ماهنامه بازی نما

قیمتش باید بیارن پایبن میدونم خودم کیفیت کارشون بالاست و از بعترین کاغذ استفاده میکنن اما مطلب کم کنن و سا محتوا رو و قیمت یکم بیارن پایین مثلا 3 تومن
اخرین باری که میخریدم 4 تومن بود الانم که اینطوری ..

خب من مجله ی شماره 107 رو خریدم ولی بهتره قبلش نظرمو در مورد شماره 106 بگم، شماره 106 معرکه بود ولی چیزی که واقعا برام عجیب بود بعضی از چیزای نقد ارکام نایت بودن. یکی از اینا اسپویل بود که یه نگاه مینداختین به موضوع با همون بخش معرفی رابین ها یه جورایی رسما میگفتین اقا یکی از شخصیت های اصلی بازی به رابینا خیلی خیلی مرتبطه که وقتی تو سیتی و اسایلوم اینکارو انجام ندادین یعنی دارین میگین شخصیت کیه! و خب شما نشستین 3 تا رابینو گفتین که به نظرم بهتر بود میگفتین رابینای ارکام! چون اگ میخواستین رابین معرفی کنین که به 7 تا میرسید. در مورد نکته منفیتون هم که واقعا تعجب برانگیز بود، صدای بتمن! دیگه اینو همه میدونن که کوین کونری کم نمیزاره تو کارش و خب وقتی نویسنده از صدای این شخص اشکال بگیره باید بره از تک تک شماره های ارکام و حتی سری پر طرفدار انیمیتد سریس غلط بگیره. در هر حال فقط میخواستم بگم نقد بازی های بعد لطفا یکم اینا رعایت بشه:| و خب چون توی خود سایت مثل اینکه جواب خیلیا رو نمیدین تصمیم گرفتم اینجا بدم که لااغر چندین نفر از اعضای نویسنده اینجا هستن.
شماره 107 هم بزودی کامل میخونم میگم:d

آخرین ویرایش:
قیمتش باید بیارن پایبن میدونم خودم کیفیت کارشون بالاست و از بعترین کاغذ استفاده میکنن اما مطلب کم کنن و سا محتوا رو و قیمت یکم بیارن پایین مثلا 3 تومن
اخرین باری که میخریدم 4 تومن بود الانم که اینطوری ..

شاید حق با شما باشه ولی الان قیمت همون کاغذ مجله تقریبا اندازه‌ی قیمت گلاسه شده. قیمت سه تومن هم تقریبا شوخی هستش. کافیه به قیمت مجله‌های خصوصی دیگه یه نگاه بندازید. قیمت الان بدون دی وی دی 6 تومن هست. واقعا زیاده؟

خب من مجله ی شماره 107 رو خریدم ولی بهتره قبلش نظرمو در مورد شماره 106 بگم، شماره 106 معرکه بود ولی چیزی که واقعا برام عجیب بود بعضی از چیزای نقد ارکام نایت بودن. یکی از اینا اسپویل بود که یه نگاه مینداختین به موضوع با همون بخش معرفی رابین ها یه جورایی رسما میگفتین اقا یکی از شخصیت های اصلی بازی به رابینا خیلی خیلی مرتبطه که وقتی تو سیتی و اسایلوم اینکارو انجام ندادین یعنی دارین میگین شخصیت کیه! و خب شما نشستین 3 تا رابینو گفتین که به نظرم بهتر بود میگفتین رابینای ارکام! چون اگ میخواستین رابین معرفی کنین که به 7 تا میرسید. در مورد نکته منفیتون هم که واقعا تعجب برانگیز بود، صدای بتمن! دیگه اینو همه میدونن که کوین کونری کم نمیزاره تو کارش و خب وقتی نویسنده از صدای این شخص اشکال بگیره باید بره از تک تک شماره های ارکام و حتی سری پر طرفدار انیمیتد سریس غلط بگیره. در هر حال فقط میخواستم بگم نقد بازی های بعد لطفا یکم اینا رعایت بشه:| و خب چون توی خود سایت مثل اینکه جواب خیلیا رو نمیدین تصمیم گرفتم اینجا بدم که لااغر چندین نفر از اعضای نویسنده اینجا هستن.
شماره 107 هم بزودی کامل میخونم میگم:d

اینو چند نفر دیگه هم گفتن. مثلا یکی از خواننده‌های محترم گفته بود چرا داستان بازی رو کامل نوشتید؛ خب برادر من اون بالا قرمز نوشته «اسپویل»! :d
من به آقای پیرمرادی می‌رسونم این انتقادو؛ در ضمن اون نکته‌ی منفی صدای بتمن هم ظاهرا خود دوستان اضافه کرده بودن نظر منتقد نبوده.

