ماهنامه بازی نما

متاسفم دوست عزیز امکان این قضیه صفره! کارها عید به نویسنده ها واگذار شده. من نمیدونم مجله به نویسنده احتیاج داره یا نه و باید با سردبیر در میون بزارید و اگر نیاز داشته باشند و شما هم توانایی لازم رو داشته باشید ممکنه که باهاتون تماس بگیرند.

موفق باشید
ایمیل ایشونو برام پ.خ میکنید ؟

شماره بهمن :

BN%2084.jpg

فهرست :

سرمقاله
اخبار کوتاه
نقل قول و شایعه
این ماه در اعداد
پاسخ به نامه‌ها

نقد و بررسی :

The Walking Dead
Wonderbook: Book of Spells
Ratchet & Clank: Q Force
Guardians of Middle Earth
DMC: Devil May Cry
Zero Escape: Virtue's Last Reward
Chronovolt / Big Sky Infinity
Uncharted: Fight for Fortune
Oddworld: Stranger's Wrath HD Vita / Knytt Underground
iOS / Browser Game
Wii U / Wii U Games

پیش نمایش :

Army of Two: The Devil's Cartel
Star Wars 1313
Soul Sacrifice

سخت افزار :

CES 2013

دوستان راستی یادم رفت بگم صفحه پیش که عکس رو گذاشتم. مجله امروز در سطح تهران توزیع شده و بدون DVD و با DVD هر دو موجود هست.

یک سوال عجیب ! تو اف بی عکس کوجیما با مجله اومد و منم دیدم...عکس مجله متال گیر رایزینگ بود! اون مگه منتشر شده!!؟
پس چرا تو کرج ندیدمش!!! اون برا عیده یا اومده ؟

یک سوال عجیب ! تو اف بی عکس کوجیما با مجله اومد و منم دیدم...عکس مجله متال گیر رایزینگ بود! اون مگه منتشر شده!!؟
اون مجله هنوز نیومده یعنی منتشر نشده ، به نظر میرسه اون مجله برای عید باشه !

کاوری که توسط کوجیما رونمایی شد مربوط به شماره 85 بازی‌نما هست که ماه آینده منتشر میشه و مصاحبه با کوجیما هم در اون چاپ میشه.

بررسي كلي بازي THE WALKING DEAD ايراد داشت!
Lee زنش رو كشته!؟
--------------------
منتظر شماره بعديم اميدوارم مصاحبه با كوجيما واقعا مفصل باشه نه چهار تا سوال تكراري!

Lee زنش رو كشته!؟
--------------------
منتظر شماره بعديم اميدوارم مصاحبه با كوجيما واقعا مفصل باشه نه چهار تا سوال تكراري!
چه مشکلی؟
lol من هم سوتی دادما:دی سناتور رو کشته بود! چت زدیم عجیب!

مصاحبه هم سورپرایز خوبی هست منتظرش باشید. تو 3-4 صفحه و خیلی مفصل خواهد بود!

آخرین ویرایش:
Lee زنش رو كشته!؟
بعله حق با شماست و توی اون تیکه من درست نتونسته بودم منظورم رو برسونم. در واقع Lee سناتور (که رابطه داشته با همسرش) رو کشته بوده که به اشتباه من قتل همسرش رو هم انداخته بودم گردنش :دی ممنون از وقتی که گذاشتی و با دقت خوندی مقاله رو.

آخرین ویرایش:
چه مشکلی؟
lol من هم سوتی دادما:دی سناتور رو کشته بود! چت زدیم عجیب!
برهاااان..؟؟؟!!!!/:):d

بعله حق با شماست و توی اون تیکه من درست نتونسته بودم منظورم رو برسونم. در واقع Lee سناتور (که رابطه داشته با همسرش) رو کشته بوده که به اشتباه من قتل همسرش رو هم انداخته بودم گردنش :دی ممنون از وقتی که گذاشتی و با دقت خوندی مقاله رو.
خواهش ميكنم..
استفاده كردم از مقالتون
در كل خوب بود
ممنون

مجله امروز منتشر شدش و مثل اینکه به همراه دو هدیه ویژه و البته 200تومن گرون تر(به همراه اون دو هدیه) اومده بیرون و می تونید از مطالب مخصوص نوروز و همین طور نقدهای و مقالات ویژه و مصاحبه اختصاصی بازینما با کوجیما استفاده کنید.

544336_496950677034887_660217731_n.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or