HoSIs
کاربر سایت
یعنی بازی طوری بود که پاس میدادی روبن اونم سانت میکرد ماندوویچ گل میزد.دانته و بواتنگ رو میخواستم عوض کنم با این بازی دیگه مطمئن شذممن دوتا بازیمو با یاشار انجام دادم:
بازی اول میزبان یاشار نتیجه 7-1 برنده من
بازی دوم میزبان من نتیجه 5-0 برنده من
یاشار از من به تو نصیحت اگر بایرن رو برمیداری هیجوقت بواتنگ و دانته رو نزار تو زمین![]()
یعنی بازی طوری بود که پاس میدادی روبن اونم سانت میکرد ماندوویچ گل میزد.دانته و بواتنگ رو میخواستم عوض کنم با این بازی دیگه مطمئن شذم
گروه ما 7 نفریه ، hell---campnou نیست
Mrhالان داستان چیه من باریامو کردم اینا نیمیدن نتیجرو بزنن یکیو که 2_0بردم کشید بریون دیگه نیمد یکیو باش یه دس مساوی کردم یه دست بردم فکنم زده یکی که اصلا نتش مشکل داشت وصل نشدیم پس الکی نگو بی نظمی من رو کلماتی که میگی حساس میشم داداش. من خودم به نظم و احترام به دیگران واقعا حساسیت نشون میدم.
اها همین دوستمون که زده 3-3داداش من که مسئولیت ندارم نتیجه بازی شمارو بزنم یا خودت باید بزنی با به حریفت بگی اعلام کنه،از دوشنبه ی هفته ی پیش تا حالا من پستی از شما با درباره ی شما ندیدم،فقط یه پست بود اونم 3-3 با persianempire شما خودت باید رو بازی هات حساس باشی،لااقل انقد واست مهم نبوده که ببینی نتیجه رو کسی زده یا نه من که علم غیب ندارم![]()
اها همین دوستمون که زده 3-3
2_0خورد کشید بیرون دیگه نزد من یکم درگیر کارام بودم الان حکم چیه دادا؟؟؟
نه دادا ایشون دیقه 2 گل خرد پی ام داد دوستانستا منم خندم گرفتاولا که شما باید اول بازی رفت رو انجام بعدم چیزی که من فهمیدم شما اینوایت دادی بعد وسط بازی گفتی که بازی برگشت هست درصورتی که persianempire قبلش گفته دوستانه هست!!!!
که این بازی قبول نیست!
بعدم با همین یه بازی میگی نظم داری؟
یکی از بچه های گروهتونم که ادد فرستاده هنوز قبول نکردی!
جالبه واسه بازی چه ...نمیگم دروغ ولش کن الان هرکی میاد بیاد...اولا که شما باید اول بازی رفت رو انجام بعدم چیزی که من فهمیدم شما اینوایت دادی بعد وسط بازی گفتی که بازی برگشت هست درصورتی که persianempire قبلش گفته دوستانه هست!!!!
که این بازی قبول نیست!
بعدم با همین یه بازی میگی نظم داری؟
یکی از بچه های گروهتونم که ادد فرستاده هنوز قبول نکردی!
اها همین دوستمون که زده 3-3
2_0خورد کشید بیرون دیگه نزد من یکم درگیر کارام بودم الان حکم چیه دادا؟؟؟
داداش دست اولم که من پی ام دادم کلم یه سره تو گوشی بود بریم تا بازی کنیم شما راس میگی میخوای دست اولم شما برد بزن اصلا اون دوستانه نبود ماله من بود عجبب...من دیقه یک نگفتم بازی دوستانس ؟؟
ولی شما گفتی نخیر چون اینوایت دادی یعنی لیگه
و من گفتم هنوز بازی های رفتم تموم نشده که بخوام برگشتو بازی کنم ولی ...
از دیقه ۲۰ هم که دست به دسته هامون نزدیم
فقط اگه توی این تاپیک یه نفر به شما حق داد و گفت این بازی رو من باختم قبول میکنم !