ماهنامه بازی نما

مجله ی بازی رایانه یه مجله ی تماما شخصی هست (تا اونجایی که اطلاع دارم) و حق داره هر بازی ای رو نقد کنه اما بازینما به هزار و پونصد اُرگان ِ دولتی و بنیاد و وزارت بهداشت و یونیسف ُ سازمان حمایت از کودکان سرطانی متصل هست و اجازه نداره هر بازی ای رو نقد کنه و به محض اینکه چنین بازیهایی نقد بشه امتیاز این مجله ازشون گرفته میشه!

محض اطلاع دوستان اینو گفتم.

واسه همینه که سایت بازی رایانه تا حالا یه بار هم ***** نشده و بازی نما تا حالا صد بار ***** شده و رفع ***** شده؟:-o

حال نمیکنه !!! به ... ادم دهنش باز میکنن ان یوسفی بسیجی با اون ریش هاش ... منظورش روند خود بازیه ؟؟ یا +18 ؟ تکلیفمونو بدونیم حال نمیکنن که چند نفر کم تر.. ولی اینا همش ی مشت بهونه و ساخته ذهنشون برای در رفتن از زیر کار چون gta از همون اول هدفش همین بوده و تغییرش یعنی کلا اسم بازی باید تغییر کنه ،

1- اگه هر کی ریش داشت بسیجی بود که الان برد پیت باید بسیجی باشه!

2- قبل از تایپ کردن یه ذره فکر کن چه می‌خوای بنویسی.

3- شما اصلاً ایشون رو از نزدیک دیدی؟ آشنایی داری؟ اگه نداری پس به کسی چیزی نسبت نده. الان فکر می‌کنی ایشون میومد همون چیزی رو که شما تو ذهنت در نظر داری می‌گفت مجله فرداش بسته نمی‌شد؟ فکر نمی‌کنی که یه ذره اوضاع خوب نیست و نمی‌شه هر حرفی رو زد؟ یعنی باید خود خواننده‌ها بفهمن که قضیه چیه... . حالا نمی‌دونم مظلوم‌تر از این مجله گیر نیاوردی یا زورت به جاهای بالاتر نمی‌رسه داری این حرف‌ها رو می‌زنی یا این که نه، کلاً نظرت اینه.

مجله ی بازی رایانه یه مجله ی تماما شخصی هست (تا اونجایی که اطلاع دارم) و حق داره هر بازی ای رو نقد کنه اما بازینما به هزار و پونصد اُرگان ِ دولتی و بنیاد و وزارت بهداشت و یونیسف ُ سازمان حمایت از کودکان سرطانی متصل هست و اجازه نداره هر بازی ای رو نقد کنه و به محض اینکه چنین بازیهایی نقد بشه امتیاز این مجله ازشون گرفته میشه!

محض اطلاع دوستان اینو گفتم.​

عجب! یعنی منم الان برم با پول خودم مجله بزنم هر چی بنویسم درش رو تخته نمی‌کنن؟ چرا از اول نگفتی این رو خب؟ من نمی‌دونستم که این جوریه! :d منطقت من رو نابود کرد. عزیز من کلی سایت و وبلاگ بازی هست که ***** شدن. بالایی‌ها فقط بازی‌نما رو می‌خونن و با سایت‌های دیگه آشنایی ندارن؟ چون چند بار سایت سر نقد بازی‌هایی که هر روی سایت‌های دیگه هم رفته بود فیل‌تر شد، ولی این‌جا و چند سایت دیگه نشد. این هم لابد به خصوصی بودن ربط داره؟ اگه چند بار اون‌جا و حتی این‌جا بن شدی یا کینه داری لازم نیست هر موقع بیای چیزی بگی، این جا رو به هم بریزی و بری.

عجب! یعنی منم الان برم با پول خودم مجله بزنم هر چی بنویسم درش رو تخته نمی‌کنن؟ چرا از اول نگفتی این رو خب؟ من نمی‌دونستم که این جوریه! :d منطقت من رو نابود کرد. عزیز من کلی سایت و وبلاگ بازی هست که ***** شدن. بالایی‌ها فقط بازی‌نما رو می‌خونن و با سایت‌های دیگه آشنایی ندارن؟ چون چند بار سایت سر نقد بازی‌هایی که هر روی سایت‌های دیگه هم رفته بود فیل‌تر شد، ولی این‌جا و چند سایت دیگه نشد. این هم لابد به خصوصی بودن ربط داره؟ اگه چند بار اون‌جا و حتی این‌جا بن شدی یا کینه داری لازم نیست هر موقع بیای چیزی بگی، این جا رو به هم بریزی و بری.
هرچی که نه! هیپکس حق نداره هرچی که دلش بخواد رو توو یه مجله بنویسه! اما من توو بازینما 2 سال فعالیت داشتم، اینجا چند ساله هستم و بازی رایانه هم قبلا بودم.بازی رایانه مستقل هست و مجله اش شخصیه. فقط در صورتی میتونن جلوی مجله اش رو بگیرن که از دستشون شکایت بشه. اما بازینما همونطور که گفتم به چهارهزار ارگان متصل هست و برای نقد کردن خیلی از بازیها باید به چندین و چند ارگان نامه بزنه تا بتونه اجازه بگیره چون همونطور که گفتم، امتیاز اصلی این مجله شخصی نیست!

