ممد رضا دمت گـــــــــــــــــــــــرم :-*
فقط اسم این دوستمون (معین)که حسین گفت روبنویس میاد حتما :d
شما بهترین کار رو کردی که نظر سنجی گذاشتی!!! اگر لیگ باشه!!! همه باید با همدیگه بازی کنن، و قهرمان واقعی مشخص میشه!!! دیگه شرایط قرعه کشی و گروه بندی که ممکنه تو حریف قوی همدیگر رو حذف کنن، یا اینکه یک نفر یک روز بد داشته باشه و از جام حذف بشه از بین میره!!! ولی به این نکته توجه کنیم که برگزاری لیگ به شدت نیازمند همکاری و نظم بیشتره!!! حتی کمکاری یک نفر می تونه کل جام رو بی کیفیت کنه!! تمامی بچه ها، حتی کسانی که در قعر جدول هستن باید با تمام قدرت تا پایان لیگ بازی کنن!!! چون ممکنه نتیجه بازی اونها روی قهرمانی یک نفر اثر بذارهدوستان من یادم رفت اینو بگم،واسه لیگ فقط فیفا 14 هست...
این معین که میگید ایدی psn نداره؟ :d
بگید تو سایت ثبت نام کنه چون بالاخره نتیجه هارو باید بزنه و واسه هماهنگیش سخت میشه اگه تو سایت نباشه،مرسی
منم هستم ايديمم AMIR-M-CR7 هستش.
اگه باشگاهي باشه REAL را برميدارم و اگه چام جهاني هم بود آلمان ( آقا به خدا جو گيري قهرمانيشون نيست:d من كلا سابقمم تو انلاينش ببنيد فقط با آلمان قهرمان شدم كه فكر كنم چهار بار بود)
فقط داداش محمد ليگ باشه بهتره تو حذفي شانس نداريم مثل دور قبل ميفتيم تو گروه مرگ و دوباره حذف ميشيم
راستي من هميشه برام سوال بوده كه فلسفه قرعه كشي ها براي گروه بندي چجوريه؟ يعني به صورت شانسي هر تيم تو هر گروه ميفته؟ يا يه جور ديگست؟ مثلا سيدبندي خاصي نداره كه مثل واقعيت تيم ها به ترتيب قدرتشون تو گروه هاي خاصي باشن؟