لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

دوستان کسی میتونه لینک آپدیت های DRIVECLUB رو برای من لینک مستقیم کنه از یه سرور بجز ماله خوذه سونی که اینجا میذارید ؟ (فکر نکنم کسی اینکارو واسم بکنه آخه مثکه یه 10 گیگی میشه
:((
)
هی میام دانلود کنم بعد از 5 دقیقه سرعتش میاد رو 4 کیلو بعدش قطع میشه یا بعضی وقتا سرعت دانلود رو که با idm محدود میکنم مثلا میزارم روی 20ک انگار نه انگار اصلا گوگل رو هم نمیشه باز کرد تا دانلود رو متوقف کنم

سلام ببخشید یه سوال من دستگام 2015 هست ریجن 2 هست بعد اینجا شما همه بازیهائی که گزاشتید برا دانلود نوشته ریجن 1 ربطی داره به هم یا نه ؟ یعنی مثلا ریوالز که شما نوشتید ریجن یک من دان کنم ظرفیت 2 رو بخرم همین دیتا رو باید بریزم یا نمیشه و حتما باید ریجن 2 رو دانلود کرده بشام ؟

سلام
دوستان لینک بازی call of duty black ops 3 رو میخواستم و لینک نید فور اسپید جدیده
کسی داره ؟

دوستان need for seed که پری لود شدش رو کسی نمیتونه لینکشو بزاره ؟ میشه الان دانلود کنیم ؟

یک صفحه پیش رو هم نگاه کنید بد نیست
لینک NFS رو گذاشتن

بازی

سلام دوستان لطفا یکی لینکای بازی wwe و کلاف بلک آپس 3 و نید فور اسپید و بزارید
تو صفحه قبلی نید فور اسپید بود ولی حدود 13 گیگ بود کیی از بچها که دیتا میفروشه زده بود 17.5 گیگ هست حجمش چرا؟ آیا اپدیتی چیزی هست باهاش ؟
لطفا سریعتر لینکا رو بزارید مرسی رجن 1

کال آف چی پیدا نکردم داداش ؟

COD رو که فک نکنم پری لودش شروع شده باشه

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان لطفا یکی لینکای بازی wwe و کلاف بلک آپس 3 و نید فور اسپید و بزارید
تو صفحه قبلی نید فور اسپید بود ولی حدود 13 گیگ بود کیی از بچها که دیتا میفروشه زده بود 17.5 گیگ هست حجمش چرا؟ آیا اپدیتی چیزی هست باهاش ؟
لطفا سریعتر لینکا رو بزارید مرسی رجن 1

لینکای نید فور اسپید درسته 4 تا 4 گیگ هست با یک 1.5 گیگ مشکلی نداره
COD رو که فک نکنم پری لودش شروع شده باشه تا لینک هاش بیاد

لینک های WWE ریجن یک

http://gs2.ww.prod.dl.playstation.n.../f/UP1001-CUSA02671_00-WWE2K16MAINSKU01_0.pkg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or