لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

دوستان متاسفانه بازی یه سری محدودیت ها از جمله در تعداد شخصیت های انتخابی برای مبارزه خودتون داره و + بخش داستانی قفل اما انلاینشو میتونید استفاده کنید
ریدینگ کناریشو برا همین موقع ها گذاشته بودن ! اما باید یه نشونی مثل دایینگ لایت کنارش میومد که 9 گیگ رو حدر نده ادم /:)

سلام من دیتا ی این بازی را War Thunder - Region 1 از این جا دانلود کردم ولی وقتی با برنامه میخوام منتقل کنم ارور میده و دانلود متوقف میشه دستگاهم ریجن یک هستش .... فقط یک مسئله که ذهن من را درگیر کرده این هستش که اسم فایل تو لینک که برنامه از پلی استشن میگیره با اسم فایل دانلودی فرق داره مثلا فایل نصبی که رو لینک هستش اسمش هستش

UP4432-CUSA00224_00-WARTHUNDER000000-A0121-V0100_0 ولی فایلی که من دانلود کردم از اینجا اسمش هستش

UP4432-CUSA00224_00-WARTHUNDER000000-A0120-V0100_0 من این عدد رو دستی هم ری نیم کردم باز ارور داد میشه یکی راهنمائی کنه مشکل کجاست.

بازی war thunder نمیدونم چرا اینجوریه. واسه منم همینجوری شد مجبور شدم 13 گیگ دیگه هم دانلود کنم.

ntFli.jpg

لینک‌های دانلود SOMA ----- ریجن1

======
حجم: 10.46 گیگابایت

سلام دوستان من دنبال دیتای بازیهای mad max-until down -witcher3-deriver club-call of duty advanced -region all میگردم.خودم شرایط دانلود کردنشونرو ندارم الان نزدیک 10 روز شدید دنبالشونم اگر کسی دیتای این بازی ها رو داره ویا کسی رو میشناسه ممنون میشم اطلاع بده.

سلام دوستان من دنبال دیتای بازیهای mad max-until down -witcher3-deriver club-call of duty advanced -region all میگردم.خودم شرایط دانلود کردنشونرو ندارم الان نزدیک 10 روز شدید دنبالشونم اگر کسی دیتای این بازی ها رو داره ویا کسی رو میشناسه ممنون میشم اطلاع بده.

پخ شد دوست عزیز.

دوستان چرا مثل پست اول یه قسمت برای دمویه بازیها باز نمیکنید.الان دموی nba live اومده اما کسی نزاشته لینکشو. ممنون میشم کسی اینکارو بکنه چون مطمئنم کسایی هستن مثل من که برای هر دفعه متصل شدن مصیبت داریم.با تشکر از شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or