ماهنامه بازی نما

میگم چرا با توجه به اینکه دو روزه دیگه آبان ماه شروع میشه و مجله هم قطعا توی آبان میاد بیرون ولی تاریخ مهر ماه را روی جلد چاپ کردید ؟

ماها که مجله رو دنبال میکنیم میدونیم این شماره جدیدترین شمارتون هست ولی فکر کنید کسی که برای اولین بار بخاد مجله رو بگیره وقتی ببینه روی مجله نوشته مهر ماه و الان توی ابان هستیم گمراه میشه و شاید فکر کنه مجله قدیمی هست و نخره .

میگم چرا با توجه به اینکه دو روزه دیگه آبان ماه شروع میشه و مجله هم قطعا توی آبان میاد بیرون ولی تاریخ مهر ماه را روی جلد چاپ کردید ؟

ماها که مجله رو دنبال میکنیم میدونیم این شماره جدیدترین شمارتون هست ولی فکر کنید کسی که برای اولین بار بخاد مجله رو بگیره وقتی ببینه روی مجله نوشته مهر ماه و الان توی ابان هستیم گمراه میشه و شاید فکر کنه مجله قدیمی هست و نخره .
چاپ شدن تاریخ بالای یه نشریه براساس قوانین و ضوابط خاصی هستش که نمیشه ازش تخطی کرد. یعنی اینجوری نیست که مجله هر ماهی عرضه شد، همون تاریخ(در اینجا آبان) رو زد بالای مجله، در حالی که مثلا توی ماه مهر شماره‌ای منتشر نشده. این مشکل توی نشریات دیگه خیلی به چشم نمیاد اما نشریات گیم که همیشه تاخیر و دیر و زود عرضه شدن همراهشون بوده، با این معضل مواجهن.

53f00c42f0edc8431.jpg

اصلا این شماره ـش بدردنمیخوره...افتضاح
یعنی هیچی نداره، تازه DVD ـش رو هم طوری رایت کردن، بدردن ...ـشون میخوره..اصلا باز نمیشه...
در کل اصلا بدردنمیخوره، نگیرین...
پوسترش هم بازی BF4 هستش:|

اصلا این شماره ـش بدردنمیخوره...افتضاح
یعنی هیچی نداره، تازه DVD ـش رو هم طوری رایت کردن، بدردن ...ـشون میخوره..اصلا باز نمیشه...
در کل اصلا بدردنمیخوره، نگیرین...
پوسترش هم بازی BF4 هستش:|
انقدر پستتون بی سر و ته و بچه گونه اس که آدم میمونه چی بگه، اما خواستم بگم که نقد AC IV، Beyond Two Souls، به همراه مصاحبه با دیود کیج، نقد CoD Ghosts، نقد BF4، نقد Batman: AO و ... که هر کدومشون کاملترین مقالات و نقدهایی هست که تو مطبوعات گیم کشور میتونید پیدا کنید "افتضاح" و "بدردنخور" به حساب نمیاد.

انقدر پستتون بی سر و ته و بچه گونه اس که آدم میمونه چی بگه، اما خواستم بگم که نقد AC IV، Beyond Two Souls، به همراه مصاحبه با دیود کیج، نقد CoD Ghosts، نقد BF4، نقد Batman: AO و ... که هر کدومشون کاملترین مقالات و نقدهایی هست که تو مطبوعات گیم کشور میتونید پیدا کنید "افتضاح" و "بدردنخور" به حساب نمیاد.
اولا مگه بنده با شما بودم؟حتما عضو تحریریه مجله هستید، ولی منظورم با شمانبود که زود بهتون برمیخوره...
چون من کلی گفتم، یعنی کسایی که مجله رو منتشر میکنن، انقدر دیر مجله منتشر میشه، که یارو همه اطلاعات رو بدست آورده و ... بعدشم با هزارتا مشکل، الان DVD که داخل مجله هست، انقدر چی بگم بد رایت شده، اصلا بالا نمیاد، کیفیت چاپ روی DVD هم انگار نقاشی آبرنگ هستش،بعدشم من گفتم این شماره تون ،نگفتم، همه ی شماره ها، راستی در مورد اون مصاحبه با دیوید کیج و نقدها این رو بگم: بچه هایی که توی این فروم و سایت میان قطعا خودشون همه کارهای استاد رو دنبال میکنن و نقد و بررسی هم که کم نیست، ماشاء... کال اف باز هم انقدر زیاد شده و انقدر نقد و پرونده نوشتن که حد نداره،دیگه نیازی نیست که حتما نقد شما رو بخونن...
بازم بگم، نظر کلی من روی این شماره این بود..
ویرایش:
من از این جهت این ها رو گفتم که الان که دوره ای شده که اینترنت فراگیر شده و سرعت ها هم نسبتا خوب هستش و همه میتونن بازی ها رو خودشون دانلود کنن و مطالب و نقد و اخبار بازیها رو خودشون به دست بیارن، دیگه مجله ها طبعا کمتر دیده میشن، چون مثلا بنده که نمیتونم صبر کنم تا اخبار بازیها رو از طریق مجله شما دنبال کنم،قبول دارین؟؟؟
یا مثلا وایستم تا بازی مورد علاقه ام هرچند که حجم کمی داره رو از DVD شما بگیرم که اونهم خراب رایت شده...؟
فک کنم منظورم رو فهمیدین، توی این دوره مجله ها باید بسیار فعالیت بیشتری داشته باشن، حالا من خودم که اصلا زیاد اهل مجله نیستم، این یکی رو همین جوری دم راهی گرفتم(البته به خاطر DVD و پوستر)،چون همه ی این مطالب و بازی و ... رو میشه از اینترنت تهیه کرد ولی کسایی که مجله تون رو دنبال میکنن، باید به فکر اونها باشید...

