ماهنامه بازی نما

میدونم لذت مجله ی فیزیکی یه چیز دیگست ولی واسه حل مشکل کاغذ راحت میشه مجله رو به صورت دیجیتالی منتشر کرد ... الان اکثر مجله های معتبر دنیا اشتراک دیجیتالی دارن خب شماها هم همین کار رو بکنید ...

یا لااقل قبل از انتشار از طریق سایت پیش فروش انجام بدن و مجله رو با پست به دست مشتری برسونن ...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reactions: tidus-yuna
همین که در حال حاضر بازی نما به عنوان تنها مجله مرتبط با صنعت گیم داره چاپ میشه خودش جای تقدیر داره ، ولی چرا این مشکل کاغذ فقط گریبانگیر بازی نماست ؟ مجله های دیگه چرا با این مشکل درگیر نیستن ؟

راستی یه سوال مهم : چرا بررسی آنچارتد 4 تو این شماره نبود ؟؟

• Like
Reactions: Hiccup
از وقتی که درِ سایتشون تخته شد کلا مجلشون هم افتاد توو سیر نزولی! من که خیلی وقته مجله رو نمیخرم ( از شماره ی 88 به بعد) چون کیفیتش به شدت پایین اومده. نویسنده های قدیمی مثل آقای هرندی خیلی خیلی کم مطلب مینویسن و کلا کیفیت سابق رو نداره.

• Like
Reactions: Spotter and kanway
فقط به خاطر مقاله ds 3 خریدم مجله رو
ولی اخبار یه ذره زیادی قدیمیه اقلا اخرین خبرهایی که قبل از چاپ بود رو مینوشتین
تو پست قبلی هم گفتم. ما مجله به موقع آماده می‌کنیم. اما مشکلاتی مثل کاغذ باعث میشه مجله دیر به دست شما برسه و در نتیجه این حس پیش میاد که مطالب و خبر ها اون طور که باید به روز نیستن.
همین شماره مطلب مربوط به مایکروسافت من و میلاد یک ماه قبل از موعد آماده گرده بودیم و هیجان زیادی هم داشتیم تا زودتر مجله چاپ بشه.

راستی یه سوال مهم : چرا بررسی آنچارتد 4 تو این شماره نبود ؟؟
به این دلیل بود که شماره قبل، قبل از انتشار آنچارتد کامل شده بود و مشکل کاغذ باعث شد که مجله کمی دیرتر چاپ بشه.
منتظر یک نقد مفصل برای آنچارتد تو شماره بعدی باشین :d

در مورد شماره بعدی هم جا داره که توضیح بدم در خصوص مطالب ویژه E3 که فکر می‌کنم بازی‌نما کامل‌ترین مرجع فارسی برای خوندن مطالب و پیش‌نمایش‌ ها و توضیحات مربوط به E3.

آخرین ویرایش:
من خودم از شماره ی اول بازینما باهاش بودم و همیشه هم به عنوان یه مرجع قبولش دارم.
ولی یه پیشنهاد : الان که مجله مشکل کاغذ داره بهتر نیست تا به جای تمرکز روی اخبار مثلا مقالات انحصاری مجله بیشتر بشه؟ فکر می کنم که جمیعا با من هم عقیده باشن که خوندن مطالبی که خود نویسنده ها اورجینال می نویسن کیفش بیشتره، مثل مقاله ای که در مورد هوش مصنوعی چاپ شد، یا داستان سری سولز ، یا مطلبی که راجع به پایان بازی بندی بازی ها کار شد.
بازم از تمام زحماتی که تو مجله می کشین و به عنوان آخرین مجله تخصصی گیم دووم آوردین ممنون.
پ.ن: برنامه اپ چی شد؟ اگه مثلا تو اپ اخبارو بگین و تو مجله فقط مقاله کار کنین خوب میشه ها....

