لینک های استخراج شده توسط برنامه Bay Life: Revolt برای شبکه Xbox Live

برای کار با برنامه Bay Life: Revolt میتونید از تاپیک آموزش برنامه که توسط دوست خوبمون Donger تهیه شده استفاده کنید.

لینک آموزش برنامه

باتوجه به این که بر خلاف فایل های دانلودی PSN فایل های XBL به صورت یک فایل تکی می باشد و دیگر امکان بروز رسانی تنها از طریق خود کنسول یا دریافت فایل جدید امکان پذیر است به همین دلیل ذکر چند نکته ضروری به نظر می رسد :

• بازی های جدید رو سعی کنین به این صورت دانلود نکنبن چون در صورت آمدن آپدیت جدید امکان از دست وقت و حجم دانلودتون وجود داره.
  • بازی هایی که به نظرتون پر باگ هستش رو از این طریق دانلود نکنید.
  • پیشنهاد بنده این هست که اگه بازی ای رو میخوایید از این روش بگیرید بعد از عرضه آپدیت جدید بازی بگیرید.
  • پیشنهاد دومم هم این هست که فایل اصلی بازی رو بگیرید و بعدش از طریق خود کنسول اقدام به دریافت آپدیت ها بکنید چون دریافت آپدیت های 2 تا 3 گیگی به شدت راحت تر از دریافت یک بازی کامل 50 گیگی هستش.
  • بازی های قدیمی تر رو راحت تر میشه از این طریق گرفت و خارج از هارد دستگاه نگه داری کردش.

در ادامه هم لینک های بازی در اسپویلر قرار داره میشه و لذت ببرین.
برای دانلود فایل ها روی عکس ها کلیک کنین.

81Bs6uUXqoL_SL1500_.jpg
rise_of_the_tomb_raider_cover_1000.jpg

====

در انتها هم از شما دوستان گرامی میخوام که در بهبود هر چه بیشتر این تاپیک همکاری کنین و با قرار دادن لینک های بازی ها در کامنت یا ارسال پیام خصوصی باعث بهبود هر چه بیشتر این قسمت بشین.
تمامی فایل های ارسال شده در پست اول قرار خواهد گرفت و پست اول در روز های کاری آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
pedram.nekounam

کد دیجیتالی بازی ها معمولا بصورت هدیه هستند یا توسط فروشندگان خرده فروشی ها بصورت محدود روی کارت فروخته میشند
کد دیجیتالی نخر چون محدودیت داره برای وارد کردن در صورت فاش شدن کد یا استفاده توسط افراد دیگه به سختی قابل بازیابی هست بازی ها رو بصورت اکانت بخر تا هم امنیت داشته باشی هم در صورت نصب مجدد محدویت دردسر نداشته باشی

ممنونم از شما اکانت رو چگونه باید تهیه کرد

• Like
Reactions: sorrowrock

Attachments

• apps.21631.14148865384803760.43665508-e225-4b8e-95bd-232694841824.5260dd15-63f5-4489-ac5a-8167...jpg
    apps.21631.14148865384803760.43665508-e225-4b8e-95bd-232694841824.5260dd15-63f5-4489-ac5a-8167...jpg
    62.9 KB · مشاهده: 4
sorrowrock
نه اکانتش رو ندارم وگرنه لینکش رو میذاشتم

اپیزود 1 رایگان هست با بسته compatibility pack

http://assets1.xboxlive.com/1/c9156...bfabe9/BHR2DIGITAL_1.0.0.9_x64__r12nkcffspr4t

http://dlassets.xboxlive.com/public....CATALOG.PACK1_1.0.0.1_neutral__r12nkcffspr4t

دقت نکردم 1 قسمت داره فقط
بازی کردم حالا تو کفشم که تموم شه:D
نت رو گشتم نسخه کاملش فقط تو Deluxe Editon هست که اکثرا اکانت افلاین هایی ندارن.انلاین هم که 550 اب میخوره که ارزش نداره متاسفانه در حال حاضر

• Like
Reactions: ryse son of roma
سلام من جدیدا کنسول ایکس باکس وان اس نسخه دیجیتال خریداری کردم و دوتا اکانت روش ریختن و ۲۰ تا بازی ۲۰۲۰ ریختن...
که به صورت آفلاین باید بازی بشه و گفت به من که اینترنت وصل نشم که بازی هام قفل میشه..
یه سوال
الان من هم یه اکانت جداگانه بسازم میتونم بازی نصب کنم؟
دقیقاً مثل کسی که بازی تو کنسول نصب کرده...
از کسی که دستگاه رو گرفتم انگار واسطه بوده و خودش هم در جریان نبوده...
ممنون میشم لینک آموزشی رو برام بفرستید

