بله منتشر میشه. دکه ها دارن شماره جدید رو البته اگر تموم نکرده باشنمگه بازم مجله میاد بیرون؟یک مدتی بود که پیدا نمیشد.الان موجوده؟
بعد از چند ماه به فروم سر زدم. هنوزم باورم نمیشه سایتی که نزدیک ۸ سال توش عضو و ۵ سال تحریریه بودم به این روز افتاده. الان هم که میگید قراره E3 رو پوشش بدید؛ با تیم جدید؟
مشخص نیست هنوز چه زمانی آماده میشه سایت؛ ما خبر نداریم.
اما اگه کسی دوست داره توی روی فرم آوردن سایت کمک کنه و دستی داشته باشه میتونه با ایمیل نشریه در تماس باشه.
تیم هم متشکل از بچههای قدیم سایت هست به علاوه چندی از اعضای تحریریه احتمالا. افراد جدید هم فعالیت میکنند.
طبق گفته مسعود جان تاریخ رو حتی ما هم نمیدونیم و بستگی به نظر آقای یوسفی و میرزایی داره. اما آخرین باری که من با آقای یوسفی حرف زدم گفتن که احتمال میره که برای E3 سایت برسهبعد از چند ماه به فروم سر زدم. هنوزم باورم نمیشه سایتی که نزدیک ۸ سال توش عضو و ۵ سال تحریریه بودم به این روز افتاده. الان هم که میگید قراره E3 رو پوشش بدید؛ با تیم جدید؟
طبق گفته مسعود جان تاریخ رو حتی ما هم نمیدونیم و بستگی به نظر آقای یوسفی و میرزایی داره. اما آخرین باری که من با آقای یوسفی حرف زدم گفتن که احتمال میره که برای E3 سایت برسه
در خصوص تیم هم باید بگم این چند روز اخیر چند نفری هم تاییدیه فعالیت در تحریریه سایت رو هم گرفتند. افراد قدیمی هم هستان بعضاً
البته مهم ترین فعالیت ما در E3 به ویژه نامه اون برای مجله بر می گرده که اون هم ایشالله بعد از اتمام کنفرانس ها کار بر روی اون شروع میشه
پاسخگویی به ایمیل ها هم سرعت بیشتری گرفته و از این بابت تقریباً مشکلی برای کسانی که می خوان عضو تیم باشن نیست
حسین آقای گل ما که این همه پای بازینما وایسادیم و سوختیم و ساختیم:d حداقل راه اندازی سایت رو بذارید برای بعد امتحانات دانشگاه ما رو از تحصیل محروم نکنید:d
با توجه به اینکه ده روز دیگه E3 شروع میشه ، فکر میکنید شماره جدید کی منتشر بشه ؟
شماره 105 کارش تموم شده و اکثراً کارامونو انجام دادیم. اگه اشتباه نکنم قرار بود مجله 16 ام بره چاپخونه
شماره جدید مصادف میشه با E3 و به همین خاطر مقاله ای به عنوان پیش زمینه در این خصوص کار نشده. شماره بعدش هم به طبع متعلق به E3 هستش
درسته ولي اونطور كه گفتن وقتي e3 تموم بشه،نوشتن مقاله ها هم شروع ميشه و خب تابستونم هست طبيعتا منتقد ها و بقيه اعضاي تحريريه كارشون راحته پس ميشه اميدوار بود به دو هفته بعد از e3 كه مجله بياد، صد در صد اين مجله با مجله هاي قبلي كه به خاطر مشاغل و درس سخت ميشد فرق دارهممنون ، ولی با این شرایط تا این شماره چاپ بشه و منتشر میشه میشه اواخر خرداد و احتمالا شماره بعدی اواخر تیر میاد بیرون که بازم فاصله خیلی زیادی از برگزاری E3 میگذره .
کاش یه جور برنامه ریزی میشد که شماره جدید یکی دو هفته بعد از E3 منتشر بشه .
به هر حال بازم ممنون
ممنون ، ولی با این شرایط تا این شماره چاپ بشه و منتشر میشه میشه اواخر خرداد و احتمالا شماره بعدی اواخر تیر میاد بیرون که بازم فاصله خیلی زیادی از برگزاری E3 میگذره .
کاش یه جور برنامه ریزی میشد که شماره جدید یکی دو هفته بعد از E3 منتشر بشه .
به هر حال بازم ممنون