ماهنامه بازی نما

سلام
به عنوان یکی از خواننده های قدیمی و از اولین اعضای سایت نظر میدم.

مجله تبدیل شده به فصلنامه، قبل از شماره ۱۰۰ بحث تغییر سایز مطرح بود، قرار بود تا شماره ۱۰۰ با همین سایز چاپ بشه تا کسانی که مثل من آرشیو میکنند ناراحت نشن.
بعد از شماره ۱۰۰ سایز عوض نشد، ضمن اینکه حول و حوش شماره ۱۶ نوع صحافی عوض شد و حول و حوش شماره ۳۲ هم چاپ مجله کلا عوض شد و به شکل الان در اومد. پس قبلا هم تغییر چاپ و سایز داشتید.
بالاخره مشکل کاغذ باید به یه شکلی حل بشه دیگه؟؟ اگر قصد تغییر سایز ندارید یه فکر دیگه کنید. ( تغییر سایز هم عوامل بازینما مطرح کردند، ایده خودم نیست.)

دوم اینکه، مشکل کاغذ رو نمیشه کاریش کرد و وضع مملکت اینجوریه، سایت چرا آپدیت نمیشه؟
چرا کاور شماره ۱۰۶ تو سایت قرار نگرفت و من از این تاپیک فهمیدم شماره جدید اومده؟
چرا گیمزکام پوشش داده نشد؟
چرا آخرین خبر مربوط به ۲۰ مرداده؟ یعنی یک هفته پیش؟
مگه قرار نبود یه سایت استثنایی باشه؟ با بقیه سایت ها فرق داشته باشه؟ از قبلی بهتر باشه؟
این همه افتتاح این وبلاگ طول کشید، گفتند بقیه بخش ها مثل انجمن در آینده افتتاح میشه.
در سرمقاله دعوت به همکاری کردید، من ایمیل زدم و آقای یوسفی گفتند به زودی تماس میگیرند. نه تنها تماسی در کار نبود، بلکه سایت دوباره غیر فعال شد و دیگه آپدیت نمیشه.

من احساس میکنم مشکل چیزی غیر از کاغذه.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

سلام
به عنوان یکی از خواننده های قدیمی و از اولین اعضای سایت نظر میدم.

مجله تبدیل شده به فصلنامه، قبل از شماره ۱۰۰ بحث تغییر سایز مطرح بود، قرار بود تا شماره ۱۰۰ با همین سایز چاپ بشه تا کسانی که مثل من آرشیو میکنند ناراحت نشن.
بعد از شماره ۱۰۰ سایز عوض نشد، ضمن اینکه حول و حوش شماره ۱۶ نوع صحافی عوض شد و حول و حوش شماره ۳۲ هم چاپ مجله کلا عوض شد و به شکل الان در اومد. پس قبلا هم تغییر چاپ و سایز داشتید.
بالاخره مشکل کاغذ باید به یه شکلی حل بشه دیگه؟؟ اگر قصد تغییر سایز ندارید یه فکر دیگه کنید. ( تغییر سایز هم عوامل بازینما مطرح کردند، ایده خودم نیست.)

دوم اینکه، مشکل کاغذ رو نمیشه کاریش کرد و وضع مملکت اینجوریه، سایت چرا آپدیت نمیشه؟
چرا کاور شماره ۱۰۶ تو سایت قرار نگرفت و من از این تاپیک فهمیدم شماره جدید اومده؟
چرا گیمزکام پوشش داده نشد؟
چرا آخرین خبر مربوط به ۲۰ مرداده؟ یعنی یک هفته پیش؟
مگه قرار نبود یه سایت استثنایی باشه؟ با بقیه سایت ها فرق داشته باشه؟ از قبلی بهتر باشه؟
این همه افتتاح این وبلاگ طول کشید، گفتند بقیه بخش ها مثل انجمن در آینده افتتاح میشه.
در سرمقاله دعوت به همکاری کردید، من ایمیل زدم و آقای یوسفی گفتند به زودی تماس میگیرند. نه تنها تماسی در کار نبود، بلکه سایت دوباره غیر فعال شد و دیگه آپدیت نمیشه.

