ماهنامه mig mig

سلام. من از کارتون حمایت میکنم ولی ...
اين مجله كه تلفيقي مي باشد بيشترين تاكيد خود را بر روي زمينه هايي دارد كه
نشريات ديگر به انها توجهي نميكنن.
چه مطالبی در میگ میگ وجود دارد :
نقد بازی های ایرانی و خارجی.اخرین خبرهای مربوط به دنیای گیم.پیش نمایش.و بخش سرگرمی و همچنین مباحث فنی در رابطه بازی با دنیای گیم و هر انچیزیکه

شما از یک مجله ایده آل انتظار دارید.

سلام. من از کارتون حمایت میکنم ولی ...

ممنون دوست عزيز.
درسته ما تاكيد بر روي زمينه هايي داريم كه ديگر مجلات ندارند.
البته همونطور هم كه تو مجله اشاره كردم اين تحولات رو ميتونيد از شماره هاي
بعدي مجله از شماره دوم ملاحضه كنيد.
در شماره اول مطمعنا كم و كاستي هايي وجود داره اما ميگ ميگ يه بمب خواهد شد.
منتظر سوپرايزها باشيد.

از همه دوستان عزيز ميخوام كه مجله رو دانلود كنن و حتما حتما حتي در يك خط
نظر خوشون-پيشنهاد-انتقاداتشون رو با ما مطرح كنن.
مرسي
منتظر نظرات شما هستم.

من که دانلودیدم .... :biggrin1:
خیلی مجله عالی بود و نگارش تحریریه هم حرف نداشت ... :love:

ولی اشکالات :

شمارشگر صفحه و صفحه آرایی روی نوشته هارو بعضی وقتا میپوشوند و باعث میشد نتونم بخونم .:-"
فهرست نداشت !
قسمت اخبار بیخودی 3 صفحه بود میشد تو یک صفحه جاش کرد.

ممنون و :love:

خیلی مجله عالی بود و نگارش تحریریه هم حرف نداشت ...
خيلي ممنون دوست عزيز نظر لطف شماست.
شمارشگر صفحه و صفحه آرایی روی نوشته هارو بعضی وقتا میپوشوند و باعث میشد نتونم بخونم

درسته سعي ميكنيم در شماره هاي بعدي جبران كنيم.

فهرست نداشت !
فهرست و منو متاسفانه به دليل كمبود وقت وجود نداشت كه سعي ميكنيم
در شماره هاي بعدي جبران كنيم.

قسمت اخبار بیخودی 3 صفحه بود میشد تو یک صفحه جاش کرد.
والا از لحاظ صفحه بندي خيلي شلوغ ميشد اگر تو يه صفحه چيده ميشد.

بازم ممنون از نظر پر مهرت دوست عزيز.
منتظر نظرات سازنده ديگر دوستان هستم.

من مجلتونو دانلود کردم بعد از 50 دقیقه:eek: به نظر من یا مجلتونو از همینی که هست کم حجم تر کنید یا با دوکیفیت بالا وپایین برای دانلود بزارین.
واقعا برای خوندن مجلتون من یه ذره گیج شدم:confused: به نظر من یه پس ضمینه مشترک برای همه صفحه ها بزارین.
مطالبی که توی هر صفحه بود خیلی پراکنده بود مثلا:معرفی نر افزار Game jakalکه نوشته ها به 3 قسمت جدا شده بود که اگه به هم چسبیده بود به نظر من بهتر بود .
ایده جدول خیلی خوبه ولی اگه سوال جوابی باشه خیلی سخت تر میشه وجذاب تر میشه. مثلا:افقی:1-پرفروش ترین بازی تاریخ-بهترین بازی سال 2008 -دستگاهی که درسال 2004 توسط سونی ساخته شد وبرای بازی کردن ودیدن فیلم وگوش کردن اهنگ به کار میرود؟
روی جلد مجله شماره مجله وتاریخ رو یادتون رفته;)
برای شماره اول مجله خوب بود امید وارم موفق باشید:thanks:

من مجلتونو دانلود کردم بعد از 50 دقیقه
دست مريزاد.باور كنيد كم حجم تر از اين ديگه نميشه.
حتما ديدين كه كيفيت رو چقدر اورده بودم پايين اما سعي ميكنم باز هم كم حجم تر كنم.
با كيفيت بالا و پايين هم به اميد خدا از شماره بعدي انجام ميشه.

به نظر من یه پس ضمینه مشترک برای همه صفحه ها بزارین.
سعي ميكنيم يك استايل ثابت در نظر بگيريم در شماره بعدي.

مطالبی که توی هر صفحه بود خیلی پراکنده بود مثلا:معرفی نر افزار Game jakalکه نوشته ها به 3 قسمت جدا شده بود که اگه به هم چسبیده بود به نظر من بهتر بود .

