hojjjat
کاربر سایت
دوتا سرور متفاوت هستند فک کنم برای جلوگیری از بارسنگیندوستان من یه سوال دارم چرا بعضی از لینک ها با ic شروع میشن بعضی با gs2? به عنوان مثال همین بازی متال گیر .. دوستان دو لینک دادن متفاوت!
دوتا سرور متفاوت هستند فک کنم برای جلوگیری از بارسنگیندوستان من یه سوال دارم چرا بعضی از لینک ها با ic شروع میشن بعضی با gs2? به عنوان مثال همین بازی متال گیر .. دوستان دو لینک دادن متفاوت!
جوونمردی نبود این لینکارو برای من بزاره ؟! ریجن ۲ !!دوستان کسی لینک آپدیت جدید مورتال کمبت X برای ریجن 2 نداره ؟؟ میگن خیلی تغییرات داره !! لطفآ یکی ریجن 2 بزاره !
Patch Notes 8-31-2015 - WB Games Community
جوونمردی نبود این لینکارو برای من بزاره ؟! ریجن ۲ !!
خوب دوست عزیز چرا خودت لینک رو بدست نمیاری؟؟آقا کسی به اینجا سر نمیزنه!!! از دیشب منتظرم!
خوب دوست عزیز چرا خودت لینک رو بدست نمیاری؟؟
چوری میخوای انتقال بدی پس؟اینترنت خونمون قطعه! الان فقط تو شرکت اینترنت دارم ! برای همین نمیتونم لینک خودم در بیارم !!
داداش این ویچره فیکس 7 گیگه؟اخه خوده بازی 7.5 گگ میگه اپدیت اینجا 7 گیگه
گفتم حداقل امروز که شرکت هستم دانلود کنم تا هر وقت اینترنت وصل شد بریزم روی PS4 !! حالا هیچ کسی نیست 1 لطفی کنه این لینکارو بزاره ؟؟چوری میخوای انتقال بدی پس؟
حداقل یک اب باریکه نتی نیاز داری که کنسول لینک رو بگیره
دوستان کسی لینک آپدیت جدید مورتال کمبت X برای ریجن 2 نداره ؟؟ میگن خیلی تغییرات داره !! لطفآ یکی ریجن 2 بزاره !
Patch Notes 8-31-2015 - WB Games Community
سلام
اقا کسی نمیتونه لینک متال رو توی یک سرور ایرانی اپلود کنه؟