لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

داداش قبل از این که پست بدی یه نگاه بنداز به تاپیک همین پست بالاییت گذاشتم
داداش قبل این که پست منو نقل قول کنی یکم به مغز فشار بیار که پست من ساعت 10.54 بود و شما ساعت 11.07 بعد ویرایشت لینکا رو گذاشتی !
درست میگم یا نه؟؟ پستی که من دیدم ازت یه ردهود بود با 4 تا اسکین اولش ! شما پست رو بعد دادن پست من ویرایش کردی :|
بازم دمت گرم که امروز ویرایش کردی گذاشتی:x
;)

سلا م بچه ها کسی نمیدونه دیتای call of duty advance warfare نسخه ی معمولی به نسخه ی GOLD EDITION این بازی میخوره یا نه؟؟؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

داداش قبل این که پست منو نقل قول کنی یکم به مغز فشار بیار که پست من ساعت 10.54 بود و شما ساعت 11.07 بعد ویرایشت لینکا رو گذاشتی !
درست میگم یا نه؟؟ پستی که من دیدم ازت یه ردهود بود با 4 تا اسکین اولش ! شما پست رو بعد دادن پست من ویرایش کردی :|
بازم دمت گرم که امروز ویرایش کردی گذاشتی:x
;)

اون دوتا رو یادم رفت بذارم
آخه یک جورایی برام عجیب بود پست بالای گذاشته بودم گفتی دی ال سی هارو بده خودم هم نمیدونستم نذاشته بودم چک کردم دیدم 4 تا لینکه

دوستان من دیتا witcher 3 رو گرفتم می‌خوام بریزم همراه با آپدیت،یه فایل هم توی پوشهٔ دیتا بود UP4497-CUSA00527_00-0000000000000002-A0101-V0101 ،می‌خواستم بدونم این رو هم نیاز هست بریزم‌ یا بعد از ریختن دیتا فقط آپدیت ۱.۸ رو بریزم؟

با سلام
من دمو pes2016 دانلود کردم از اون لینکی زحمت کشیده بودن و گذاشته بودن
2.8 گیگ شد ولی با ps4 میزنم 3.8 گیگ دستگاه من رجین 1

دوستان من دیتا witcher 3 رو گرفتم می‌خوام بریزم همراه با آپدیت،یه فایل هم توی پوشهٔ دیتا بود UP4497-CUSA00527_00-0000000000000002-A0101-V0101 ،می‌خواستم بدونم این رو هم نیاز هست بریزم‌ یا بعد از ریختن دیتا فقط آپدیت ۱.۸ رو بریزم؟

اول كا ويچر 3 رو نصب كن ! بعد كه رفتي داخل بازي ببين خودش مي خواد كدوم اپديت رو دانلود كنه همون لينك رو بگير

چون بعضي بازي ها هستن اپديت شون رو روي اپديت قبلي ميدن يه سري نه اپديت جديد كه ميدن اپديت قبلي رو به كل پاك مي كنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or