من احساس میکنم مشکل چیزی غیر از کاغذه.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

حرفاتون رو قبول دارم
ولی دقت کنید تغییر سایز کار خیلی راحتی نیست و ملزومات خودش رو می خواد و به طبع حتی یک سری اصول نقد و سایر مقالات که الان تعیین کردیم هم تغییر خواهد کرد
من خودم چند سالی هست که در صنعت چاپ فعال هستم. به جرئت می تونم بگم که کاغذ یکی از بزرگترین افزایش قیمت ها رو داشت. مثلاً قدیم کاغذ معمولی A4 فک کنم بسته ای 3500 یا در بهترین نوعش 4000 تومان بود. اما بعدش تا 12000 تومان هم رفت و این بدترین ضربه رو به صنعت چاب زد. الان ما اخیراً از کاغذ کاهی استفاده می کنیم و کاغذ گلاسه هم قیمت غیر معقولی داره و هم نایاب هستش
کاعذ کاهی اگه اشتباه نکنم تولید داخلیش نصف و یا حتی از بین رفت و این هم یه ضربه مهلک دیگه

اما در خصوص سایت. خب الان دقت کنید که اکثر بچه های تیم مطالب رو میذارن رو سایت. ولی انصافاً دوستان مثل قدیم یاری نمی کنن و انگیزه از بین رفته. حتی بودند کسانی که برای سایت فراخوان دادن ولی الان در جمع تیم مجله هستن، چرا که انگیزه ای نیست. من خودم هفته پیش یک نقد و یک مطلب ویژه برای سایت نوشتم، همین الان برید ببینید که بازخورد ها چطور بوده. به طبع سایرین میلی ندارن. البته قبول دارم فعالیت تیم سایت باید بیشتر باشه تا بازخورد هم بهتر باشه اما در این بین فقط دوستان بازی نمایی هستند که می تونن این روند رو تسریع بدن

والا قضیه کاور 106 (که یک کابوس بود) هم خودم هم در تعجب بودم. تا این که با آقای یوسفی حرف زدم و اطلاعات انتشار رو گرفتم.
شماره قبل به خاطر مشکلات مربوط به E3 و زمانی که گیمزکام برگزار شده بود شماره 106 کارهای نهاییش انجام داده شده بود و راهی نبود که تعداد صفحاتی برای گیمزکام در نظر گرفته بشه. اما در شماره بعد می تونید پوشش این نمایشگاه رو احتمالاً در هشت صفحه ببینید.
سایت نیاز به یک روحیه داره. روحیه ای که نیاز به تیم جدیدی هم داره. حقیقتاً بچه های مجله فرصت نمی کنن مقاله آن چنانی بنویسن و شاید در حد چند خبر بتونن فعالیت کنن. دوستان ایمیل بدن و در سربرگ حتما همکاری در خصوص سایت رو ذکر کنن.
چند نفری هم برای سایت جذب شدن اما تصمیم گرفته شد به خاطر استعدادشون برای مجله بنویسن و دیگه تیمی هم برای سایت نموند

پوشش E3 در مجله خیلی خوب بود و جای تشکر داره ولی DVD این شماره چه از نظر محتوا و چه کیفیت فاجعه بود.

کیفیت 70 درصد تریلرها پایین بود به خصوص تریلرهایی که از خلاصه ی کنفرانس ها بود. اگه از بحث کیفیت صرف نظر کنیم هیچ چیز مهمی به جز یه سری توضیحات درباره ی کنفرانس ها تو تریلرها نبود؟ توقع زیادیه که کسی که مجله رو با dvd میخره تریلر نمایش داده شده از TR و GEOw4 و داشته باشه؟ بهتر نبود به جای گذاشتن تریلرهای طولانی که فقط اخبار کنفرانس و نشون میداد و بسیار بی کیفیت بود تریلر های مهم نمایش داده شده از کنفرانس ها رو با کیفیت خوب میذاشتید! واقعا ناامید شدم چون محتویات dvd هیچ چیز مهمی از e3 رو نداشت.

در مورد محتوای نقد و بررسی اخبار E3 بگم که خیلی خوب بود و فقط طی نقد های چند شماره ی اخیر یه سری مشکل کلی به نظرم وجود داره که طولانیه و امیدوارم انجمن سایت به زودی راه بیفته تا درباره ش مفصل توضیح بدم

الان وضع طوریه که حتی 2000 تومن هم ارزش منده و با زحمت به دست میاد و کسی که برای مجله پول dvd میده انتظار داره با محتوای خوبی روبه رو بشه. اگه میتونستید برای dvd ها برنامه ریزی بهتری کنید و محتویات بهتری و درش قرار بدید خیلی بهتر میشد.

