لینک های استخراج شده توسط برنامه Bay Life: Revolt برای شبکه Xbox Live

برای کار با برنامه Bay Life: Revolt میتونید از تاپیک آموزش برنامه که توسط دوست خوبمون Donger تهیه شده استفاده کنید.

لینک آموزش برنامه

باتوجه به این که بر خلاف فایل های دانلودی PSN فایل های XBL به صورت یک فایل تکی می باشد و دیگر امکان بروز رسانی تنها از طریق خود کنسول یا دریافت فایل جدید امکان پذیر است به همین دلیل ذکر چند نکته ضروری به نظر می رسد :

• بازی های جدید رو سعی کنین به این صورت دانلود نکنبن چون در صورت آمدن آپدیت جدید امکان از دست وقت و حجم دانلودتون وجود داره.
  • بازی هایی که به نظرتون پر باگ هستش رو از این طریق دانلود نکنید.
  • پیشنهاد بنده این هست که اگه بازی ای رو میخوایید از این روش بگیرید بعد از عرضه آپدیت جدید بازی بگیرید.
  • پیشنهاد دومم هم این هست که فایل اصلی بازی رو بگیرید و بعدش از طریق خود کنسول اقدام به دریافت آپدیت ها بکنید چون دریافت آپدیت های 2 تا 3 گیگی به شدت راحت تر از دریافت یک بازی کامل 50 گیگی هستش.
  • بازی های قدیمی تر رو راحت تر میشه از این طریق گرفت و خارج از هارد دستگاه نگه داری کردش.

در ادامه هم لینک های بازی در اسپویلر قرار داره میشه و لذت ببرین.
برای دانلود فایل ها روی عکس ها کلیک کنین.

81Bs6uUXqoL_SL1500_.jpg
rise_of_the_tomb_raider_cover_1000.jpg

====

در انتها هم از شما دوستان گرامی میخوام که در بهبود هر چه بیشتر این تاپیک همکاری کنین و با قرار دادن لینک های بازی ها در کامنت یا ارسال پیام خصوصی باعث بهبود هر چه بیشتر این قسمت بشین.
تمامی فایل های ارسال شده در پست اول قرار خواهد گرفت و پست اول در روز های کاری آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
نام بازی : Madden NFL 20

پلتفرم : xbox one
ژانر : Sports
درجه سنی : + 3 سال
استدیو سازننده : EA Tiburon
امتیاز نسخه ایکس باکس : 79
قیمت : 99 . 59 دلار

تاریخ انتشار : August 2019

لینک بازی :

http://assets1.xboxlive.com/5/e86054fa-a65f-4f83-b75f-3dfbffb7584a/9103ee26-835c-45ac-a310-60a0d01bf87b/1.0.0.35.4972c8d7-9ea9-404a-8060-b833fba3a125/Madden20_1.0.0.35_x64__zwks512sysnyr

تاریخ بروز رسانی : 5 اردیبهشت

گیم آیدی : 9103ee26-835c-45ac-a310-60a0d01bf87b

آپدیت : 1.0.0.35

حجم بازی : 27 . 44 گیگ

لینک استور ماکروسافت : Buy Madden NFL 20 - Microsoft Store

سلام?
من ی مشکل داشتم با baylife ، همه کاراشو انجام دادم ولی وقتی گزینه start برنامه رو میزنم ارور میده، میتونی راهنمایی کنی؟ و اینکه با bay life لینک میگیری ،رو کنسول dns میزنی ، و یا از طریق نتورک شیرینگ با لن نت شیر میکنی رو کنسول ؟

A.sh364

تو کنسول دی ان اس رو باید حتما وارد کنی تا اکانت sign in بشه لینک بگیری

100 . 122 . 22 . 178
2 . 200 . 51 . 185

اگر مراحل رو اشتباه انجام بدی ارور میده موقع start چک کن ببین کدوم مرحله رو اشتباه انجام میدی

فایروال ویندوز یا آنتی ویروس سیستم رو چک کن ببین برنامه مسدود نباشه

چک کن کانکشن هایی که ساخته شده یا پورت های شبکه همه فعال باشند

اگر کابل اتصال یا پورت شر شده بین کامپیوتر ایکس باکس اشتباه تعریف شده باشه توسط کاربر می تونه باعث مشکل بشه

ظرف چند روزه آینده آموزش ساده کار با برنامه by life رو قرار میدم تا دوستانی که مشکل دارند مشکلشون برطرف بشه
اقا دمت گرم خیلی لطف کردی مشکلم حل شد ، لینک گرفتم ، من خیلی سر dns پاره شدم دیگه فقط نشسته بودم شکن شیر میکردم سر کنسول وصل شم

ryse son of roma
حالا برای انتقال به دستگاه مشکل دارم map to local که میزنم installation stopped سر کنسول میزنه
اگه میتونی خودت ی فیلم بزاری از انتقال کامل یا اینکه راهی بلدی راهنمایی کنی
فایروال و انتی ویروس خاموش کردم، m2 امتحان نکردم، جاوا و دات نت نصب کردم ، لینک ها رو میتونم بگیرم مشکلم فقط انتقال ه

سلام دوستان من doom eternal رو از این forum دانلود کردم نصب هم کردم بازی هم اجرا میشه ولی نمیذاره وارد بخش داستانی بشم نمیذاره تا اونجایی ک من تو ردیت و خود bethesda سرچ کردم میگن باید بخش battle mode هم نصب کنین تا اجرا بشه میشه لطفا لینک کامل رو بزارین یا حداقال بخش battle mode رو چون اینجا فقظ یه فایل 40 g بیشتر نی :( با تشکر

اینم پیغامش همونطور ک میبینین اجرا شده اخرین ورژن رو هم از همینجا دانلود کردم1.0.0.6 ولی نمیشه وارد بخش داستانی شد

Attachments

• Screenshot_20200501-221235_Gallery.jpg
    Screenshot_20200501-221235_Gallery.jpg
    213.5 KB · مشاهده: 7
دوستان من PS دارم ولی این مورد نظرم رو جلب کرد.

PS فایل ها رو 4 گیگی تحویل میده شاید چون فرمتش fat هست اما xbox کل حجم فایل رو یکجا میده؟ مثلا cod با حجم 80 گیگ رو یکدونه لینک 80 گیگی میده؟و 80 گیگ هم آپدیت با یکدونه لینک؟
سوال بعدیم هم چرا تو پست اول گفتین آپدیت ها رو از کنسول بگیرید ؟

سلام دوستان من doom eternal رو از این forum دانلود کردم نصب هم کردم بازی هم اجرا میشه ولی نمیذاره وارد بخش داستانی بشم نمیذاره تا اونجایی ک من تو ردیت و خود bethesda سرچ کردم میگن باید بخش battle mode هم نصب کنین تا اجرا بشه میشه لطفا لینک کامل رو بزارین یا حداقال بخش battle mode رو چون اینجا فقظ یه فایل 40 g بیشتر نی :( با تشکر

با baylife نصب کردی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or