چسبيده بودن باعث خستگي چشم ميشه اما چشم اين هم سعي ميكنيم رعايت كنيم.

ایده جدول خیلی خوبه ولی اگه سوال جوابی باشه خیلی سخت تر میشه وجذاب تر میشه. مثلا:افقی:1-پرفروش ترین بازی تاریخ-بهترین بازی سال 2008 -دستگاهی که درسال 2004 توسط سونی ساخته شد وبرای بازی کردن ودیدن فیلم وگوش کردن اهنگ به کار میرود؟
در شماره هاي بعدي انواع و اقسام جداول را خواهيد ديد.

روی جلد مجله شماره مجله وتاریخ رو یادتون رفته

درسته تاريخ يادم رفته بود.اما شماره مجله هست به صورت عدد 1 اما بر عكس.
زير كلمه ميگ .

در پايان مممنونم از نظرتون و همچنان منتظر نظرات سازنده ديگر دوستان هستم.

مجله تون رو دیدم. به نظرم ظاهرش یکم به هم ریختست. اگه من بودم از D-Pad رو الگو قرار میدادم (البته یکم ناشناختست اما با کیفیته).

مجله تون رو دیدم. به نظرم ظاهرش یکم به هم ریختست. اگه من بودم از D-Pad رو الگو قرار میدادم (البته یکم ناشناختست اما با کیفیته).

ممنون دوست عزيز.سعي مي كنيم تو شماره دوم جبران كنيم.
اما اين D-pad كه گفتين چيه؟؟؟
لينك ميزارين واسمون ممنون.

دينگ دينگ دينگ

از شماره سوم يك هفته نامه به صورت يك بسته الحاقي در حجم 5 مگ در كنار
ماهنامه ميگ ميگ شروع به كار ميكند.

منتظر نظرات سازنده دوستان هستم.

اصلا جالب نبود نه از کیفیت و طراحی مجله هرچه ساده تر بود بهتر بود و متن مجله ها رو خیلی بزرگتر کردن همه ی این نقد ها و گفتگو ها تو 5 صفحه جا می شد عکس مجله هم تابلو ضایه است لطفا بیشتر دقت کنید تازه هر نقد باید حداقل یک صفحه توضیح دهید تا شمایل کلی این بازی رو بفهمیم برای نقد کردن هر چیز فقط کافی است که به خودمان بفهمانیم آن کسی این نقد را می بیند هیچ چیزی از نقدی که می خواهید بکنید نمی داند و تا حالا تو عمرش بازی نکرده و از جزئیات هیچی نمی داند نقد کردن هنری است که کار هر کسی نیست منم نمی گویم نقد من خوب است یا تا حالا نقد کرده ام یا نه چون که نقد بازی زحمت زیادی می خواد که 1 باید انگلیسی نسبتا خوبی داشته باشیم و 2 نقدهای دیگران را به خوبی دیده باشیم سوتی های خفنی تو این مجله است که بیا و ببین من که خودم به شخصه بعد از 5 دقیقه فوری پاکش کردم حتی بدرد آرشیو هم نمی خورد دیگه شرمنده خودتون گفتید هرچی کم و کاستی داره بگید :biggrin1:
شرمنده و ممنون محمد امین

اصلا جالب نبود نه از کیفیت و طراحی مجله هرچه ساده تر بود بهتر بود و متن مجله ها رو خیلی بزرگتر کردن همه ی این نقد ها و گفتگو ها تو 5 صفحه جا می شد عکس مجله هم تابلو ضایه است لطفا بیشتر دقت کنید تازه هر نقد باید حداقل یک صفحه توضیح دهید تا شمایل کلی این بازی رو بفهمیم برای نقد کردن هر چیز فقط کافی است که به خودمان بفهمانیم آن کسی این نقد را می بیند هیچ چیزی از نقدی که می خواهید بکنید نمی داند و تا حالا تو عمرش بازی نکرده و از جزئیات هیچی نمی داند نقد کردن هنری است که کار هر کسی نیست منم نمی گویم نقد من خوب است یا تا حالا نقد کرده ام یا نه چون که نقد بازی زحمت زیادی می خواد که 1 باید انگلیسی نسبتا خوبی داشته باشیم و 2 نقدهای دیگران را به خوبی دیده باشیم سوتی های خفنی تو این مجله است که بیا و ببین من که خودم به شخصه بعد از 5 دقیقه فوری پاکش کردم حتی بدرد آرشیو هم نمی خورد دیگه شرمنده خودتون گفتید هرچی کم و کاستی داره بگید :biggrin1:
شرمنده و ممنون محمد امین

خيلي خوشحال شديم از نظر شما دوست عزيز.
مطعنيم و به خود ايمان داريم كه ميتوانيم شماره به شماره بهتر باشيم و
پيشرفت داشته باشيم.
ميگ ميگ پله به پله تا اوج

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or