سلام من جدیدا کنسول ایکس باکس وان اس نسخه دیجیتال خریداری کردم و دوتا اکانت روش ریختن و ۲۰ تا بازی ۲۰۲۰ ریختن...
که به صورت آفلاین باید بازی بشه و گفت به من که اینترنت وصل نشم که بازی هام قفل میشه..
یه سوال
الان من هم یه اکانت جداگانه بسازم میتونم بازی نصب کنم؟
دقیقاً مثل کسی که بازی تو کنسول نصب کرده...
از کسی که دستگاه رو گرفتم انگار واسطه بوده و خودش هم در جریان نبوده...
ممنون میشم لینک آموزشی رو برام بفرستید
سلام ریسک هست ولی زیاد ترس نداره نهایت قفل میشه و 100 تومن میدید دوباره اکانت میزنید
من خودم تو یک سال گذشته سه تا وان اس خریدم و دوتاشون رو دادم بیرون فول گیم کردن و یکیش رو هم هفته پیش از سایت خریدم که فول گیم بود و من فرداش آنلاین شدم و الان دارم آنلاین فیفا میزنم و هارد یک ترا هم بهش وصل کردم و الان 46 تا بازی دارم،اون دوتا کنسول قبلیم رو هم که فول گیم کرده بودم بعدا آنلاین شدم و بدون قفل شدن اکثر بازی ها اون ها رو بازی کردم،البته چون اکثر بازی های که میزنن مربوط به گیم پس و ea access هست اگه مدتشون تموم شده باشه احتمال قفل شدن بازی های گیم پس و ea access هست،در کل ریسک بن کنسول و اکانت هست ولی من تجربه سه تا کنسول رو داشتم و بدون مشکل آنلاین شدم و بازی کردم و میکنم،در کل اگر آدم ریسک پذیر هستید میتونید آنلاین شید و احتمالا کنسولتون شاید آپدیت هم بخواد،اون دوتا اکانت هم خالی هستند و بدون بازی که فورگت پسورد هم زده شدن پس بهتره اگه تصمیم به آنلاین شدن کردید برای خودتون اکانت بسازید .

mdoct
نباید وصل بشی به اینترنت وگرنه لایسنس بازی ها غیر فعال میشه
نمیشه اکانت ساخت تو ایکس باکس تا زمانی که وصل نشی به اینترنت
با همون اکانت ها لاگین شو باید قبل از ریختن بازی ها اکانت می ساختی تا سیو رو اکانت خود بمونه
من دستگاه رو تازه گرفتم و دوتا اکانت داشت...،
پس اکانت برای خودم درست نکنم و با اکانتی که تو دستگاه هست لاگین بشم و از استور دانلود کنم؟؟
البته من منظورتون رو نفهمیدم(باید فقط تو بازی انلاین نشم یا در حالت کلی و خارج از بازی هم انلاین نشم؟)

سلام ریسک هست ولی زیاد ترس نداره نهایت قفل میشه و 100 تومن میدید دوباره اکانت میزنید
من خودم تو یک سال گذشته سه تا وان اس خریدم و دوتاشون رو دادم بیرون فول گیم کردن و یکیش رو هم هفته پیش از سایت خریدم که فول گیم بود و من فرداش آنلاین شدم و الان دارم آنلاین فیفا میزنم و هارد یک ترا هم بهش وصل کردم و الان 46 تا بازی دارم،اون دوتا کنسول قبلیم رو هم که فول گیم کرده بودم بعدا آنلاین شدم و بدون قفل شدن اکثر بازی ها اون ها رو بازی کردم،البته چون اکثر بازی های که میزنن مربوط به گیم پس و ea access هست اگه مدتشون تموم شده باشه احتمال قفل شدن بازی های گیم پس و ea access هست،در کل ریسک بن کنسول و اکانت هست ولی من تجربه سه تا کنسول رو داشتم و بدون مشکل آنلاین شدم و بازی کردم و میکنم،در کل اگر آدم ریسک پذیر هستید میتونید آنلاین شید و احتمالا کنسولتون شاید آپدیت هم بخواد،اون دوتا اکانت هم خالی هستند و بدون بازی که فورگت پسورد هم زده شدن پس بهتره اگه تصمیم به آنلاین شدن کردید برای خودتون اکانت بسازید .
میخوام کل بازی هامو پاک کنم و اکانت هایی که روش بود...
پس یه اکانت جدید بسازم و انلاین بشم و بازی هارو دانلود کنم...

نام بازی : Forza Motor sport 7

پلتفرم : windows 10
ژانر : Racing
درجه سنی : + 3 سال
استدیو سازننده : Turn 10
امتیاز نسخه ویندوز : 82
قیمت :99 . 39 دلار

تاریخ انتشار : Oct 3, 2017

لینک
بازی :

http://2.tlu.dl.delivery.mp.microsoft.com/filestreamingservice/files/6350fc47-b436-42ea-af06-d654240f637f?P1=1586528057&P2=402&P3=2&P4=KhnzsGq9yK/yY7PjSywgGwR2jhSm2q3pO6+MQ4pt+nYU9xQIxObzZVnB3Or1z5UhCWYgBGSZhJ7th2YYdEuhDw==

تاریخ بروز رسانی : 22 فروردین

آپدیت : 1.174.4791.2

حجم بازی : 19 . 99 گیگ

راهنمای نصب : بازی رو داخل روت یکی از درایو های ویندوز بریزید سپس برنامه پاورشل رو تحت ادمین اجرا کنید دستور زیر رو داخل برنامه تایپ یا کپی کنید اینتر بزنید و منتظر بمونید تا عملیات نصب به پایان برسه

نکته : به جای حرف d شما باید نام درایوتون رو تایپ کنید

Add-Appxpackage D:Microsoft.ApolloBaseGame_1.174.4791.2_neutral_~_8wekyb3d8bbwe.EAppxBundle

لینک استور ماکروسافت : Forza Motorsport 7 for Xbox One and Windows 10 | Xbox

سلام دوست عزیز
امکان داره نحوه ریختن بازی رو هارد اکسترنال و نصب بازی روی کنسول xbox one رو توضیح بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or