لیگ حذفی فیفا 12 بازیسنتر

آیا مایلید برنامه لیگ و بازی ها علاوه بر این فروم در یک

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
اقا به نظر من اگه خواستیم بازی بزاریم یه پیج رو فیس بوک براش درست کنیم ( اگه موافق باشین به پیج برا فیفا 12 ایکس بکس تو فیس بوک درست کنیم ) اینجوری هم شرکت کننده و بازدید کننده بیشتره و هم اگه کسی اطلاعات خوب و بدرد بخوری داشته باشه میتونه با بقیه شیرش کنه

برای من که گیمرتگ ایکباکسم را گذاشتی،(sirsmrm)
یه راهنمایی لطفا گیمرتگ بچه ها را بگید که من برای آن ها دوستی بفرستم

---------- نوشته در 12:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 AM ارسال شده بود ----------

این درسته که دوستان در شهرهای مختلف هستند ولی می تونید این کار را حداقل در تهران شروع کنیم تا بتونیم یه کار خوب را شروع کنیم

ظرفیت تکمیل شد بازی ها از فردا شروع میشه . تا فردا برنامه و گروهها مشخص میشه.فقط گروهها برای اینکه کار راحت تر بشه توی وبلاگ که پست اول گذاشتم قرار داده میشه!

آقا مارو هم بنویسید اگه جا نبود هم که هیچ:)
منم یه پیشنهاد بدم به دوست عزیز مسىٔول برگزاری لیگ که این لیگ رو 10 نفره بکنه در 2 گروه 5 تیمی و از هر گروه یا 2 نفر بیان بالا حذفی برگزار کنند یا 4 نفر از هر گروه که هم شما بیاین تو لیگ هم اینکه لیگ جذابتر میشه ...

اقا به نظر من اگه خواستیم بازی بزاریم یه پیج رو فیس بوک براش درست کنیم ( اگه موافق باشین به پیج برا فیفا 12 ایکس بکس تو فیس بوک درست کنیم ) اینجوری هم شرکت کننده و بازدید کننده بیشتره و هم اگه کسی اطلاعات خوب و بدرد بخوری داشته باشه میتونه با بقیه شیرش کنه

منم یه پیشنهاد بدم به دوست عزیز مسىٔول برگزاری لیگ که این لیگ رو 10 نفره بکنه در 2 گروه 5 تیمی و از هر گروه یا 2 نفر بیان بالا حذفی برگزار کنند یا 4 نفر از هر گروه که هم شما بیاین تو لیگ هم اینکه لیگ جذابتر میشه ...
من با نظر این دوتا دوستمون موافقم هم ایجاد پیج هم اینکه هرچی تعداد بیشتر باشه بیشتر حال میده...
در مورد همکار هم اگه خواستی من میتونم وقتی نیسی کار هرو پیگیری کنم...

اگه بتونیم فیس بوک رو راه بندازیم علاوه بر مسابقات میتونیم اطلاعات دیگه رو هم اونجا بزاریم . مثلا من با بعضیا که بازی میکنم خیلی شدید پرس میکنن و 2-3 نفر با سرعت میرن سمت بازیکن حامل توپ . میخواستم ببینم چطور میشه اینکار رو کرد . ممنونم اگه کسی جواب بده .

اگه بتونیم فیس بوک رو راه بندازیم علاوه بر مسابقات میتونیم اطلاعات دیگه رو هم اونجا بزاریم . مثلا من با بعضیا که بازی میکنم خیلی شدید پرس میکنن و 2-3 نفر با سرعت میرن سمت بازیکن حامل توپ . میخواستم ببینم چطور میشه اینکار رو کرد . ممنونم اگه کسی جواب بده .
وقتی شما تو تنظیمات xbox360 contorol میرین اخرین گزینه خودش دوتا گزینه داره به نام های Tactical و Legacy defending.اگه روی تاکتیکال بزاری بازیکن ها برای دفاع کردن به سمت توپ نمیرن و در واقع بازیکن حریف رو احاطه میکنن و وقتی شما دکمه X رو میزنی پا میندازه تو پای حریف و توپ رو میگیره(اینم بگم چون این سیستم جدیدیه بدون تمرین نمیتونید باش کار کنید)
گزینه دوم یعنی Legacy وقتی دکمه A رو نگه دارید میره تو پای حریف و وقتی X رو نگه دارید 2 یا 3 نفری به صورته پرسی میریزن تو پای بازیکن مقابل(یکی از مشکلات Legacy اینه که وقتی بازیکن ها میرن واسه توپ گیری اگه طرف شیوه های دریبل زنی رو بخوبی بدونی براحتی دریبلتون میزنه و بازیکنتون جا میمونه ولی خوبی تاکتیکال اینه که بازیکن خیلی کمتر جا میمونه و دریبل مدافع توسط حریف هم بسیار مشکل هست)
من خودم تاکتیکال بازی میکنم به همه هم پیشنهادش میدم.با کمی تمرین میتونید تعداد گل های خوردتون رو فوق العاده کاهش بدید...

وقتی شما تو تنظیمات xbox360 contorol میرین اخرین گزینه خودش دوتا گزینه داره به نام های Tactical و Legacy defending.اگه روی تاکتیکال بزاری بازیکن ها برای دفاع کردن به سمت توپ نمیرن و در واقع بازیکن حریف رو احاطه میکنن و وقتی شما دکمه X رو میزنی پا میندازه تو پای حریف و توپ رو میگیره(اینم بگم چون این سیستم جدیدیه بدون تمرین نمیتونید باش کار کنید)
گزینه دوم یعنی Legacy وقتی دکمه A رو نگه دارید میره تو پای حریف و وقتی X رو نگه دارید 2 یا 3 نفری به صورته پرسی میریزن تو پای بازیکن مقابل(یکی از مشکلات Legacy اینه که وقتی بازیکن ها میرن واسه توپ گیری اگه طرف شیوه های دریبل زنی رو بخوبی بدونی براحتی دریبلتون میزنه و بازیکنتون جا میمونه ولی خوبی تاکتیکال اینه که بازیکن خیلی کمتر جا میمونه و دریبل مدافع توسط حریف هم بسیار مشکل هست)
من خودم تاکتیکال بازی میکنم به همه هم پیشنهادش میدم.با کمی تمرین میتونید تعداد گل های خوردتون رو فوق العاده کاهش بدید...

ممنون از راهنماییتون ولی Legacy defending رو نمیشه انلاین انجام داد در صورتیکه من وقتی انلاین بازی میکنم میبینم 2-3 نفره با سرعت میرن سمت بازیکن صاحب توپ فکر کنم باید یه راه دیگه داشته باشه.

ببخشد از همه دوستان.کسانی که شماره موبایل برام پیغام خصوصی نکونن حذف میشن.لیگ هم از 8 نفر میشه 10 نفر.ببخشد دیروز کار داشتم نبود .
ذر ضمن خواهشا اینقدر چیس بوک میس بوک نگین میریزن سرمون تاپیک. میبندن .با از اصطلاحاتی مانند چیز بوک استفاده کنین

---------- نوشته در 07:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:52 PM ارسال شده بود ----------

اقای Bherad 22 هم بچه ها رو هماهنگ کن وقتی برنامه میزارم ممنون.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or