لیگ یا جام جهانی FIFA

• Thread starter Thread starter mrh3ds
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوس دارید جام به چه صورت انجام شه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    68
به زبان ساده تر:d : از هر گروه 3 نفر اول میرن بالا و یه لیگ جدید تشکیل میشه،درست؟
حالا من واسه این که بقیه هم انگیزه داشته باشن واسه ادامه دادن لیگ،اینو گفتم که کسایی که تو هر گروه چهارم و پنجم میشن(که 3 تا گروه هست میشه 6 نفر) و 2 نفر دیگه که اون 2 نفر کسایی هستن که تو گروه ششم شدن و نسبت به گروه دیگه امتیازشون بالاتر هست(مثلا نفر ششم گروه یک 6 امتیاز داره نفر ششم گروه دو 8 امتیاز داره و نفر ششم گروه سه 2 امتیاز داره او 2 تا که بالاترین امتیاز رو اوردن) با هم به صورت حذفی بازی میکنن (مثل جام قبل) که برندشون با قهرمان گروه 9 نفره بازی میکنه!!!!
فهمیدی؟ :d

پست اول را بخوان :d

قانون نمیشه گذاشت چون خودش رندوم انتحاب میکنه یعنی تو انلاین وقتی اینوایت میدی گزینه ی هوا نیس،یعنی من تاحالا ندیدم!

- - -ویرایش - - -

دقیقا کدوم نظرت؟ :-/

دقیقا پست شماره 115ویرایش کردم ....
بخدا آخر فکره:)

قبول نیست منم میخوام تو لیگ 3 باشم :((
میخوام خون رضا رو بنوشم :x
با هد محسن رو پایی بزنم 8->
با صادق کاری ندارم پسر خوبیه:dباهاش کپ میزنم:p
please [-(

قبول نیست منم میخوام تو لیگ 3 باشم :((
میخوام خون رضا رو بنوشم :x
با هد محسن رو پایی بزنم 8->
با صادق کاری ندارم پسر خوبیه:dباهاش کپ میزنم:p
please [-(

:| :-w

رشوه هم قبول میکنیم :-"

- - -ویرایش - - -

دیدی چه فکری کردم؟جایزم یه امتیاز به من اضافه کن:d

امتیاز نه ولی قول میدم اسمتو در تاپیک درج کنمb-)
افتخار بزرگیه ها :-"

محمد رضا عجله نکن
لیگ رو بذاریم 3-4 روز دیگه شروع کنیم ، عجله واسه چیه ؟؟؟؟؟ وقتی اینهمه شرکت کننده هستند و این همه بازی قراره انجام بشه حیفه یه وقت خراب بشه ! بهتره قشنگ حساب شده و زمانی که فکر همه جا رو کردیم بازی ها رو شروع کنیم ،
واسه همین میگم 3-4 روز قشنگ به یه جمع بندی برسیم ببینیم قراره چه کار کنیم ، بعد بازی ها رو طبق قاعده و اصول و منظم و با جدیت شروع کنیم !

محمد رضا عجله نکن
لیگ رو بذاریم 3-4 روز دیگه شروع کنیم ، عجله واسه چیه ؟؟؟؟؟ وقتی اینهمه شرکت کننده هستند و این همه بازی قراره انجام بشه حیفه یه وقت خراب بشه ! بهتره قشنگ حساب شده و زمانی که فکر همه جا رو کردیم بازی ها رو شروع کنیم ،
واسه همین میگم 3-4 روز قشنگ به یه جمع بندی برسیم ببینیم قراره چه کار کنیم ، بعد بازی ها رو طبق قاعده و اصول و منظم و با جدیت شروع کنیم !

موافقم ٣-٤ روز ديگه عاليه

محمد رضا عجله نکن

راستش به نظرم هرچی وقفه بیوفته بدتره اخه ممکنه هفته اینده بعضی دوستان بخوان برن مسافرت و اینکه اگه 3،4 روز وقفه بیوفته حوصله بچه ها سر میره و دیگه سرد میشن و ممکنه با نظم پیش نرن
الان بهترین تصمیمی که میشد رو گرفتیم تا کسی ضرر نکنه حتی کسایی که شانس صعود ندارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or