همین لیگ که داره خوب پیش میره.والا من دیگه نمیدونم چیکار کنم. تصمیم رو به عهده دوستان و شرکت کنندگان میذارم که این وسط من هم گناهکار و بدبین از چشم دیگران نشم.
آقا جون من اشتباه کردم pass رو جلو دید همه گذاشتم راست میگی خیلی ها وارد لیگ میشن ولی بازی نمیکنن ولی به خدا فکر نمیکردم کسی که بازی نمیکنه الکی بیاد تو ...والا من دیگه نمیدونم چیکار کنم. تصمیم رو به عهده دوستان و شرکت کنندگان میذارم که این وسط من هم گناهکار و بدبین از چشم دیگران نشم.
آقا جون من اشتباه کردم pass رو جلو دید همه گذاشتم راست میگی خیلی ها وارد لیگ میشن ولی بازی نمیکنن ولی به خدا فکر نمیکردم کسی که بازی نمیکنه الکی بیاد تو ...
از کجا میخوای بفهمی که به اونایی که pass رو میدی حتما تا آخرش هستن حتی اگر نفر آخر هم بشن .؟؟؟
ببینم تو هم میخوای بازی ها رو رفت و برگشتی بذاری دیگه یعنی هر کس فقط 2 تا بازی با بقیه بکنه دیگه؟؟
شما جوش نزن در هر صورت تهِِِِِِِ لیستیمگه قرار نشد لیگ جدید و کاملی راه بیافته.دیشب با رفیقم داشتم بازی می کردم همین اسم ژاپنی ضعیف:cheesygri)مدام پیغام دعوت می آمد.من هم منتظر لیگ جدید هستم.
آقا جون من اشتباه کردم pass رو جلو دید همه گذاشتم راست میگی خیلی ها وارد لیگ میشن ولی بازی نمیکنن ولی به خدا فکر نمیکردم کسی که بازی نمیکنه الکی بیاد تو ...
از کجا میخوای بفهمی که به اونایی که pass رو میدی حتما تا آخرش هستن حتی اگر نفر آخر هم بشن .؟؟؟
ببینم تو هم میخوای بازی ها رو رفت و برگشتی بذاری دیگه یعنی هر کس فقط 2 تا بازی با بقیه بکنه دیگه؟؟
یکی بیاد اینو بندازه بیرون با این نظراش:biggrin1:اقا این لیگ friend مزخرفه خواهشا لیگ رو طوری دیگه برگزار کنید , اونجا اصلا امکانات یک لیگ واقعی رو نداره !!
اقا فردین اگه نمیزنی من تا امشب برنامش رو بچینم یه لیگ جدید بزنیم با برنامه ریزی هم دیگه ...
نیازی نیست توی خود فیفا لیگ بزنیم برنامه رو اینجا میچینیم :
جدول
برد
باخت
بازی ها ....
آخه قروبنت برم نمیشه که اینجوری که میگی. قوانین لیگ رو خود بازی داره دیگه چه نیازی که بیایم اینجا اعلام کنیم.اقا این لیگ friend مزخرفه خواهشا لیگ رو طوری دیگه برگزار کنید , اونجا اصلا امکانات یک لیگ واقعی رو نداره !!
اقا فردین اگه نمیزنی من تا امشب برنامش رو بچینم یه لیگ جدید بزنیم با برنامه ریزی هم دیگه ...
نیازی نیست توی خود فیفا لیگ بزنیم برنامه رو اینجا میچینیم :
جدول
برد
باخت
بازی ها ....
دقیقا منم تایید میکنمیکی بیاد اینو بندازه بیرون با این نظراش:biggrin1: