لیگ زمستانه FIFA 13

آقایون عزیز ، لول یادتون نره الان فقط حسام جان لولشو ذکر کرده

---------- نوشته در 06:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:29 AM ارسال شده بود ----------

یک سوال داشتم من تا حالا با ایرانی بازی نکردم فیفا رو ایا توی پینگ تاثیری داره ؟

بله دوست عزیز تاثیر داره ( برا من که داشته تو 12 FIFAچون هنوز FIFA 13 رو تست نکردم !!!!!!!!!!!!!)

دوستان منم هستم فقط یه سوال منظورتون از lvl مال psn هست یا مال خود fifa 13
اینم بگید که کی شروع میشه چون من تا پس فردا اینترنتم 256 میشه چون الان 128 دارم

آقایون عزیز ، لول یادتون نره الان فقط حسام جان لولشو ذکر کرده

---------- نوشته در 06:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:29 AM ارسال شده بود ----------

بله دوست عزیز تاثیر داره ( برا من که داشته تو 12 FIFAچون هنوز FIFA 13 رو تست نکردم !!!!!!!!!!!!!)
سلام
میشه از یه روش دیگه برای قرعه کشی استفاده کنی
باور کن لول اصلا تاثیر نداره
من با چند تا از لول های بالای 50 بازی کردم فقط یکیشون بازیش خوب بود
فیفا هم باید یه فکری براش بکنه
زیاد شدن لول به این صورت منطقی نیست

من اگر وقت کنم ممکنه شرکت کنم اما بهترین روش برای سیدبندی اینه که بازی های طرف رو نگاه کنید نه لول!

دلیلش هم اینه که تمامی لول ها از FIFA قبلی به این نسخه اومده و ممکنه یکی اصلا 13 رو بازی نکرده باشه زیاد اما 40 باشه لولش! بهترین کار اینه که برید بازی های Season طرف رو نگاه کنید و ببینید چند تا برد و مساوی و باخت داشته بعد از این طریق سیدبندی کنید! اگر تعداد بازی هاش کم بود سراغ FUT برید

ویرایش: مثلا من الان خودم رو مثال میزنم. من لول 20 هستم اما تو بخش Season حدود 60-65% بازی هام رو بردم و 110 تا اینا هم بازی کردم و تو سید یک هم هستم(تو خود Season رو میگم نه اینجا). حتی می تونید به Rank بازیکن ها هم نگاه کنید!

آخرین ویرایش:
سلام
میشه از یه روش دیگه برای قرعه کشی استفاده کنی
باور کن لول اصلا تاثیر نداره
من با چند تا از لول های بالای 50 بازی کردم فقط یکیشون بازیش خوب بود
فیفا هم باید یه فکری براش بکنه
زیاد شدن لول به این صورت منطقی نیست

به نظر من اگه بخوای اول شی سید 4 هم باشی برات فرقی نمیکنه ؛ اگه مایلید که کلا سید بندی رو بیخیال شم و کلی قرعه کشی کنم

سلام مسابقه ها کی شروع میشه؟ من در حال دانلود بازیم میخوام ببینم میرسم یا نه

میرسی دوست عزیز ، میرسی

---------- نوشته در 06:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:52 PM ارسال شده بود ----------

دوستان قرعه کشی در صورتی که به حد نصاب برسیم ( یا 16 تیم یا 24 تیم ) 15 دی ماه انجام میشه به دوستانتون اطلاع بدید در ضمن قوانین مسابقات هم بزودی اعلام میشه ( این دفعه خیلی سفت و سخت گرفتم )

تیمش الکیه چون رونالدو عینو بوفالو میدوه
باز تو رئال فقط رونالدو سرعتیه اونم تو بازی واقعی سرعتش از این بیشتره میگی نه نگاه کن:d
تو بارسا چون مسی تکنیکی و دریبل زنه همه رو همینطوری ساختن
کم مونده والدز هم همه رو دریبل کنه بزنه تو دروازه=))=))

باز تو رئال فقط رونالدو سرعتیه اونم تو بازی واقعی سرعتش از این بیشتره میگی نه نگاه کن:d
تو بارسا چون مسی تکنیکی و دریبل زنه همه رو همینطوری ساختن
کم مونده والدز هم همه رو دریبل کنه بزنه تو دروازه=))=))
من خودم یووه رو دوست دارم ولی رئال هم دوس دارم ولی تو بازی فیفا
ارزشش ریال بیش نی اینقد مسخرست و گرنه از بارسا متنفرم فقط تیم هایی ایتالیایی:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or