سلام
به عنوان یکی از خواننده های قدیمی و از اولین اعضای سایت نظر میدم.
مجله تبدیل شده به فصلنامه، قبل از شماره ۱۰۰ بحث تغییر سایز مطرح بود، قرار بود تا شماره ۱۰۰ با همین سایز چاپ بشه تا کسانی که مثل من آرشیو میکنند ناراحت نشن.
بعد از شماره ۱۰۰ سایز عوض نشد، ضمن اینکه حول و حوش شماره ۱۶ نوع صحافی عوض شد و حول و حوش شماره ۳۲ هم چاپ مجله کلا عوض شد و به شکل الان در اومد. پس قبلا هم تغییر چاپ و سایز داشتید.
بالاخره مشکل کاغذ باید به یه شکلی حل بشه دیگه؟؟ اگر قصد تغییر سایز ندارید یه فکر دیگه کنید. ( تغییر سایز هم عوامل بازینما مطرح کردند، ایده خودم نیست.)
دوم اینکه، مشکل کاغذ رو نمیشه کاریش کرد و وضع مملکت اینجوریه، سایت چرا آپدیت نمیشه؟
چرا کاور شماره ۱۰۶ تو سایت قرار نگرفت و من از این تاپیک فهمیدم شماره جدید اومده؟
چرا گیمزکام پوشش داده نشد؟
چرا آخرین خبر مربوط به ۲۰ مرداده؟ یعنی یک هفته پیش؟
مگه قرار نبود یه سایت استثنایی باشه؟ با بقیه سایت ها فرق داشته باشه؟ از قبلی بهتر باشه؟
این همه افتتاح این وبلاگ طول کشید، گفتند بقیه بخش ها مثل انجمن در آینده افتتاح میشه.
در سرمقاله دعوت به همکاری کردید، من ایمیل زدم و آقای یوسفی گفتند به زودی تماس میگیرند. نه تنها تماسی در کار نبود، بلکه سایت دوباره غیر فعال شد و دیگه آپدیت نمیشه.
من احساس میکنم مشکل چیزی غیر از کاغذه.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سایت نیاز به یک روحیه داره. روحیه ای که نیاز به تیم جدیدی هم داره. حقیقتاً بچه های مجله فرصت نمی کنن مقاله آن چنانی بنویسن و شاید در حد چند خبر بتونن فعالیت کنن. دوستان ایمیل بدن و در سربرگ حتما همکاری در خصوص سایت رو ذکر کنن.
چند نفری هم برای سایت جذب شدن اما تصمیم گرفته شد به خاطر استعدادشون برای مجله بنویسن و دیگه تیمی هم برای سایت نموند
مشکل همینه؛ به سایت به اندازهی کافی اهمیتی نمیدید. چرا کسی بااستعداد باشه باید بره تو تیم مجله و برای سایت ننویسه؟ دو سال پیش هم به تیم سایت پیشنهاد شد که به تیم مجله ملحق بشن. خب این پیشنهاد خوبی بود و تشکر میکنم از آقای یوسفی که چنین فرصتی به ما دادن؛ ولی چرا تیمی که چند ساله با هم کار میکنن و مچ شدن باید برن تو تیم مجله که به خودی خود کامل هست؟ تعجبی نداره که کسی یاری نمیکنه. یه زمانی ارتباط مجله با سایت خوب بود، اما بعد از یه سری ماجرا ارتباط—اگه نگم کاملا—تا حد زیادی قطع شد. در جریان کارهای زیاد و شلوغ بودن برنامهی اعضای مجله به خصوص سردبیر هستیم که به تنهایی تمام زحمت تمام کارها رو میشن. به تیم هم کاری ندارم، ولی ارتباط با خوانندههای مجله هم (از سایت) خوب نیست. البته اینها برای گذشته هست، الان میبینم که ارتباط با خوانندههای مجله خیلی خوب شده—حداقل نسبت به گذشته. ولی این ارتباط چند روزه یا حتی چند ماهه هم خوب نمیشه. چون کاربرها هنوز یادشون هست که چندبار سایت فیلتـر شد و به سوالهاشون پاسخ داده نشد (حتی مدیرها هم نمیدونستن جریان چیه). دوباره از اول شروع کردن و جذب کاربر نیاز به وقت داره، و مهمتر از همه تیم تحریریهی فعال.
من به عنوان کسی که از سال ها پیش با مجله و وبسایت بازینما در ارتباط بودم باید بگم که از نظر کیفی مجلتون اصلا در حد بازی رایانه نبود و من در تعجبم اون مجله به اون خوبی کنسل شد و بازینما هنوز داره با این همه تاخیر و بی نظمی چاپ میشه. یه زمان وبسایت بازینما بهترین وبسایت گیم کشور بود ولی الان همه مطالب و نقد هاش قدیمی و بی کیفیته. در کل با این وضعیت اگه به کار مجله و وبسایتتون پایان بدید خیلی بهتره. قشنگ یه مدت وقت بزارید یه فرمت جدید برای مجله بسازید و به وبسایت هم یه سر و سامونی بدید، بعد دوباره کار نشر مجله رو آغاز کنید.
ببخشيد جناب در حال حاضر مجله قيمتش chande؟سلیقه شما مربوط به خودتونه و برای ما هم قابل احترام
اما باید بگم که هر رسانه ای طرفدارن خاص خودش رو داره. مجله هم وضعش خوبه خدا رو شکر. چارت و زمان بندی هم همیشه منظم بوده و در این بین فقط مسئله چاپ هست که مشکل آفرین شده و در بالا مفصل هم بهش پرداختم. و این رو هم باید بگم که بازی نما حالا حالاها به کار خودش پایان نمیده. تحت هر شرایطی
موفق باشید
ببخشيد جناب در حال حاضر مجله قيمتش chande؟
مجله هنوز زنده است!؟ قرار نیست شماره ی جدید بیاد!؟ دیگه رسما زورنامه شده!