7 ساله دارم بازینما میخونم.با بازینما گیمر شدم و تقریبا همه شماره های مجله را گرفتم.در کنارش بازیرایانه و بعدش دی بازی خدابیامرز را هم می گرفتم.یه زمانی کیفیت بازینما خیلی خوب بود.درواقع بازینما را همیشه می گرفتم برای نقداش.بازیرایانه برای پیش نمایش و دی بازی چون دو هفته نامه بود و خلا نبود اینترنت و تو خماری کامل بودن تا یک ماه را تقریبا برام پر می کرد.اون دوتای دیگه که به تاریخ پیوستند.بازینما هم الان کیفیتش نزول کرده.انصافا نقد هایی که می نویسید واقعا بده.جناب بی غرض هیچ وقت نقد شما از بتل فرانت را فراموش نمی کنم.نقدی که 3 صفحه هم براش کافی بود و البته چیزی نبود به جز بازیافت اطلاعات(من کاری به دلیلش ندارم).تنها نقدی که واقعا درست درمون و بی ایراد بوده این چند وقته،نقد فنتوم پین بود که رنگ و بوی نقدای قدیمی مجله را داشت.تو نویسنده های جدید مجله هم از رضا قرالو که یه عمر تو دی بازی می نوشت فاکتور بگیریم،فقط یونس بهرامیه که پیش نمایش و نقد هاش در سطح مطلوبه.بقیه نویسنده ها یا اطلاعات غلط میدن(مثل پیش نمایش ff xv و...) یا از لحاظ نگارشی و طرز بیان نوشتشون در سطح چاپ شدن تو مجله نیست.دی وی دی هم که ماوارای فاجعست.نه تریلر درست داره،نه یه بازی درست(اگه هم داره دیتاش خرابه) و مثلا اگه بخواهیم با دی وی دی های بازیرایانه مقایسه کنیم،بیشتر شبیه به یه جوک میمونه.
کیفیت کاغذ هم که ماشا ا... در حد لالیگاست.خودمونیما،اون دو صفحه که کسری کریمی طار تو دانستنیها مینویسه،از نظر کیفیت و اطلاعات غنی تر از نصف مجلست.
امیدوارم به جای اینکه بگید دوست نداری،نخر،یه فکری برای این مشکلات بکنید.راستی اگه میشه از جناب میرزایی خواهش کنید که افرادی مثل کسری کریمی طار ،محمد طالبیان،یاشار ذوالفقاریان ،بهزاد میر مظفری و قدیمی های مجله را اگه ممکنه یه چند تا مقاله ،نقد و ... بهشون بدن بنویسند تا مجله یه جونی بگیره(نگید نمیشه که افرادی که گفتم در دسترستون هستند)
ممنون.