مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن

نه محمدرضا جان منظور من رو ندونستی.
منظور من اون 256 مگابایتی بود که کل داشبورد 7 مگابایتی + آواتارها روش ریخته میشه.شما الان هارد رو در بیار ببین اون آواتارها وجود دارن یا نه... :smile:
الان فقط اون 7 مگابایتیه میره روی اون 16 مگابایت حافظه داخلی.اما توی Jasper کل داشبورد میره داخل حافظه 256 مگابایتی.البته برای Save بازی ها هم میشه استفاده کرد از این حافظه داخلی... :biggrin1:
اونو که میدونم ;)
من آخه بن شدم :(
از آواتور ماواتور خبری نیست:biggrin1:

خیلی خوب شد... دیگه برای تشخیص نیاز نیست که با چراغ قوه و غیره به برد نگاه بندازیم و غیره.. اینکه 150 شده و سوکتشم عوض شده برای اثبات جاسپر کافیه...

خیلی خوب شد... دیگه برای تشخیص نیاز نیست که با چراغ قوه و غیره به برد نگاه بندازیم و غیره.. اینکه 150 شده و سوکتشم عوض شده برای اثبات جاسپر کافیه...

یه جورایی تنها راه تشخیصه...
شما از روی خود مادربورد سخته از فالکون تشخیصش بدی. ;)

اقا سلام خيلي خوشحالم دستگاه من جسپر هست واقعا خنك هست و ساعت ها كار ميكنه بدون گرما و سر و صداي زياد فن هوشمند داره مثلا باهاش فيلم كه ميبيني صداي فن ها 80% كم ميشه و مثلا تو بازي با ديتيل خيلي سنگين دور فن رو افزايش ميده

دستگاه من اركيد هست تاريخ ماه 6 سال 2008 روز 22

اقا سلام خيلي خوشحالم دستگاه من جسپر هست واقعا خنك هست و ساعت ها كار ميكنه بدون گرما و سر و صداي زياد فن هوشمند داره مثلا باهاش فيلم كه ميبيني صداي فن ها 80% كم ميشه و مثلا تو بازي با ديتيل خيلي سنگين دور فن رو افزايش ميده

چند ساعت چند ساعت بهش استراحت میدی ؟
کی گرفتی ؟
اداپتورش چند ولته ؟
درایوشو عوض کردی؟

روی پاور دستگاه چند W نوشته؟ 150w یا 175w ؟

سلام دوستان.
یه سوال که اگه یکم بی ربطه بایستی ببخشید.
(آخه جایی جز اینجا برای مطرح کردنش پیدا نکردم.)
کسی میدونه از عمر 360 چند سال مونده.(نسل بعدش کی عرضه میشه؟)
چون تو کنفرانس معرفی 360 یادمه که گفته شد برنامه ماکروسافت رو این کنسول 5 ساله هست که یعنی 1 سال دیگه این کنسول مرخصه!
در ضمن نگید که تازه جاسپر اومده پس حالا حالا ها هست .چون وقتی ps2 از رده داشت خارج میشد هم مدل های جدید و بهترش رو سونی عرضه کرد.
(جان مادراتون یکی جواب بده!!!!)

اقا اين رفيق ما رفت دبي و برگشت من بهش گفتم اگر Jasper اومده بگير:-"ولي اون گفت خبري از جسپر نبود همه گفتن كه جسپر نديدن
پس كو اين Jasper چشم ما سفيد شد

سلام دوستان.
یه سوال که اگه یکم بی ربطه بایستی ببخشید.
(آخه جایی جز اینجا برای مطرح کردنش پیدا نکردم.)
کسی میدونه از عمر 360 چند سال مونده.(نسل بعدش کی عرضه میشه؟)
چون تو کنفرانس معرفی 360 یادمه که گفته شد برنامه ماکروسافت رو این کنسول 5 ساله هست که یعنی 1 سال دیگه این کنسول مرخصه!
در ضمن نگید که تازه جاسپر اومده پس حالا حالا ها هست .چون وقتی ps2 از رده داشت خارج میشد هم مدل های جدید و بهترش رو سونی عرضه کرد.
(جان مادراتون یکی جواب بده!!!!)

خودت گفتی... خودت هم نتيجه گيری کردی.

توضيح بيشتری هم ميخوای ؟ خودت به خودت بده!;)

همينطور که پدی گفت.... فالکون هست!!!

اين تاريخ مال فالکون هست!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or