مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن

اقا اين رفيق ما رفت دبي و برگشت من بهش گفتم اگر Jasper اومده بگير:-"ولي اون گفت خبري از جسپر نبود همه گفتن كه جسپر نديدن
پس كو اين Jasper چشم ما سفيد شد

اینطور نیست که بری بگی آقا Jasper می خوام که.باید یه سری مشخصات دیده بشه.مثلا جعبه باز بشه روی پاور 150W دیده بشه... ;)
این رو هم ببین :

12.1A.jpg

اینطور که من متوجه شدم اون قسمت سمت چپ رو که می بینی فقط در Jasper حاکمه...حالا من باید کاملا متنی که در این مورد رو گذاشته ترجمه کنم که تفاوت Jasper رو با مادربورد های قبلی بفهمید.

اینطور نیست که بری بگی آقا Jasper می خوام که.باید یه سری مشخصات دیده بشه.مثلا جعبه باز بشه روی پاور 150W دیده بشه... ;)
این رو هم ببین :

اینطور که من متوجه شدم اون قسمت سمت چپ رو که می بینی فقط در Jasper حاکمه...حالا من باید کاملا متنی که در این مورد رو گذاشته ترجمه کنم که تفاوت Jasper رو با مادربورد های قبلی بفهمید.

پدی ميشه لينک اون رو بدی ؟

ميخوام ببينم... مرسی

من والا dvd اون رو دارم.
مال e3 2005 هست.اگه میخوای میتونم واست پست کنم.تو مجله بازی رایانه همون سال هم هست.

کسی حرف شما رو رد نکرد.اما تاریخ خیلی دقیقی که گفته نشده برای عرضه مدل بعدی XBox 360.فعلا که به خوبی داره براش بازی عرضه میشه... ;)
من فکر نمی کنم تا 2010 خبری باشه...

دوستان لطفا به محض مشاهده مادر برد جاسپر در بازار ایران اطلاع بدین، و اینکه به نظر شما اختلاف قیمتش حدودا چقدر هست؟
مرسی

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا به محض مشاهده مادر برد جاسپر در بازار ایران اطلاع بدین، و اینکه به نظر شما اختلاف قیمتش حدودا چقدر هست؟
مرسی

والا فعلاً که خبری نيست... احتمالاً برای 1 ماه ديگه بشه

البته پدی و ديگران بهتر ميدون ولی من فکر کنم همين اندازه بايد طول بکشه!

بابا اين جسپر پس كجاست:mad:
مگه ديده نشده:confused:پس چرا هيچ كجا نيست تو دبي هم هيچ XBOX 360 با برد جسپر وجود نداره
من اين همه وقت وايسادم منتظر جسپر حالا جسپرم فعلا ناز ميكنه:(
اقا پدرام شما خبر نداري كي اين جسپر مياد؟تاريخي مبني بر وارد شدن جسپر وجود نداره؟

بابا اين جسپر پس كجاست:mad:
مگه ديده نشده:confused:پس چرا هيچ كجا نيست تو دبي هم هيچ XBOX 360 با برد جسپر وجود نداره
من اين همه وقت وايسادم منتظر جسپر حالا جسپرم فعلا ناز ميكنه:(
اقا پدرام شما خبر نداري كي اين جسپر مياد؟تاريخي مبني بر وارد شدن جسپر وجود نداره؟

من امروز زنگ زدم یگانه گفت دارم. ولی هر چی کردم قیمتش رو نگفت.! گفت باید بیای اینجا.
ولی فکر کنم خالی بست.چون هیچ جای دیگه نداشت. همه میگفتن نیومده.قیمتش هم تو بازار های جهانی ظاهرا حتی از فالکون هم ازون تر شده چون هزینه ساختش پایین تر اومده .ولی تو ایران خدا میدونه . زیر 500 بعید میدونم پیدا بشه.(الان خیلی جاها ps3 از 360 ارزون تره !)

راستی :
خیالتون راحت ظاهرا زودتر از 2012 نسل بعدی در کار نیست. چون سونی و نینتندو که تازه 3 ساله کنسول هاشون اومده. ماکروسافت هم که تا حالا فقط داشته ضرر میداده تازه از این به بعد به سود دهی میتونه برسه(البته اگر که جاسپر سه چراغ نشه!!)

من امروز زنگ زدم یگانه گفت دارم. ولی هر چی کردم قیمتش رو نگفت.! گفت باید بیای اینجا.
ولی فکر کنم خالی بست.چون هیچ جای دیگه نداشت. همه میگفتن نیومده.قیمتش هم تو بازار های جهانی ظاهرا حتی از فالکون هم ازون تر شده چون هزینه ساختش پایین تر اومده .ولی تو ایران خدا میدونه . زیر 500 بعید میدونم پیدا بشه.(الان خیلی جاها ps3 از 360 ارزون تره !)

از يگانه بپرسی..... PS4 داری ( با اينکه نيومده ) ميگه دارم!!! قيمت هم نميده.... :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or