ماهنامه mig mig

به نظر من افتضاحه آماتور ترین مجله گیم هست.:">ولی به هر حال دارن تلاش خودشون رو می کنن که با کم ترین امکانات (امکانات وحشتناک) این مجله هنوز برپاست خودش خیلی کاره شاخیه.:blink1:خلاصه خیلی آماتورن بد نیست یه تحول عظیمی به مجله بدن نویسنده حرفه ای بگیرن.این که همش شد مطلب طنز (طنزاش هم لوسه):wallbash: :lol:

به نظر من افتضاحه آماتور ترین مجله گیم هست.:">ولی به هر حال دارن تلاش خودشون رو می کنن که با کم ترین امکانات (امکانات وحشتناک) این مجله هنوز برپاست خودش خیلی کاره شاخیه.:blink1:خلاصه خیلی آماتورن بد نیست یه تحول عظیمی به مجله بدن نویسنده حرفه ای بگیرن.این که همش شد مطلب طنز (طنزاش هم لوسه):wallbash: :lol:
از دونفر اونم با بودجه و امكانات كم همچين كاري شاهكاره;)

بابا خیلی باهال بود که این.مخصوصا قسمت call of duty
و یک خوبیش هم اینه که مختصر و مفیده و خواننده رغبت میکنه که متنو بخونه.

ما هميشه دوست داشتيم خواننده ها وقت با ارزششون رو روي خوندن مجله نذارن و برن پاي گيمشون به همين خاطر مجله رو كوچيك مي ديم بيرون

به نظر من افتضاحه آماتور ترین مجله گیم هست.:">

نظر لطفتونه و ازتون تشكر مي كنم چون ما هميشه گفتيم آماتور ترين مجله گيم ، ما هستيم و حداقل شما مثل بقيه نگفتين "شما حرفه اي هستين" و "ننويسين آماتور" و از اين دست تعريف ها......

ولی به هر حال دارن تلاش خودشون رو می کنن که با کم ترین امکانات (امکانات وحشتناک) این مجله هنوز برپاست خودش خیلی کاره شاخیه.

يه دانشجو و يه پشت كنكوري هستيم و واقعا امكاناتمون وحشتناكه!!!

خلاصه خیلی آماتورن بد نیست یه تحول عظیمی به مجله بدن نویسنده حرفه ای بگیرن.

برادر من ما توان مالي نداريم واگرنه خيلي بهتر از اين مي بوديم و اين قدر هم آماتور نمي مونديم(خب ديگه شغل درست و حسابي نداريم)

.این که همش شد مطلب طنز (طنزاش هم لوسه):wallbash: :lol:

خواستيم از حالت خشكي و استايل كليشه اي مجله هاي جدي بزنيم بيرون و حتي يه لبخند كوچيك رو به لب هاي خواننده هامون هديه كنيم و تا حالا هم به مذاق اكثر خواننده هامون خوش اومده و همين رو ادامه خواهيم داد(همه ي مجله ي ما به دست خواننده ها اداره ميشه و اكثريت خواننده ها برامون تعيين تكليف خواهند كرد نه اقليت!!!){{البته اگه خواننده ميگ ميگ باشن ولي اگر نباشن اون ديگه بحثش جداست}}

در كل ممنونم از حسن توجهتون آقاي R@m!n و از نظر مثبت شما آقاي Ehsan Cliff

(نه به اصطلاح) سردبير ميگ ميگ

علي نجفي

آخرین ویرایش:
این سایت که فعلا واسه من *****ه.
واسه همین زحمت این فروم افتاد گردن علی.
در کل ممنونیم از اینکه وقتتون رو برای میگ میگ میزارین.

تودنیایی که همه به حرفه ای بودن مینازن ما به آماتوری خودمون مینازیم سالار
میگ میگ اماتور پرواز میکنه.
بازم ممنون از توجهتون.
میگ میگ

ممنون از اینکه جواب دادی و از خودتون دفاع کردی که وضعیت شما برای همه روشن بشه
ممنون از پاسختون

خواهش مي كنم ولي ما چيز خاصي نداريم كه بتونيم ازش دفاع كنيم . فقط دو تا جوونيم كه داريم عاشقانه يه فايل به اسم مجله درست مي كنيم(شايد زيادي بي كيفيت باشه ولي كاريه كه با عشق روش كار شده...)

به اميد روزي كه يه چيزي واسه ي دفاع كردن داشته باشيم.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or