سایت نیاز به یک روحیه داره. روحیه ای که نیاز به تیم جدیدی هم داره. حقیقتاً بچه های مجله فرصت نمی کنن مقاله آن چنانی بنویسن و شاید در حد چند خبر بتونن فعالیت کنن. دوستان ایمیل بدن و در سربرگ حتما همکاری در خصوص سایت رو ذکر کنن.
چند نفری هم برای سایت جذب شدن اما تصمیم گرفته شد به خاطر استعدادشون برای مجله بنویسن و دیگه تیمی هم برای سایت نموند

مشکل همینه؛ به سایت به اندازه‌ی کافی اهمیتی نمی‌دید. چرا کسی بااستعداد باشه باید بره تو تیم مجله و برای سایت ننویسه؟ دو سال پیش هم به تیم سایت پیشنهاد شد که به تیم مجله ملحق بشن. خب این پیشنهاد خوبی بود و تشکر می‌کنم از آقای یوسفی که چنین فرصتی به ما دادن؛ ولی چرا تیمی که چند ساله با هم کار می‌کنن و مچ شدن باید برن تو تیم مجله که به خودی خود کامل هست؟ تعجبی نداره که کسی یاری نمی‌کنه. یه زمانی ارتباط مجله با سایت خوب بود، اما بعد از یه سری ماجرا ارتباط—اگه نگم کاملا—تا حد زیادی قطع شد. در جریان کارهای زیاد و شلوغ بودن برنامه‌ی اعضای مجله به خصوص سردبیر هستیم که به تنهایی تمام زحمت تمام کارها رو می‌شن. به تیم هم کاری ندارم، ولی ارتباط با خواننده‌های مجله هم (از سایت) خوب نیست. البته این‌ها برای گذشته هست، الان می‌بینم که ارتباط با خواننده‌های مجله خیلی خوب شده—حداقل نسبت به گذشته. ولی این ارتباط چند روزه یا حتی چند ماهه هم خوب نمی‌شه. چون کاربرها هنوز یادشون هست که چندبار سایت فیلتـر شد و به سوال‌هاشون پاسخ داده نشد (حتی مدیرها هم نمی‌دونستن جریان چیه). دوباره از اول شروع کردن و جذب کاربر نیاز به وقت داره، و مهم‌تر از همه تیم تحریریه‌ی فعال.

مشکل همینه؛ به سایت به اندازه‌ی کافی اهمیتی نمی‌دید. چرا کسی بااستعداد باشه باید بره تو تیم مجله و برای سایت ننویسه؟ دو سال پیش هم به تیم سایت پیشنهاد شد که به تیم مجله ملحق بشن. خب این پیشنهاد خوبی بود و تشکر می‌کنم از آقای یوسفی که چنین فرصتی به ما دادن؛ ولی چرا تیمی که چند ساله با هم کار می‌کنن و مچ شدن باید برن تو تیم مجله که به خودی خود کامل هست؟ تعجبی نداره که کسی یاری نمی‌کنه. یه زمانی ارتباط مجله با سایت خوب بود، اما بعد از یه سری ماجرا ارتباط—اگه نگم کاملا—تا حد زیادی قطع شد. در جریان کارهای زیاد و شلوغ بودن برنامه‌ی اعضای مجله به خصوص سردبیر هستیم که به تنهایی تمام زحمت تمام کارها رو می‌شن. به تیم هم کاری ندارم، ولی ارتباط با خواننده‌های مجله هم (از سایت) خوب نیست. البته این‌ها برای گذشته هست، الان می‌بینم که ارتباط با خواننده‌های مجله خیلی خوب شده—حداقل نسبت به گذشته. ولی این ارتباط چند روزه یا حتی چند ماهه هم خوب نمی‌شه. چون کاربرها هنوز یادشون هست که چندبار سایت فیلتـر شد و به سوال‌هاشون پاسخ داده نشد (حتی مدیرها هم نمی‌دونستن جریان چیه). دوباره از اول شروع کردن و جذب کاربر نیاز به وقت داره، و مهم‌تر از همه تیم تحریریه‌ی فعال.

حرفتون رو قبول دارم که تیم سایت و مجله که خب همکاریشون شکل خوبی گرفته نباید دست خورده بشه ولی خب راه پیشرفت همیشه باید هموار باشه. اما دقت کنید که اما اون تعدادی که گفتم زیاد نبودن و به چند نفر محدود خلاصه میشد که چون بعضی از بچه های تیم چند وقتی بود که به هر حال و به خاطر مشغلاتشون نتونستن بنویسن(و انشالله خواهند نوشت)، محمد میرزایی و وحید یوسفی این خلا رو پر کردن و دیگه خدا رو شکر مشکلی در ارائه مطالب نداریم. حقیقتاً من هم کار بعضی از افراد جدید(هر چند من خودم جز تیم قدیمی نیستم) رو واقعاً دوست دارم و قلمشون رو هم قبول دارم.
با این حال آقای یوسفی و میرزایی از سایت غافل نشدن. یه تیم جدا تشکیل داده شد برای سایت. اما خب عده ای بدقولی کردن و بعد از پذیرفته شدن رفتند که رفتند. اون تعداد خیلی کمی هم که مونده بودن انرژی تنهایی کار کردن رو نداشتند. طوری که چند نویسنده خوب برای سایت قرار شد در روزای آخر بنویسن اما متاسفانه سایت تنها موند با بعضی از تیم مجله
در خصوص ارتباط به خوانندگان مجله کاملاً موافقم. اگه بخواید به اون حد مطلوب برای برقراری ارتباط با خوانندگان عزیز برسیم، باید منتظر باشیم که انجمن دوباره افتتاح شه(که تاریخ دقیقی ندارم)
با این حال تعداد زیادی از تیم بازی نما در بازیسنتر هستن و نظراتتون رو می خونن. حتی اگه انتقاد به پخش و یا باقی مسائل جانبی و در حیطه تخصصی سردبیر باشه، سعی می کنیم که حالا یا من و یا بعضی از دوستان به گوش آقای یوسفی و میرزایی برسونیم.
ممنون بابت انتقاد

