لیگ زمستانه FIFA 13

بچه ها من تو psn تازه کارم لول فیفام 6 :(( اما تو ایکس باکس لایو 26هستم منم راه بدید نوب نیستم :(
دوست عزیز همه میگن لول ملاک مناسبی نیست

---------- نوشته در 08:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:23 PM ارسال شده بود ----------

برای من فرقی نداره چه بعد امتحان ها بیافته چه همین چند روزه که امتحانات داره برگزار میشه فقط خبرش رو تو همین تاپیک بدید

سلام
با اجازه اساتید فیفا منم میتونم بیام
تازه یوزر فیفا ساختم لولم 4 هست ولی سطح پایین نیستم (ناسلامتی از فیفا 98 فوتبالی بودیم :) )
البته بدلیل شاغل بودنم فقط شب ها میتونم بازی کنم
ایدی پی اس انم هم همین یوزرمه اد کنید

با سلام، فقط هر وقت بازی ها قرعه کشی شد، ساعت بازی ها رو لطفاً از ده شب به اونور بذارید که همه حضور داشته باشن!!!! ممنونم

چی میگی دوست عزیز کی میگه همه از 10 شب به بعد هستن باید زود تر باشه

---------- نوشته در 10:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:12 AM ارسال شده بود ----------

به نظر من 9 شب خوبه چون مثلا من توی انجمن psbaz که هستم مسابقات لیگ و جام ها رو ساعت 9 شب میزارن که همه حاضر هستن;)

چی میگی دوست عزیز کی میگه همه از 10 شب به بعد هستن باید زود تر باشه

---------- نوشته در 10:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:12 AM ارسال شده بود ----------

به نظر من 9 شب خوبه چون مثلا من توی انجمن psbaz که هستم مسابقات لیگ و جام ها رو ساعت 9 شب میزارن که همه حاضر هستن;)

اره 8 الی9 بهترین وقته راستی دادا تو psbazنمیشه لگیسی بازی کرد گیر میده؟

اره 8 الی9 بهترین وقته راستی دادا تو psbazنمیشه لگیسی بازی کرد گیر میده؟

تو psbaz میشه از لیگ دسته c شروع کرد کاری هم ندارن که تو سایت تازه واردی یا نه منم الان توی لیگ C هستم اونجا هم میخوای ثبت نام کن چون بازی هاش فکر کنم بهمن ماه شروع میشن

برادران، پس اگر میشه ساعت بازی ها رو طوری قرار بدیم که دو نفر بتونن با هم هماهنگ کنن که چه ساعتی بازی ها برگزار میشه!!!! من خودم شخصاً از سر کار که میام 9:30 میرسم، یک شرایطی برای ما هم در نظر بگیرید!!!ممنونم

عزیزان قرار بود تا جمعه زمان بندی انجام بشه واسه بازی ها چی شد خبری نیست!؟
بنظرم یه نظر سنجی انجام یدید تا مشخص بشه چه کسانی اعلام امادگی کرده اند!!!

منم هستم

رفیقی که زدی منم هستم ایدی psnتو بزار لطفا

---------- نوشته در 09:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:26 PM ارسال شده بود ----------

سلام آقایون قرعه کشی انجام شد ???بازیارو بزنین لطفا سریع تورو ...جون سونیتون :wallbash::wallbash::wallbash:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or