آخرین ویرایش:
اولا مگه بنده با شما بودم؟حتما عضو تحریریه مجله هستید، ولی منظورم با شمانبود که زود بهتون برمیخوره...
چون من کلی گفتم، یعنی کسایی که مجله رو منتشر میکنن، انقدر دیر مجله منتشر میشه، که یارو همه اطلاعات رو بدست آورده و ... بعدشم با هزارتا مشکل، الان DVD که داخل مجله هست، انقدر چی بگم بد رایت شده، اصلا بالا نمیاد، کیفیت چاپ روی DVD هم انگار نقاشی آبرنگ هستش،بعدشم من گفتم این شماره تون ،نگفتم، همه ی شماره ها، راستی در مورد اون مصاحبه با دیوید کیج و نقدها این رو بگم: بچه هایی که توی این فروم و سایت میان قطعا خودشون همه کارهای استاد رو دنبال میکنن و نقد و بررسی هم که کم نیست، ماشاء... کال اف باز هم انقدر زیاد شده و انقدر نقد و پرونده نوشتن که حد نداره،دیگه نیازی نیست که حتما نقد شما رو بخونن...
بازم بگم، نظر کلی من روی این شماره این بود..
این تاکید زیاد روی DVD نشون میده که شما تنها چیزی که از این نشریه می‌تونید استفاده کنید همون DVD هستش و به دلایلی که برای من معلوم هستش توانایی استفاده از خود مقالات رو ندارید. این شماره حتی از نظر زمان‌بندی چاپ هم بسیار به موقع بود و حتی بعضی از نقدها رو حتی توی سایت‌های گیم هم نمی‌تونید پیدا کنید، چه برسه به نشریات دیگه.
چه هایی که توی این فروم و سایت میان قطعا خودشون همه کارهای استاد رو دنبال میکنن و نقد و بررسی هم که کم نیست، ماشاء... کال اف باز هم انقدر زیاد شده و انقدر نقد و پرونده نوشتن که حد نداره،دیگه نیازی نیست که حتما نقد شما رو بخونن...
:)) پس شما واسه چی مجله بازی می‌خری؟! خدایا ما واسه کی داریم مطلب می‌نویسیم؟:دی

این تاکید زیاد روی DVD نشون میده که شما تنها چیزی که از این نشریه می‌تونید استفاده کنید همون DVD هستش و به دلایلی که برای من معلوم هستش توانایی استفاده از خود مقالات رو ندارید. این شماره حتی از نظر زمان‌بندی چاپ هم بسیار به موقع بود و حتی بعضی از نقدها رو حتی توی سایت‌های گیم هم نمی‌تونید پیدا کنید، چه برسه به نشریات دیگه.

:)) پس شما واسه چی مجله بازی می‌خری؟! خدایا ما واسه کی داریم مطلب می‌نویسیم؟:دی
:|
(البته به خاطر DVD و پوستر)
:|
گفتم که l-) :|شما اصلا نمیخونی کلش رو همینجوری میاین یه چیزی میگین دیگه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or