7 ساله دارم بازینما میخونم.با بازینما گیمر شدم و تقریبا همه شماره های مجله را گرفتم.در کنارش بازیرایانه و بعدش دی بازی خدابیامرز را هم می گرفتم.یه زمانی کیفیت بازینما خیلی خوب بود.درواقع بازینما را همیشه می گرفتم برای نقداش.بازیرایانه برای پیش نمایش و دی بازی چون دو هفته نامه بود و خلا نبود اینترنت و تو خماری کامل بودن تا یک ماه را تقریبا برام پر می کرد.اون دوتای دیگه که به تاریخ پیوستند.بازینما هم الان کیفیتش نزول کرده.انصافا نقد هایی که می نویسید واقعا بده.جناب بی غرض هیچ وقت نقد شما از بتل فرانت را فراموش نمی کنم.نقدی که 3 صفحه هم براش کافی بود و البته چیزی نبود به جز بازیافت اطلاعات(من کاری به دلیلش ندارم).تنها نقدی که واقعا درست درمون و بی ایراد بوده این چند وقته،نقد فنتوم پین بود که رنگ و بوی نقدای قدیمی مجله را داشت.تو نویسنده های جدید مجله هم از رضا قرالو که یه عمر تو دی بازی می نوشت فاکتور بگیریم،فقط یونس بهرامیه که پیش نمایش و نقد هاش در سطح مطلوبه.بقیه نویسنده ها یا اطلاعات غلط میدن(مثل پیش نمایش ff xv و...) یا از لحاظ نگارشی و طرز بیان نوشتشون در سطح چاپ شدن تو مجله نیست.دی وی دی هم که ماوارای فاجعست.نه تریلر درست داره،نه یه بازی درست(اگه هم داره دیتاش خرابه) و مثلا اگه بخواهیم با دی وی دی های بازیرایانه مقایسه کنیم،بیشتر شبیه به یه جوک میمونه.
کیفیت کاغذ هم که ماشا ا... در حد لالیگاست.خودمونیما،اون دو صفحه که کسری کریمی طار تو دانستنیها مینویسه،از نظر کیفیت و اطلاعات غنی تر از نصف مجلست.
امیدوارم به جای اینکه بگید دوست نداری،نخر،یه فکری برای این مشکلات بکنید.راستی اگه میشه از جناب میرزایی خواهش کنید که افرادی مثل کسری کریمی طار ،محمد طالبیان،یاشار ذوالفقاریان ،بهزاد میر مظفری و قدیمی های مجله را اگه ممکنه یه چند تا مقاله ،نقد و ... بهشون بدن بنویسند تا مجله یه جونی بگیره(نگید نمیشه که افرادی که گفتم در دسترستون هستند)
ممنون.

7 ساله دارم بازینما میخونم.با بازینما گیمر شدم و تقریبا همه شماره های مجله را گرفتم.در کنارش بازیرایانه و بعدش دی بازی خدابیامرز را هم می گرفتم.یه زمانی کیفیت بازینما خیلی خوب بود.درواقع بازینما را همیشه می گرفتم برای نقداش.بازیرایانه برای پیش نمایش و دی بازی چون دو هفته نامه بود و خلا نبود اینترنت و تو خماری کامل بودن تا یک ماه را تقریبا برام پر می کرد.اون دوتای دیگه که به تاریخ پیوستند.بازینما هم الان کیفیتش نزول کرده.انصافا نقد هایی که می نویسید واقعا بده.جناب بی غرض هیچ وقت نقد شما از بتل فرانت را فراموش نمی کنم.نقدی که 3 صفحه هم براش کافی بود و البته چیزی نبود به جز بازیافت اطلاعات(من کاری به دلیلش ندارم).تنها نقدی که واقعا درست درمون و بی ایراد بوده این چند وقته،نقد فنتوم پین بود که رنگ و بوی نقدای قدیمی مجله را داشت.تو نویسنده های جدید مجله هم از رضا قرالو که یه عمر تو دی بازی می نوشت فاکتور بگیریم،فقط یونس بهرامیه که پیش نمایش و نقد هاش در سطح مطلوبه.بقیه نویسنده ها یا اطلاعات غلط میدن(مثل پیش نمایش ff xv و...) یا از لحاظ نگارشی و طرز بیان نوشتشون در سطح چاپ شدن تو مجله نیست.دی وی دی هم که ماوارای فاجعست.نه تریلر درست داره،نه یه بازی درست(اگه هم داره دیتاش خرابه) و مثلا اگه بخواهیم با دی وی دی های بازیرایانه مقایسه کنیم،بیشتر شبیه به یه جوک میمونه.
کیفیت کاغذ هم که ماشا ا... در حد لالیگاست.خودمونیما،اون دو صفحه که کسری کریمی طار تو دانستنیها مینویسه،از نظر کیفیت و اطلاعات غنی تر از نصف مجلست.
امیدوارم به جای اینکه بگید دوست نداری،نخر،یه فکری برای این مشکلات بکنید.راستی اگه میشه از جناب میرزایی خواهش کنید که افرادی مثل کسری کریمی طار ،محمد طالبیان،یاشار ذوالفقاریان ،بهزاد میر مظفری و قدیمی های مجله را اگه ممکنه یه چند تا مقاله ،نقد و ... بهشون بدن بنویسند تا مجله یه جونی بگیره(نگید نمیشه که افرادی که گفتم در دسترستون هستند)
ممنون.
ممنون از شما که مجله می خری و برای خوندنش وقت می ذاری. در خصوص نقد استار وارز، دوست ندارم توجیه کنم یا بخوام نظر شما تغییر بدم. اما خب قبول دارم نقد اون بازی خیلی نقد خوبی نبود و حتی قبل از انتشار نقد هم بنده و یکی از دوستان مجله با خبر بودیم از این قضیه. دلایل مختلفی هم داشت. شاید اگر من نقد اون بازی ننوشته بودم هیچ کسی هم نبود که اون بازی نقد کنه. نقد بازی هم همراه شده بود با سال جدید و بقیه مشکلات اون زمان ولی در هر صورت نقد اون بازی به موقع رسید. در نهایت بازم از شما تشکر می کنم که انتقاد کردی. من سعی می‌کنم از انتقاد شما استفاده کنم. امیدوارم بقیه بچه‌های مجله هم این تاپیک بخونن و مشکلات رفع کنن.

