لیگ یا جام جهانی FIFA

• Thread starter Thread starter mrh3ds
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوس دارید جام به چه صورت انجام شه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    68
پس من چی؟!!؟!؟!!:d
خو اون لیست انتقامم بود:dالانم که لیگ شد همه باهم 1دور بازی میکنیم:p:d
در تایید صحبتهای دوستمون صادق که هممچنان میفرمودند بنده تاکید کنم:d:بعضی ها احتمالا تا اخر بازی ها ادامه نمیدن و همچین چندتا بازی باختن دیگه میرن تو افق محو میشن:d:|
اقا منم جوگیر شدم تاووس گازم گرفت زدم لیگ:|:d ولی وجدانن هرکی نمیخواد بازیا ادامه بده ملت سرکار نذاره بیاد همین الان انصراف بده:|
وگرنه به برکت همین شب بن شه کنسولش RSOD بشه حالش جا بیاد:dخلاصه مسخره بازی درنیارین:|
اخر بازی ها دارن دست و پا میزنن نرن لیگه2:))=))

اگه لیگ بذاری کسانی که دیگه شانسی ندارن بالای جدول قرار بگیرن ممکنه دیگه بازی نکنن و ادامه لیگ به مشکل بخوره ،
من خودم لیگ رو بیشتر دوست دارم ولی به شرطی که شرکت کننده ها یک جوری انجام بازی هاشون تا آخرین هفته رو تضمین کنن که بازی میکنن !
همینجوری دیمی برگذار کنی احتمال زیاد به مشکل میخوریم
==========
من هم دوباره میگم
DarksideFury
تیمم بایرن مونیخ
منم دقیقا همین نظرو دارم...قطعا لیگ بهتره ولی خب تعداد تیم ها خیلی زیاده که باعث میشه هم طول بکشه هم بی نظمی زیاد بشه...من خودم به لیگ رای دادم ولی الان نظرم عوض شده مگر اینکه به خاطر زیاد بودن تیم ها به دو تا گروه تقسیم بشیم و بعد تیم های اولو دوم هر گروه بیان بالا و رفتو برگشت بازی کنن تا قهرمان معلوم بشه...با 24 تا تیم(که اگر بیشتر نباشه) احتمال به سرانجام رسیدن لیگ به صفر میل میکنه...

ممدرضا برنامه بازیا چطوره؟روزی یه بازی بیشتر نذاری ها..............:x
چون بی نظمی میشه شاید یه نفر تو یه روز4 بازی بکنه و یکی دیگه توی یه روز یه بازی..... اونوقت جام بی مزه میشه وحساسیتش ازبین میره
بهنظرم ایجوری بکن:مثل لیگ برتر روزی یه بازی برای هرنفربذار =====>مثلا 1مرداد من وتو وبقیه هم مشخص کن
2مرداد من و آقایX باهم بازی کنیم.....:d

خو اون لیست انتقامم بود:dالانم که لیگ شد همه باهم 1دور بازی میکنیم:p:d
در تایید صحبتهای دوستمون صادق که هممچنان میفرمودند بنده تاکید کنم:d:بعضی ها احتمالا تا اخر بازی ها ادامه نمیدن و همچین چندتا بازی باختن دیگه میرن تو افق محو میشن:d:|
اقا منم جوگیر شدم تاووس گازم گرفت زدم لیگ:|:d ولی وجدانن هرکی نمیخواد بازیا ادامه بده ملت سرکار نذاره بیاد همین الان انصراف بده:|
وگرنه به برکت همین شب بن شه کنسولش RSOD بشه حالش جا بیاد:dخلاصه مسخره بازی درنیارین:|
اخر بازی ها دارن دست و پا میزنن نرن لیگه2:))=))

منم موافقم ................:d
ممدرضا دو روز وقت بده که اونایی که میخوان کنار بکشن تا مسخره بازی نشه(تااون دو سه روز هم حامد میاد):x

persianempire20
معین
HELL---CampNou لطفا اسم تیم هاتو رو بنویسید....

- - -ویرایش - - -

دوستان تعداد شرکت کنندگان 24 نفر هست و قرار شده به صورت لیگ برگزار شه و رفت و برگشت هست
پس یعنی هر نفر حدود 48 تا بازی باید انجام بده
حواهشا اکر کسی میدونه نمیتونه هماهنگ شه و وسط راه جا میزنه لطفا همین الان انصراف بده
اگر دیدید امتیازتون کم هست و میبینید امیدی ندارید خواهشا کنار نرید و بازیه بقیه رو هم خراب نکنید شاید اونا به امتیاز نیاز داشته باشن
مرسی

من بجای معین و حامد اعلام میکنم:

حامد: برزیل.... HELL---CampNou

===============================

معین : لیورپول ..... آیدیش هم فردا درست مکنه اعلام میکنه

==================================

خودم : TO_HELL_20KM..... رئال مادرید

persianempire20
معین

- - -ویرایش - - -

دوستان تعداد شرکت کنندگان 24 نفر هست و قرار شده به صورت لیگ برگزار شه و رفت و برگشت هست
حواهشا اکر کسی میدونه نمیتونه هماهنگ شه و وسط راه جا میزنه لطفا همین الان انصراف بده
اگر دیدید امتیازتون کم هست و میبینید امیدی ندارید خواهشا کنار نرید و بازیه بقیه رو هم خراب نکنید شاید اونا به امتیاز نیاز داشته باشن
مرسی

همون فایل docx توی پست اول گذاشتی رو، جدولش رو قرار بده بهتره.
از کی بازیها رو شروع کنیم؟ همین الان استارت بزنم 10 تا بازیو برم؟ :d
در ضمن اگه 24 نفره پس هر کس 46 تا بازی داره چون با خودش که بازی نمی کنه که :))

persianempire20
معین

- - -ویرایش - - -

مرسی

دو سه روز وقت بذار تا فکراشونوبکنن بعد انصراف بدن l-)=d>:-bd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or