ماهنامه بازی نما

درود

دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم مجله الان 2-3 شماره هست که برای گوشی ها و تبلت های Apple عرضه میشه و برای تبلت هایی هم که سیستم عامل اندروید داره اومده اما فعلا برای گوشی ها با این سیستم عامل عرضه نشده. برای اطلاعات بیشتر هم می تونید به صفحه رسمی FB بازینما مراجعه کنید و اطلاعات تکمیلی رو اونجا مطالعه کنید.

در مورد شماره اسفند هم هنوز چیز خاصی به جز مصاحبه اختصاصی با کوجیما نمیشه گفت اما بعد از تکمیل شدن کار شماره 84 و بسته شدن پروندش ایشالله شماره 85 هم با همین کیفیت کار میشه و توسط تیم تحریریه بسته میشه و شما هم راضی خواهید بود.

ممنون از پیشنهادتون
چه جوری میشه اپلیکیشن بازینمارو گرفت؟؟؟
وقتی میرم FB نوشته که باید از اپلیکیشن دانلود کرد..!! (مجلاتی که به صورت PDF میشه خرید و تو گوشی خوندشون رو میگم)

بله دوست عزیز من تو تحریریه مجله هستم. سعی می کنم از این به بعد اینجا اگه کسی سوالی چیزی داشت جواب بدم و البته تو وب سایت رسمی خود بازینما هم می تونید سوالی در مورد مجله دارید بپرسید.

این آقایی که ریش داره تو اون عکس کنار کوجیما کیه ؟
برانویسندگی چیکار باید بکنم ؟

شماره 83 عالی بود
تنها مجله ای بود که بعد این مدت کامل خوندمش بدون خستگی
فقط halo4 رو نخوندم چون فقط کنسول هاس سونی دارم

این آقایی که ریش داره تو اون عکس کنار کوجیما کیه ؟

وحید یوسفی

برانویسندگی چیکار باید بکنم ؟

به ایمیل آدرس بازی‌نما مطلبتون رو ارسال می‌کنید و درخواست میدید.

دوستان قیمت مجله بدون دی وی دی شش تومن هست؟​

با دی وی دی 6 تومن و بدون دی وی دی، 4 تومن.

چه جوری میشه اپلیکیشن بازینمارو گرفت؟؟؟
وقتی میرم FB نوشته که باید از اپلیکیشن دانلود کرد..!! (مجلاتی که به صورت PDF میشه خرید و تو گوشی خوندشون رو میگم)

من ندیدم خود بازینما اپ خاصی داشته باشه. فقط یه اپ هست به اسم "مجله" که نسخه ی دیجیتالی یه سری مجله رو داره که بازینما هم جزوش هست. فکر می کنم فعلا برای آیپد موجود باشه.خرید ازش هم دلاری باید باشه به گمونم. این سایتشه به هر حال.

دوستان یه خاطره از مجله بازی نما دارم که تعریف کردنش خالی از لطف نیست:
اولین بازی که ایکس باکس گرفتم رفتم یه core pack گرفتم که تاریخ ساختش ماله 2005 بود:|(دومین ایکس باکس ساخته شده بود چون اولیشو داده بودن به بیل گیتس:d).خلاصه یه مقاله تو مجله بود با عنوان مدل mainboard ایکس باکستونو تشخیص بدین(اون زمان هنوز slim نبود و برای ایکس باکسای fat هنوز برد jasper عرضه نشده بود و بهترین مدل falcon بود)یادمه تو مقاله 3 مدل main معرفی کرده بود که طبق مشخصات ظاهری ایکس باکس میتونستی main تشخیص بدی.خلاصه با هزار زحمت و خوندن ده بار مقاله تونستم مدل main ایکس باکسمو تشخیص بدم
یادم نمیاد اسم main چی بود ولی اولین سری ایکس باکسا بود حتی قبل از zepher:|
حالا درباره این مدلا چی نوشته بود:متاسفانه این مدل برد بدترین نوع برد است و کاربرانی که از این مدل برد دارند با احتمال 99 درصد بعد از مدت زمان کوتاهی دچار مشکل 3 چراغ میشوند و تعمیر آن هم به صرفه نیست چون بعد از مدت کوتاهی دوباره خراب میشود:|
حالا منم رفته بودم 3 ماهه تابستونو سر خر حمالی تا پول اینو جور کنم.خلاصه همونجا مجله رو انداختم سطل آشغال تا ادامه نقد زیبای این مجله در مورد ایکس باکسمو نخونم:dولی نفرین مجله گرفت و ایکس باکسم بعد از یک ماه سه چراغ شد:((

