ماهنامه بازی نما

منم تعجب کردم چون اول دیدم رو شماره 91 زده نقد gta ?? گفتم چه راحت نقد کردن ولی انقدر مسایل +18 زیاده که نمیشه نقد کرد ، و دلایل دیگه

حال نمیکنه !!! به ... ادم دهنش باز میکنن ان یوسفی بسیجی با اون ریش هاش ... منظورش روند خود بازیه ؟؟ یا +18 ؟ تکلیفمونو بدونیم حال نمیکنن که چند نفر کم تر.. ولی اینا همش ی مشت بهونه و ساخته ذهنشون برای در رفتن از زیر کار چون gta از همون اول هدفش همین بوده و تغییرش یعنی کلا اسم بازی باید تغییر کنه ،

آخرین ویرایش:
حال نمیکنه !!! به ... ادم دهنش باز میکنن ان یوسفی بسیجی با اون ریش هاش ... منظورش روند خود بازیه ؟؟ یا +18 ؟ تکلیفمونو بدونیم حال نمیکنن که چند نفر کم تر.. ولی اینا همش ی مشت بهونه و ساخته ذهنشون برای در رفتن از زیر کار چون gta از همون اول هدفش همین بوده و تغییرش یعنی کلا اسم بازی باید تغییر کنه ،

دوست عزیز؛ ادب هم چیزه خوبیه! فقط مونده نقد GTAV بازینما هستی؟ کاری نداره خوب شما بازینما نخر.

خود مسئولین مجله ( فکر کنم آقای یوسفی بود ) گفت که این جوری نیست که اگر بازی نقد شه بلافاصله از طرف کسی ایراد گرفته شه .
گفته شد تیم بازینما با این روند بازی حال نمی کنه و تا زمانی که این روند پایداره ، نقد کامل و نمره ای به بازی از طرف مجله بازینما شاهد نخواهید بود
دیگه چون راکستار فهمیده بازینما این روندو دوست نداره مطمئنا از شماره بعدی GTA روندش 180 درجه چرخش میکنه!:d

مجله ی بازی رایانه یه مجله ی تماما شخصی هست (تا اونجایی که اطلاع دارم) و حق داره هر بازی ای رو نقد کنه اما بازینما به هزار و پونصد اُرگان ِ دولتی و بنیاد و وزارت بهداشت و یونیسف ُ سازمان حمایت از کودکان سرطانی متصل هست و اجازه نداره هر بازی ای رو نقد کنه و به محض اینکه چنین بازیهایی نقد بشه امتیاز این مجله ازشون گرفته میشه!

محض اطلاع دوستان اینو گفتم.

دوستان ما که دو سال با مجلّه ایم دیگه میدوونیم دست این مجلّه چپ بره دستشو از بالا قلم می کنن.
به نظر من قضیه GTA V رو به بهترین نحو جمع کرد...و الآن هم در زمینه کنسول های نسل بعد با بیشترین سرعت نسبت به دیگر مجلّات عمل کرده و نقدهای کنسول و مقایسه ها و بازی هاشونو هر شماره میذاره...چرا نیمه خالیو نیگا می کنید فقط :دی

مجله ی بازی رایانه یه مجله ی تماما شخصی هست (تا اونجایی که اطلاع دارم) و حق داره هر بازی ای رو نقد کنه اما بازینما به هزار و پونصد اُرگان ِ دولتی و بنیاد و وزارت بهداشت و یونیسف ُ سازمان حمایت از کودکان سرطانی متصل هست و اجازه نداره هر بازی ای رو نقد کنه و به محض اینکه چنین بازیهایی نقد بشه امتیاز این مجله ازشون گرفته میشه!

محض اطلاع دوستان اینو گفتم.

فکر نکنم اینطور باشه.اگه اینطور بود بازیهایی مثل saint row IV و arma 3 و splinter cell blacklist رو نقد نمیکرد.ولی این gta v با اینکه تو بعضی چیزها زیادی روی کرده بودند ولی باید یه نقد کامل ازش میکردند چون بزرگترین بازی ساخته شدست.در هر حال اینکه به اون شکل نقدش کردن ضدحال بودش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or