RADON
کاربر سایت
من بازینما رو از شماره ی 1 تا 68 دارم اما متاسفانه اون اواخر متوجه شدم که کیفیت نقدها شدیدا داره میاد پایین و رده ی سنی نقدنویس های مجله هم داره افت میکنه. یه زمانی اشخاصی مثل کاوه هرندی و اردوان جاوید توی این مجله مقالاتی میزاشتن که تو هیچ جای ایران پیدا نمیشد اما الان بیشتر مقالات از لخاظ کیفیتی دچار افت شدن و معمولا هم توی اولین صفحه های مجله از یه سری اشخاصی که توی سایت سمت دارن و هیچ دخلی به مجله ندارن حمایت میشه.
سایتشونم که باز رفته توو کما!
بهرحال بازینما اون بازینمای سابق نیست. مگر اینکه عوضهای سابقش برگردن. اشخاصی مثل بابای باربد و ...
دوست عزیز شما آخرین شماره ای که مطالعه کردی مربوط به مرداد ماه سال 90 میشه و الان بازینما شماره 83 رو تا چند روز دیگه میده و اون شماره که شما مطالعه کردی 68 بوده. فکر نمیکنم معیار مناسبی برای زیر سوال بردن یک نشریه باشه. البته این حق شما هست که بعد از یک بار مطالعه بگید که چیزی خوب بوده یا بد اما مختص همون شماره میشه و 15 شماره بعد از چیزی که شما مطالعه کردید منتشر شده و بخش های جدیدی تو این 5-6 شماره به مجله اضافه شده مثل پروفایل، بررسی کنسول های قدیمی، معرفی کتاب و بازی سازی و همین طور نقد بسیاری از بازی هایی که شاید تو مجله های دیگه نتونید مطالعه کنید تو بازینما هست و تقریبا می تونم بگم تمام بازی های ویتا به عنوان مثال مورد بررسی قرار میگیره که من تو مجله های دیگه به این وسعت ندیدم و این خودش یک حسن میتونه باشه! (اینا رو صفحه قبل گفتن ، به نظرم دلایل قانع کننده ای هستن ! )