سلام دوستانی که خریدن.محتویات دی وی دی چیه؟
مجله بازی رایانه GTA V رو نقد کرد و یه 20 خوشگل بهش داد!منم تعجب کردم چون اول دیدم رو شماره 91 زده نقد gta ?? گفتم چه راحت نقد کردن ولی انقدر مسایل +18 زیاده که نمیشه نقد کرد ، و دلایل دیگه
حال نمیکنه !!! به ... ادم دهنش باز میکنن ان یوسفی بسیجی با اون ریش هاش ... منظورش روند خود بازیه ؟؟ یا +18 ؟ تکلیفمونو بدونیم حال نمیکنن که چند نفر کم تر.. ولی اینا همش ی مشت بهونه و ساخته ذهنشون برای در رفتن از زیر کار چون gta از همون اول هدفش همین بوده و تغییرش یعنی کلا اسم بازی باید تغییر کنه ،
دیگه چون راکستار فهمیده بازینما این روندو دوست نداره مطمئنا از شماره بعدی GTA روندش 180 درجه چرخش میکنه!:dخود مسئولین مجله ( فکر کنم آقای یوسفی بود ) گفت که این جوری نیست که اگر بازی نقد شه بلافاصله از طرف کسی ایراد گرفته شه .
گفته شد تیم بازینما با این روند بازی حال نمی کنه و تا زمانی که این روند پایداره ، نقد کامل و نمره ای به بازی از طرف مجله بازینما شاهد نخواهید بود
مجله ی بازی رایانه یه مجله ی تماما شخصی هست (تا اونجایی که اطلاع دارم) و حق داره هر بازی ای رو نقد کنه اما بازینما به هزار و پونصد اُرگان ِ دولتی و بنیاد و وزارت بهداشت و یونیسف ُ سازمان حمایت از کودکان سرطانی متصل هست و اجازه نداره هر بازی ای رو نقد کنه و به محض اینکه چنین بازیهایی نقد بشه امتیاز این مجله ازشون گرفته میشه!
محض اطلاع دوستان اینو گفتم.