حالا شما باز بیا بگو من اومدم اینجارو بهم بریزم! بازینما خودش به صورت خودجوش داره میره ته دره و تعداد کاربرای فعالش به انگشتای دست هم نمیرسه. پس دلیلی نمیبینم که انجمنی که اینقدر کوچیک و حقیر شده رو بیام راجبش بد بنویسم! به قولی گفتنی خدا بازینما رو زده! :دی دیگه بنده ی خدا نمیتونه کاری کنه!

هرچی که نه! هیپکس حق نداره هرچی که دلش بخواد رو توو یه مجله بنویسه! اما من توو بازینما 2 سال فعالیت داشتم، اینجا چند ساله هستم و بازی رایانه هم قبلا بودم.بازی رایانه مستقل هست و مجله اش شخصیه. فقط در صورتی میتونن جلوی مجله اش رو بگیرن که از دستشون شکایت بشه. اما بازینما همونطور که گفتم به چهارهزار ارگان متصل هست و برای نقد کردن خیلی از بازیها باید به چندین و چند ارگان نامه بزنه تا بتونه اجازه بگیره چون همونطور که گفتم، امتیاز اصلی این مجله شخصی نیست!

1. دوست عزیز میتونم بپرسم شما تو کدوم شماره بازیرایانه فعالیت کردید ؟
2. مستقل بودن بازیرایانه نه تنها سودی برای مجله نداره بلکه دردسر هم داره
3. اتفاقا بازیرایانه هم به خاطر محتوا چندین بار دچار مشکل های خیلی بدی شده و اصلا هم ارتباطی به شکایت و این حرفا نداشته
4. نقد این بازی هم که اینقدر دربارش صحبت شده نه تنها مشکل ساز نبوده (در شرایط فعلی) بلکه هر دو نشریه بازیرایانه و دنیای بازی (نشریه ای که در ارتباط نزدیک با بنیاد هست) در رابطه باهاش مطلب کار کردن. حالا اینکه بازینما نخواسته این کار رو بکنه به خودشون ربط داره اما اینو به مستقل بودن یا نبودن ربط ندید لطفا چون مطمئنا دلیل این کار نبوده.

1. دوست عزیز میتونم بپرسم شما تو کدوم شماره بازیرایانه فعالیت کردید ؟
منظورم فعالیت توو وبسایتش بود نه مجله. تا جایی که اطلاعات من قد میده، مجله های خصوصی فقط و فقط از طریق شاکی خصوصی ممکنه به مشکل بخورن. البته بازم میگم که هیچ مجله ای حق نداره هرچیزی که دلش میخواد رو بنویسه. اما یه مجله ی شخصی کارش باالطبع راحت تر از یه مجله ای هست که از طریق چندین ارگان دولتی و غیر دولتی پشتیبانی میشه.

منظورم فعالیت توو وبسایتش بود نه مجله. تا جایی که اطلاعات من قد میده، مجله های خصوصی فقط و فقط از طریق شاکی خصوصی ممکنه به مشکل بخورن. البته بازم میگم که هیچ مجله ای حق نداره هرچیزی که دلش میخواد رو بنویسه. اما یه مجله ی شخصی کارش باالطبع راحت تر از یه مجله ای هست که از طریق چندین ارگان دولتی و غیر دولتی پشتیبانی میشه.
شما مطمئنا تجربه زیادی در زمینه مطبوعات ندارید چون اگر داشتید از این قضیه مطلع بودید که وزرات ارشاد حتی میتونه از طریق دادسرا هر نشریه ای رو مورد لطف خودش قرار بده. همون طوری که بازی رایانه هم اگر اشتباه نکنم چیزی در حدود 1 سال و نیم گذشته به همین خاطر 3 ماه مشکل داشت. این در حالی است که اصولا ارگان های دولتی یا غیر دولتی حتی در صورت پشتیبانی از یه نشریه، نظارتی روی محتوای اون نداشته (فقط در سیاست گذاری نقش دارن) و حتی در صورت به وجود اومدن مشکل راحت تر میتونن اونو برطرف کنن.

12721985033743493317.jpg

حالا دوستان انقدر واسه ما زیر رو میکشن ،، بیخیال من از ناراحتی ی چیزی گفتم ، خون به معفزم نرسید این همه جنجال نداره ، من منظور اون دوستمون نفهمیدم ،
از دلبستگان اقای یوسفی معذرت میخوام:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or