبا یه ماه قبل از عرضه ی pro هستش نه یه سال و خورده ای! :D
مثل اینه که الان سونی تو PSX بیاد یه ترافلاپس از کنسول بعدیش اعلام کنه و بگه قویترین کنسوله و قراره مثلا سال 2018 بیاد!
اینکار مایکرو تبلیغ نیست چون محصولش اصلا تو بازار نیست و زمان خیلی زیادی به عرضش مونده.
در واقع تخریب و سلب توجه خریدارا از Pro هستش که از نظر بیزنس کاملا به نفعشونه. حالا به خوب و بد بودنش کاری ندارم...
البته به این نکته اشاره کنم که سلب شدن اعتماد به هر طریقی از سمت رقیب به خریدارای PS4 ذره ای اثر نمیزاره ، اونی که تخریب شده باید توجه خریدارا رو با تبلیغات جلب کنه :D و زور بزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or