آخرین ویرایش:
من به عنوان کسی که از سال ها پیش با مجله و وبسایت بازینما در ارتباط بودم باید بگم که از نظر کیفی مجلتون اصلا در حد بازی رایانه نبود و من در تعجبم اون مجله به اون خوبی کنسل شد و بازینما هنوز داره با این همه تاخیر و بی نظمی چاپ میشه. یه زمان وبسایت بازینما بهترین وبسایت گیم کشور بود ولی الان همه مطالب و نقد هاش قدیمی و بی کیفیته. در کل با این وضعیت اگه به کار مجله و وبسایتتون پایان بدید خیلی بهتره. قشنگ یه مدت وقت بزارید یه فرمت جدید برای مجله بسازید و به وبسایت هم یه سر و سامونی بدید، بعد دوباره کار نشر مجله رو آغاز کنید.

من به عنوان کسی که از سال ها پیش با مجله و وبسایت بازینما در ارتباط بودم باید بگم که از نظر کیفی مجلتون اصلا در حد بازی رایانه نبود و من در تعجبم اون مجله به اون خوبی کنسل شد و بازینما هنوز داره با این همه تاخیر و بی نظمی چاپ میشه. یه زمان وبسایت بازینما بهترین وبسایت گیم کشور بود ولی الان همه مطالب و نقد هاش قدیمی و بی کیفیته. در کل با این وضعیت اگه به کار مجله و وبسایتتون پایان بدید خیلی بهتره. قشنگ یه مدت وقت بزارید یه فرمت جدید برای مجله بسازید و به وبسایت هم یه سر و سامونی بدید، بعد دوباره کار نشر مجله رو آغاز کنید.

سلیقه شما مربوط به خودتونه و برای ما هم قابل احترام
اما باید بگم که هر رسانه ای طرفدارن خاص خودش رو داره. مجله هم وضعش خوبه خدا رو شکر. چارت و زمان بندی هم همیشه منظم بوده و در این بین فقط مسئله چاپ هست که مشکل آفرین شده و در بالا مفصل هم بهش پرداختم. و این رو هم باید بگم که بازی نما حالا حالاها به کار خودش پایان نمیده. تحت هر شرایطی:)
موفق باشید

سلیقه شما مربوط به خودتونه و برای ما هم قابل احترام
اما باید بگم که هر رسانه ای طرفدارن خاص خودش رو داره. مجله هم وضعش خوبه خدا رو شکر. چارت و زمان بندی هم همیشه منظم بوده و در این بین فقط مسئله چاپ هست که مشکل آفرین شده و در بالا مفصل هم بهش پرداختم. و این رو هم باید بگم که بازی نما حالا حالاها به کار خودش پایان نمیده. تحت هر شرایطی:)
موفق باشید
ببخشيد جناب در حال حاضر مجله قيمتش chande؟

من که خیلی وقته مجله رو نمیگیرم اما فک کنم از شما ۱۷ با این مجله بودم . از همون اولم یادمه مشکل تاخیر . همه اینا بهونست. روزی صد تا مجله زرد هفتگی میاد رو بازار یه مجله بازینما فقط این مشکل رو داره ؟ صاف دو ماه نامش کنید سر وقت بفرستین بیرون. سایتتون هم که اینقدر ضعیفه که من تازه یادم اومد چنین سایتی وجود داره و فک کنم جز ۲۰ نفر اول بودم که تو اون سایت ثبت نام کردم. همش هم برمیگرده به مدیریت غلط . بعید میدونم مجله با این وضع به اخر سال برسه.

جهت اطلاع باید بهتون بگم مجله هنوز رشت نیومده، معتبرترین دکه هارو چک کردم وسط شهر اصلا خبری از شماره جدید نبود.

امیدوارم مجله به کارش ادامه بده. هر جوری شده با چنگ و دندون، کاشکی انگیزه ی قدیم رو برای همکاری داشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or