Masoud ghost
اون بحث DVD و مجله که کلا نوسان داره ی موقعDVD تریلر های خوب و جدید توشه ی بار بازی میزارید البته خیلی وقته نگرفتم الان نمیدونم چه جوریه رویه
بعضی اوقات 2 DVD بود
کلا فکر نمیکنم امار فروش انچنانی داشته باشه مجله با DVD
ولی درباره قیمت حق داری شاید کلا بحث من اشتباه بود الان چیزی گرون نشه ارزون نمیشه

با سلام.به عنوان یه هوادار قدیمی مجله یه در خواست دارم.
با توجه به اینکه برای بازینما review copy بازی ها ارسال میشه و با توجه به اینکه بر اساس شایعات و همچنین مدارک موجود نسخه review copyی MGS V:TPP با نسخه های عادی بازی فرق داره و داستان بازی توش کامل و درست ارایه شده،خواهشا در شماره ای که TPP را نقد می کنید که فکر کنم شماره بعد باشه،داستان بازی را به طور کامل و البته با تگ اسپویل شرح بدید و اگر هم از طرف کونامی منع شدید از توضیح داستان ،حد اقل راه باز کردن چپتر های بعدی را بگید یا دست کم یه اشاره ای بکنید که چپتر های بعد از 2 هم در بازی هست.
در واقع التماس می کنم که یه همچین کاری بکنید .
در مورد مدارک هم ایناست:
1.تناقضات بازی در بعضی مراحل
2.اشاره تستر ها به جریان داشتن مرحله ای در امریکا که البته در بازی چنین چیزی نبود که امکان نداره چون تستر ها نسخه فول ورژن را تست میکنند
3.نمرات کامل سایت های مختلف از جمله گیم اسپات و IGN به بازی در حالی که اگه بازی همین کپیی بود که دست اکثر گیمراست و با وجود مراحل تکراری در چپتر 2 ،امکان نداشت که به بازی حتی 9 بدن این دو سایت چه برسه به 10
4.اشاره یکی از سایت های چینی در نقدش به اینکه بازی دست کم 150 طول میکشه در حالی که در بدترین حالت 120-130 ساعت هم طول نمی کشید بازی
5.کمتر از یک ماه قبل از انتشار بازی لیستی از مراحل بازی منتشر شد که مراحل اولیه بازی با مراحل اولیه لیست مطابقت داشت ولی از یه جایی به بعد اسم مراحل فرق داشت و همچنین اون وسط ها مراحلی هم بود که بازم اسم یکسان داشته باشه اما ترتیب ها فرق داشت و مثلا مرحله 24 بازی شده بود مرحله 42(البته مثال بود ولی واقعا همچین چیزی تو بازی بود مثل مرحله صدا ها یا ساهالنتروپس)
6.مسلما اگه نسخه عادی و دارای پیچیدگی به منتقد ها داده میشد به دلیل عدم توانایی منتقد ها در درست تمام کردن بازی ،به بازی نمرات خیلی بدی میدادن که اصلا برای تیم کوجیما و همچنین کونامی خوب نبود .پس حتما نسخه درست و سر راست بازی به منتقد ها داده شده.
7.خیلی ها بازی را100% کردند ولی خیلی از کات سین ها را ندیدند.
8.هیچکدام از سایت های بزرگ اشاره ای به ناقص بودن داستان بازی نداشتند و فقط گیم اسپات گفته بود که چون منتقدش نسخه های قبل را بازی نکرده،بخشی از داستان را نفهمیده.در حالی که نسخه ای که دست گیمرهاست،داد میزنه بازی ناقصه ولی در کمال تعجب تو هیچ نقدی بهش اشاره نشده.

پس خواهشا این معما را تو نقدتون حل کنید که با اینکه این همه شواهد هست که بازی بیشتر از 2 تا چپتره ولی بقیه چپتر ها در دسترس نیست؟حتی اگه ممکنه شما که میتونید با کونامی رابطه برقرار کنید ته و توی قضیه را در بیارید هر چند که به احتمال زیاد نیازی به این کار هم نیست
اگه هم ممکنه داستان اصلی و کامل بازی را تو نقد بنویسید و یا حد اقل راه باز کردن سایر چپتر ها را بگید و یا حد اقل یه سر نخی ،چیزی بدید.
.
.
با تشکر ،هوادار 7 ساله بازینما(سنم 7 سال نیستا ،7 ساله دارم بازینما میخونم):d