دوستان یه خاطره از مجله بازی نما دارم که تعریف کردنش خالی از لطف نیست:
اولین بازی که ایکس باکس گرفتم رفتم یه core pack گرفتم که تاریخ ساختش ماله 2005 بود:|(دومین ایکس باکس ساخته شده بود چون اولیشو داده بودن به بیل گیتس:d).خلاصه یه مقاله تو مجله بود با عنوان مدل mainboard ایکس باکستونو تشخیص بدین(اون زمان هنوز slim نبود و برای ایکس باکسای fat هنوز برد jasper عرضه نشده بود و بهترین مدل falcon بود)یادمه تو مقاله 3 مدل main معرفی کرده بود که طبق مشخصات ظاهری ایکس باکس میتونستی main تشخیص بدی.خلاصه با هزار زحمت و خوندن ده بار مقاله تونستم مدل main ایکس باکسمو تشخیص بدم
یادم نمیاد اسم main چی بود ولی اولین سری ایکس باکسا بود حتی قبل از zepher:|
حالا درباره این مدلا چی نوشته بود:متاسفانه این مدل برد بدترین نوع برد است و کاربرانی که از این مدل برد دارند با احتمال 99 درصد بعد از مدت زمان کوتاهی دچار مشکل 3 چراغ میشوند و تعمیر آن هم به صرفه نیست چون بعد از مدت کوتاهی دوباره خراب میشود:|
حالا منم رفته بودم 3 ماهه تابستونو سر خر حمالی تا پول اینو جور کنم.خلاصه همونجا مجله رو انداختم سطل آشغال تا ادامه نقد زیبای این مجله در مورد ایکس باکسمو نخونم:dولی نفرین مجله گرفت و ایکس باکسم بعد از یک ماه سه چراغ شد:((
اره منم او شماره رو یادمه ولی ماله من فالکون بود و هنوزم زندست:x البته قروختمش ولی صاحبش داره باهاش حال میکنه
در مورد مجله هم کلا با قدیم قابل مقایسه نیست نقد ها برای من خسته کننده میشن البته شاید مشکل از من باشه ولی دیگه نمیتونم یک نقدو کامل بخونم :(

من بعد 1 سال دوباره به خریدش اقدام کردم
واقعا عالی شده تبریک میگم به همه دست اندرکاران
400 تومن از بازیرایانه گرون تره ولی 2 دی وی دی پر محتوا داره!
ممنونم.( نقدا هم عالی شده بخصوص مال برهان :دی همیشه چیزاییو که انتظار دارمو نقد میکنه :دی سر نقد اون شد که رفتم ویتا خریدم :دی )

نقدمو 1 هفتس فرستادم دریغ از یک پیگیری
دوست عزیز اولا که 1 هفته خیلی زمان کمی هستش اما این نکته رو هم مد نظر داشته باشد که الان تحریریه و سردبیر و همه به شدت درگیر شماره عید هستند که یه سری تهیه و تدارک ویژه داره دیده میشه. برای همین توصیه می کنم اگه به صورت جدی می خواید اقدام کنید تو باز اوایل فروردین ماه تا اواسط اردیبهشت اقدام کنید که کمی از بار این فشارها کاسته شده باشه.

ممنون و با آرزوی موفقیت

دوست عزیز اولا که 1 هفته خیلی زمان کمی هستش اما این نکته رو هم مد نظر داشته باشد که الان تحریریه و سردبیر و همه به شدت درگیر شماره عید هستند که یه سری تهیه و تدارک ویژه داره دیده میشه. برای همین توصیه می کنم اگه به صورت جدی می خواید اقدام کنید تو باز اوایل فروردین ماه تا اواسط اردیبهشت اقدام کنید که کمی از بار این فشارها کاسته شده باشه.

ممنون و با آرزوی موفقیت

میخواستم برای شماره عید اخه کمکی کنم

میخواستم برای شماره عید اخه کمکی کنم
متاسفم دوست عزیز امکان این قضیه صفره! کارها عید به نویسنده ها واگذار شده. من نمیدونم مجله به نویسنده احتیاج داره یا نه و باید با سردبیر در میون بزارید و اگر نیاز داشته باشند و شما هم توانایی لازم رو داشته باشید ممکنه که باهاتون تماس بگیرند.

موفق باشید

اینم عکس شماره بهمن ماه:

543573_483468301716458_496059326_n.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or