منم یه پیشنهاد بدم به دوست عزیز مسىٔول برگزاری لیگ که این لیگ رو 10 نفره بکنه در 2 گروه 5 تیمی و از هر گروه یا 2 نفر بیان بالا حذفی برگزار کنند یا 4 نفر از هر گروه که هم شما بیاین تو لیگ هم اینکه لیگ جذابتر میشه ...آقا مارو هم بنویسید اگه جا نبود هم که هیچ
اقا به نظر من اگه خواستیم بازی بزاریم یه پیج رو فیس بوک براش درست کنیم ( اگه موافق باشین به پیج برا فیفا 12 ایکس بکس تو فیس بوک درست کنیم ) اینجوری هم شرکت کننده و بازدید کننده بیشتره و هم اگه کسی اطلاعات خوب و بدرد بخوری داشته باشه میتونه با بقیه شیرش کنه
من با نظر این دوتا دوستمون موافقم هم ایجاد پیج هم اینکه هرچی تعداد بیشتر باشه بیشتر حال میده...منم یه پیشنهاد بدم به دوست عزیز مسىٔول برگزاری لیگ که این لیگ رو 10 نفره بکنه در 2 گروه 5 تیمی و از هر گروه یا 2 نفر بیان بالا حذفی برگزار کنند یا 4 نفر از هر گروه که هم شما بیاین تو لیگ هم اینکه لیگ جذابتر میشه ...
وقتی شما تو تنظیمات xbox360 contorol میرین اخرین گزینه خودش دوتا گزینه داره به نام های Tactical و Legacy defending.اگه روی تاکتیکال بزاری بازیکن ها برای دفاع کردن به سمت توپ نمیرن و در واقع بازیکن حریف رو احاطه میکنن و وقتی شما دکمه X رو میزنی پا میندازه تو پای حریف و توپ رو میگیره(اینم بگم چون این سیستم جدیدیه بدون تمرین نمیتونید باش کار کنید)اگه بتونیم فیس بوک رو راه بندازیم علاوه بر مسابقات میتونیم اطلاعات دیگه رو هم اونجا بزاریم . مثلا من با بعضیا که بازی میکنم خیلی شدید پرس میکنن و 2-3 نفر با سرعت میرن سمت بازیکن حامل توپ . میخواستم ببینم چطور میشه اینکار رو کرد . ممنونم اگه کسی جواب بده .
وقتی شما تو تنظیمات xbox360 contorol میرین اخرین گزینه خودش دوتا گزینه داره به نام های Tactical و Legacy defending.اگه روی تاکتیکال بزاری بازیکن ها برای دفاع کردن به سمت توپ نمیرن و در واقع بازیکن حریف رو احاطه میکنن و وقتی شما دکمه X رو میزنی پا میندازه تو پای حریف و توپ رو میگیره(اینم بگم چون این سیستم جدیدیه بدون تمرین نمیتونید باش کار کنید)
گزینه دوم یعنی Legacy وقتی دکمه A رو نگه دارید میره تو پای حریف و وقتی X رو نگه دارید 2 یا 3 نفری به صورته پرسی میریزن تو پای بازیکن مقابل(یکی از مشکلات Legacy اینه که وقتی بازیکن ها میرن واسه توپ گیری اگه طرف شیوه های دریبل زنی رو بخوبی بدونی براحتی دریبلتون میزنه و بازیکنتون جا میمونه ولی خوبی تاکتیکال اینه که بازیکن خیلی کمتر جا میمونه و دریبل مدافع توسط حریف هم بسیار مشکل هست)
من خودم تاکتیکال بازی میکنم به همه هم پیشنهادش میدم.با کمی تمرین میتونید تعداد گل های خوردتون رو فوق العاده کاهش بدید...