شاید حق با شما باشه ولی الان قیمت همون کاغذ مجله تقریبا اندازه‌ی قیمت گلاسه شده. قیمت سه تومن هم تقریبا شوخی هستش. کافیه به قیمت مجله‌های خصوصی دیگه یه نگاه بندازید. قیمت الان بدون دی وی دی 6 تومن هست. واقعا زیاده؟

اینو چند نفر دیگه هم گفتن. مثلا یکی از خواننده‌های محترم گفته بود چرا داستان بازی رو کامل نوشتید؛ خب برادر من اون بالا قرمز نوشته «اسپویل»! :d
من به آقای پیرمرادی می‌رسونم این انتقادو؛ در ضمن اون نکته‌ی منفی صدای بتمن هم ظاهرا خود دوستان اضافه کرده بودن نظر منتقد نبوده.
اینو فک کنم کسایی که گفتن واسه داستان بود که خب بله اونو درست میگین.
بحث من اون قسمت رابین بود:| که نشستن رابین رو توضیح دادن، خب با توجه به نقد های قبل که تو مجلات قبلی برای سیتی و اسایلوم خوندم خب رابین ها رو کامل معرفی نکردین، حالا اینجا توی یه قسمتی تعریف رو گذاشتین که ادمو به خودش کاملا جذب میکنه و با توجه به کادر طوسی ادم میفهمه باید حتما مهم باشه! حالا ملت میبینن شما دیمین رو معرفی نکردین، میفهمن خب پس مطمئنا با توجه به کاد طوسی و مهم باید ربطی مهمی به جیسون تاد داشته باشه که تو سری قبل وجود نداشت! همونجاست که هویت لو میره:|

با سلام.به عنوان یه هوادار قدیمی مجله یه در خواست دارم.
با توجه به اینکه برای بازینما review copy بازی ها ارسال میشه و با توجه به اینکه بر اساس شایعات و همچنین مدارک موجود نسخه review copyی MGS V:TPP با نسخه های عادی بازی فرق داره و داستان بازی توش کامل و درست ارایه شده،خواهشا در شماره ای که TPP را نقد می کنید که فکر کنم شماره بعد باشه،داستان بازی را به طور کامل و البته با تگ اسپویل شرح بدید و اگر هم از طرف کونامی منع شدید از توضیح داستان ،حد اقل راه باز کردن چپتر های بعدی را بگید یا دست کم یه اشاره ای بکنید که چپتر های بعد از 2 هم در بازی هست.
در واقع التماس می کنم که یه همچین کاری بکنید .
در مورد مدارک هم ایناست:
1.تناقضات بازی در بعضی مراحل
2.اشاره تستر ها به جریان داشتن مرحله ای در امریکا که البته در بازی چنین چیزی نبود که امکان نداره چون تستر ها نسخه فول ورژن را تست میکنند
3.نمرات کامل سایت های مختلف از جمله گیم اسپات و IGN به بازی در حالی که اگه بازی همین کپیی بود که دست اکثر گیمراست و با وجود مراحل تکراری در چپتر 2 ،امکان نداشت که به بازی حتی 9 بدن این دو سایت چه برسه به 10
4.اشاره یکی از سایت های چینی در نقدش به اینکه بازی دست کم 150 طول میکشه در حالی که در بدترین حالت 120-130 ساعت هم طول نمی کشید بازی
5.کمتر از یک ماه قبل از انتشار بازی لیستی از مراحل بازی منتشر شد که مراحل اولیه بازی با مراحل اولیه لیست مطابقت داشت ولی از یه جایی به بعد اسم مراحل فرق داشت و همچنین اون وسط ها مراحلی هم بود که بازم اسم یکسان داشته باشه اما ترتیب ها فرق داشت و مثلا مرحله 24 بازی شده بود مرحله 42(البته مثال بود ولی واقعا همچین چیزی تو بازی بود مثل مرحله صدا ها یا ساهالنتروپس)
6.مسلما اگه نسخه عادی و دارای پیچیدگی به منتقد ها داده میشد به دلیل عدم توانایی منتقد ها در درست تمام کردن بازی ،به بازی نمرات خیلی بدی میدادن که اصلا برای تیم کوجیما و همچنین کونامی خوب نبود .پس حتما نسخه درست و سر راست بازی به منتقد ها داده شده.
7.خیلی ها بازی را100% کردند ولی خیلی از کات سین ها را ندیدند.
8.هیچکدام از سایت های بزرگ اشاره ای به ناقص بودن داستان بازی نداشتند و فقط گیم اسپات گفته بود که چون منتقدش نسخه های قبل را بازی نکرده،بخشی از داستان را نفهمیده.در حالی که نسخه ای که دست گیمرهاست،داد میزنه بازی ناقصه ولی در کمال تعجب تو هیچ نقدی بهش اشاره نشده.

