ماهنامه بازی نما

میشه مشترک شد؟ اخه اینجا من ندیدم جایی این مجله رو بیاره

10 صبح تا 6 غروب با این شماره تماس بگیر، راهنمائیت می کنن.
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]۲۲۶۵۴۵۸۶ الی ۹۰[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

هر شهر یه نمایندگی فروش داره، پرسوجو کن.
اگر نداشت مشترک شــو

اقا من موندم چرا باید سایتش ***** شه ؟
وافعا هیچ چیز اضافه ای نداره
چرا این قدر در حق ما ظلم میشه اخه ؟ :دی

به خاطر اینکه یکی از کاربراشون یه عکس ناجور تو سایتشون اپلود کرده بوده , اینا هم که منتظر سوژه هستن سریع زدن سایتو کتلت کردن.:dاین محمد میرزایی هم بنده خدا اول هر شماره میاد کلی قول میده که مشکل سایت حل میشه و از این حرفا حتی یه بار هم گفت که سایت از ضیلتر دراومده ولی نمی دونم سرکارش گذاشته بودن بنده خدا رو؟؟؟:-?

به خاطر اینکه یکی از کاربراشون یه عکس ناجور تو سایتشون اپلود کرده بوده , اینا هم که منتظر سوژه هستن سریع زدن سایتو کتلت کردن.:dاین محمد میرزایی هم بنده خدا اول هر شماره میاد کلی قول میده که مشکل سایت حل میشه و از این حرفا حتی یه بار هم گفت که سایت از ضیلتر دراومده ولی نمی دونم سرکارش گذاشته بودن بنده خدا رو؟؟؟:-?
دو هفته از شیلتر درومد که برادرای ارزشی برای جلوگیری از به انحراف کشیده شدن ـه بچه های مردم دوباره شیلتر کردن تا ملت از این که هست منحرف تر نشن :|لول

یه سوال
چرا محتویات داخل Dvd ها رو مثل قبلا روی جلد مجله نمیزنند:-/
اخه اینجوری ادم راحتتر میتونه انتخاب کنه
اون‌طور که خودشون گفتن: مجله رو (البته بدون DVD!) برای نشریه‌های خارجی هم می‌فرستن، بنابراین اصلا جالب نیست که روی جلد حرفی از DVD (و بازی‌های کپی‌ش!) به میون بیاد.

مجله رو با سی دی گرفتم.
مژده :دی ! یه دیسکش کلا بازیه :دی ! که دست برقضا deadlight ـم توش هست :دی !
راستی جایزه باید دوتا باشه ؟ برا من یدونه بود :دی ! خیلی خیلی ـم باحاله :دی ! فقط اگه کسایی که خریدن بگن به اونا چی میگن ممنون میشم که من برم خودم دانلودشون کنم و بسازم :دی ! خیلی خوب بودن :دی !
پوستر ـم رایدنه که خیلی خیلی شاخه !
مجله هم محتوا ـش عالیه.مصاحبه با کوجیما هم باحال بود. چه مترحم نفهمی داشته بنده خدا :دی !
از زحماتتون متشکرم :دی

مجله رو با سی دی گرفتم.
راستی جایزه باید دوتا باشه ؟ برا من یدونه بود :دی ! خیلی خیلی ـم باحاله :دی ! فقط اگه کسایی که خریدن بگن به اونا چی میگن ممنون میشم که من برم خودم دانلودشون کنم و بسازم :دی ! خیلی خوب بودن :دی !
مجله هم محتوا ـش عالیه.مصاحبه با کوجیما هم باحال بود. چه مترحم نفهمی داشته بنده خدا :دی !
اره برا منم ي دونه بود بجاش دو تا پوستر بود:| :d
نميدونم اسمش چيه!؟:d
بتمن بود واس تو چي بود!

اسمش اوریگامیه برا هرکسم یه شخص شانسی میفته برا من گوردون فریمن بود بسیار حالیدیم:d
درست کردنشم کاری نداری با موکت بر قسمت ها رو جدا کنید بعد اون قسمتایی که حروف انگلیسی یکسان دارن رو بکنید تو هم (:d) کلا باید نقطه چین میداشت که اینطوری شد.
اره برا منم ي دونه بود بجاش دو تا پوستر بود:| :d
نميدونم اسمش چيه!؟:d
بتمن بود واس تو چي بود!

مجله رو با سی دی گرفتم.
ای آقا برا من که یه پوستر داشت هی وای من:|

اقا این جایزش چیه ؟ یه نفر توضیح بده شاید گرفتم من تا 2 شماره قبل که جلدش فار کرای بود گرفتم بعد دیگه دیدم نمی ارزه گفتم فقط برا ای تری رو بگیرم که ببینیم این ps4 به کجا میرسه .هی هم که دارن گرون میکنن تا اردیبهشت 4400 بود اگر اشتباه نکنم بعد کردن 5000 تومن بعد 6000 تومن چه خبر اخه ؟ مگه چقدر هزینه کاغذش میشه ؟ تحریریه میره بازی اورجینال بازی میکنه حال میکنه میخواد هزینشو از ما بگیره منم گفتم بیا.......b-) بگذریم یکی جایزه رو یه توضیح بده ممنون میشم .

جایزشم یه ورقه مقوا هستش که روش قسمت های مختلف بدن یکی از شخصیت های معروف دنیای بازی (گوردون فریمن و بتمن و کریتوس و اون کیم یادم نیست) هست و شما باید با برش این قسمت ها و اتصال اون ها به هم آدمک رو درست کنی تقریبا یه نوع اوریگامیه و میشه مثله یه اکشن فیگور البته از نوع مقوایی!
دلیل افزایش قیمت هم تحریم کاغذ هست و بالا رفتن شدید کاغذ داخلی از اونجاییک که اطلاع دارید دی وی دی هم به شدت گرون و نوع مرغوبشم کم یاب شده همین!
اقا این جایزش چیه ؟ یه نفر توضیح بده شاید گرفتم من تا 2 شماره قبل که جلدش فار کرای بود گرفتم بعد دیگه دیدم نمی ارزه گفتم فقط برا ای تری رو بگیرم که ببینیم این ps4 به کجا میرسه .هی هم که دارن گرون میکنن تا اردیبهشت 4400 بود اگر اشتباه نکنم بعد کردن 5000 تومن بعد 6000 تومن چه خبر اخه ؟ مگه چقدر هزینه کاغذش میشه ؟ تحریریه میره بازی اورجینال بازی میکنه حال میکنه میخواد هزینشو از ما بگیره منم گفتم بیا.......b-) بگذریم یکی جایزه رو یه توضیح بده ممنون میشم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or