M
بابا چرا این انجمن لعنتی رو راه نمیندازین ...

دوست عزیز مجله صاحب داره و خوبشم دارهآقا این مجله بی صاحاب رو از کجا میشه آبونه شد ؟
سایتی چیزی نداره هنوز ؟
دیگه این روزنامه فروشیهای اینجا کلافه ام کردن.
یکی میگه نیومده.
یکی میگه کم اومد تموم شد.
یکی میگه کاغذ نرسیده بهشون.
یکی میگه تو برف اومد ( هفته پبش اینجا ینموره برف اومد ) همشون مچاله شدن برگشت زدیم.
یکی میگه هفته دیگه .
یکی میگه خیلی وقته ندیدم بیاد.
جالب اینه که تمام این آدما هم دائم با ما کار میکنن فقط و فقط این یدونه مجله اینجوری افتضاح دراومده.
برام جالبه که بقالی سر کوچه سایت داره، وایبر داره ، تو فیس بوک فن پیج داره. اونوثت مجله وزین بازی نما اینه وضعش.
حالا اگه این مجله اخبار مربوط به انواع سنگ پا تولیدی دمپایی بلا رو میزاشت میگفتم اینترنت چه به دردشون میخوره،
ولی سال 2015 بشه و یه مجله اطلاع رسانی سایت نداشته باشه، باید درشو گل گرفت.
دوست عزیز مجله صاحب داره و خوبشم داره
در خصوص سایت در پست بالا هم گفتم، بنا به گفته های آقای یوسفی سایت تا عید رونمایی میشه. پس بهتره کمی بیشتر صبر کنید.
در خصوص ایرادات پخش مجله هم من اطلاعی ندارم و نمی تونم نظر بدم. ولی ایشالله تمامی این مشکلات حل بشه چون واقعا خود من هم می دونم که خیلی از دوستان مجله یا نمی رسه یا اگر هم برسه دیر می رسه.
شما که صاحبشو میشناسی بهش بگو اگه نمیتونه سایت بزنه یا بلد نیست ، حداقل یه تبلیغ تو یدونه از سایتها بده و تلفنی آبونه کنه.
من اسم این مجله رو میشنوم یاد سریال شهر قشنگ میفتم که کشتیشون همیشه به گل نشسته بود.
من راستش تا الان نفهمیدم این مجله است ؟ ماهنامه است ؟ فصل نامه است ؟ سالنامه است ؟ یا چیه ....
سلام
دوستان من نمی دونستم مجله هنوز میاااااااد!!! :-o:-o:-o:-o
فکر کردم دیگه توزیع نمیشه! من از کجا باید تهیه کنم؟! شهر ما نمیاره دیگه!