پس خواهشا این معما را تو نقدتون حل کنید که با اینکه این همه شواهد هست که بازی بیشتر از 2 تا چپتره ولی بقیه چپتر ها در دسترس نیست؟حتی اگه ممکنه شما که میتونید با کونامی رابطه برقرار کنید ته و توی قضیه را در بیارید هر چند که به احتمال زیاد نیازی به این کار هم نیست
اگه هم ممکنه داستان اصلی و کامل بازی را تو نقد بنویسید و یا حد اقل راه باز کردن سایر چپتر ها را بگید و یا حد اقل یه سر نخی ،چیزی بدید.
.
.
با تشکر ،هوادار 7 ساله بازینما(سنم 7 سال نیستا ،7 ساله دارم بازینما میخونم):d

منم به عنوان طرفدار قدیمی بازینما شدیدا با این موضوعی که دوستمون گفت موافقم

یه نکته ای رو در خصوص Review Copy متال گیر سالید 5 بگم؛ این شک و شبه رو من هم داشتم. از اونجایی که فرصت نشد که به دفتر مجله برم و جدیداً برای یه مدتی از تیم مجله جدا شدم از بقیه بچه ها پرسیدم. این نسخه که خب بدست بازی نما رسیده. من با امیر گلخانی عزیز صحبت کردم و موفق شده بود فقط چند ساعت از نسخه Review Copy که برای مجله فرستاده بودن رو بازی کنه. در عوض بهزاد خرم بازی رو تموم کرده و نقدش بر عهده اونه. من سعی می کنم باهاش تماس بگیرم که از چند و چون آگاه بشم. اگر چه تا یه مدتی برای بازی نما نخواهم نوشت

آخرین ویرایش:
شماره جدید تا آخر هفته منتشر میشه.
در این شماره پرونده ویژه‌ای برای جدیدترین ساخته هیدئو کوجیما، خالق سری بازی‌های «متال گیر سالید»، به همراه یادداشت‌هایی پیرامون بازی نوشته شده است. فهرست دیگر مطالب این شماره را در ادامه مشاهده می‌کنید.

نقد و بررسی:آوای ساختارشکنی| Metal Gear Solid V: Phantom Pain
فوتبال فردا| FIFA 16
بازگشت یک اسطوره| PES 2016
شبیه‌ساز لذت رانندگی| Forza Motorsport 6
برفراز رویاها تا آن‌سوی آسمان بی‌کران| Tearaway: Unfolded
تبعیدی از جنس بیداری| Path of Exile: The Awakening
قصه‌ی معروف استاد و شاگرد| Shadow Blade Reload
۲۰ سال انتظار برای شاهکاری که خلق نشد| Armikrog
یادآوری اتفاقی خوب| Uncharted: The Nathan Drake Collection
مجمع قهرمانان| Heroes of the Storm
دهمین سالگرد یک انقلاب| Gears of War: Ultimate Edition
با ماریو به سوی آسمان‌ها!| Super Mario Maker
دیوانه‌ای در میان دیوانگان| Mad Max
بازگشت گروه دوست‌داشتنی| Rock Band 4
وقتی مرده‌ها در می‌زنند| H1Z1
پیش‌نمایش:
ده هزار سال قبل از میلاد| Far Cry: Primal
تراوشات جهنمی ذهن سه‌نوا| Hellblade
فرزندان قانون شکن آقای خاص| Lawbreakers
مرگ تدریجی ژانر وحشت| Umbrella Corps

پ.ن: من هم یک مطلب (نقد) تو این شماره دارم و امیدوارم بخونید و خوشتون بیاد :d

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
مجله ی جدید 108اومده؟
چند بار دکه رفتم خبری نبود در مشهد!ممنون میشم اطلاع بدید
و این که چرا بچه ها دیگه تو تاپیک نمیان !هیشکی نظر نمیده!؟
لطفا دوستان اینجا بیشتر بیان تا درباره ی مجله صحبت کنیم از تحریریه عزیز هم که اینجا هستند این خواهشو دارم واین که بیشتر اطلاع رسانی کنند دمتون گرم
من تازه اینجا اومدم و دوست دارم ما گیمرا بیایم دور هم درباره مجله صحبت کنیم مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or