بازی نما 114

توضیحات در تلگرام بازی نما:
"شماره‌ی ۱۱۴ بازی‌نما، هفته‌ی جاری در کیوسک‌های مطبوعاتی سراسر کشور!​

سرانجام سومین شماره‌ی بازی‌نما در سال جدید هم آماده‌ی چاپ شد و تا کمتر از چند روز دیگر در دسترس شما قرار خواهد گرفت.

تصویر روی جلد این شماره، به جدیدترین نسخه از سری بازی‌های God of War اختصاص دارد؛ عنوانی که نمایشی متفاوت در جریان کنفرانس مطبوعاتی سونی در E3 داشت.

مرور و تحلیل تمام و کمال E3 امسال در کنار کنفرانس‌های مطبوعاتی، بخش اعظمی از مجله را تشکیل داده است و علاوه بر آن، می‌توانید ویدئوهای مربوط به برخی از عناوین را از طریق DVD مشاهده کنید.

نقد و بررسی بازی‌های اخیر مانند Overwatch و Uncharted 4 نیز در همین شماره گنجانده شده است."

مجله خوبی هست و با وجود اینکه اکثر نیسنده ها نظر شخصی خودشونو مینویسند بعض ها (مثل آقای امیر گلخانی عزیز)واقعا نظر شخصی شون رو درباره ی بازی نمینویسن(نقد quantom break در شماره ی قبل)
به طور مثال استاد طه رسولی (از اونجایی که مثل تمام اعضای تحریریه دنیای بازی نظر شخصی شون رو مینوشتن) حتی بازی بزرگ the last of us رو توی پرونده ی این بازی زیر سوال برد و نوشتند که این بازی از نظر گیم پلی میلنگه و همش فلم سینماییه... و همین هم عامل بزرگی بود که دنیای بازی تبدیل به بهترین نشریه گیم تو ایران بشه.
از تمام اعضای تحریریه خواهش میکنم نظر شخصی خودشونو بنویسن نه اینکه تا دیدن فلان سایت به بازی فلان نمره داده ما هم باید فلان نمره رو بدیم(نقد devils third را به خاطر بیاورید..)
البته بعضی نقد ها هم هستن مثل همین نقد dark souls 3 که تمام نکات مثبت و منفی توش ذکر شده ولی بعضیا...
مشکل دوم و مشکل بزرگ این نشریه ی بزرگ DVD های بعضا داغون مجله هست که نه تنها خیلی زیاد خش دارن بلکه اصلا محتوای جذابی هم ندارند(دیسک های بازی رایانه را در نظر بگیرید...) بهتره تو این دیسک تریلر بذارید تا بازی های درجه 2 چون واقعا بعضی وقت ها دیسک هاتون کلا محتوای زیادی نداره
مشکل آخر هم اینه که مجله تاخیر زیاد داره و به پای نمونه های قدیمی مثل دنیای بازی به هیچ عنوان نمیرسه (با این حال از بازی رایانه خیلی بهتره)
اگر این نواقص از مجله گرفته بشه خیلی ممنون میشم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Uniq
ممنون از شما که مجله می خری و برای خوندنش وقت می ذاری. در خصوص نقد استار وارز، دوست ندارم توجیه کنم یا بخوام نظر شما تغییر بدم. اما خب قبول دارم نقد اون بازی خیلی نقد خوبی نبود و حتی قبل از انتشار نقد هم بنده و یکی از دوستان مجله با خبر بودیم از این قضیه. دلایل مختلفی هم داشت. شاید اگر من نقد اون بازی ننوشته بودم هیچ کسی هم نبود که اون بازی نقد کنه. نقد بازی هم همراه شده بود با سال جدید و بقیه مشکلات اون زمان ولی در هر صورت نقد اون بازی به موقع رسید. در نهایت بازم از شما تشکر می کنم که انتقاد کردی. من سعی می‌کنم از انتقاد شما استفاده کنم. امیدوارم بقیه بچه‌های مجله هم این تاپیک بخونن و مشکلات رفع کنن.
چند تا نویسنده خوب تو این سایت هست که دست به قلمشون خوبه چرا بجای اون تازه کارای که کارهاشون سطح پایینه از کسایی مثل SMM9 دعوت نمیکنید .یک محمد هم هست تو بخش pc خیلی قشنگ نقد مینویسه اسم کاربریش یادم رفته

چند تا نویسنده خوب تو این سایت هست که دست به قلمشون خوبه چرا بجای اون تازه کارای که کارهاشون سطح پایینه از کسایی مثل SMM9 دعوت نمیکنید .یک محمد هم هست تو بخش pc خیلی قشنگ نقد مینویسه اسم کاربریش یادم رفته
شما اگر مجله تهیه کنید متوجه می‌شید که مرتضی (SMM9) هم تو بازی‌نما فعالیت داره و مطلب می‌نویسه. از جمله نقد دووم که تو آخرین شماره توسط مرتضی نوشته شده.

ببخشید شماره جدید مجله بازی نما وارد دکه های استان های دیگر بجز تهران شده؟ در ضمن کسی می دونه که شماره تلفن جدید مجله بازینما چنده؟ چون الان زنگ زدم گفتند که شماره اش عوض شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or