king of north
کاربر سایت
19013 ریجن آمریکاستدوستان fifa 21 دوتا us داره .
دیتاشون فرق میکنه ؟ منظورم اینه که باهم سازگار نیستند ؟ اگه جواب مثبته از کجا باید فهمید کدومو باید دانلود کرد ؟View attachment 209967
تو گوگل سرچ کن سایتهای ایرانی معمولا لینک مستقیم از سرور سونی میزارن ولی همیشه بهترین راه لینک گرفتن با psx هستکسی سایتی داره که لینک خود دیتا رو بزاره؟
پارسی گیمسایت داخلی دانلود با تعرفه نیم بها بهم معرفی کنید اگه سراغ دارید.
من از یه سایت دارم دانلود میکنم ولی احساس میکنم داره فول بها کم میکنه از حجمم
usدرود
لینک دانلود دیتای Hitman 2 رو می خواستم
ممنون
GTA Trilogy Remastered PS4دوستان لینک سه گانه جی تی ای رو کسی داره؟ ریجن1 امریکا
Prosperopatchesممنون مشکل اینه لینک های PS5 تبدیل به GS2 که نمیشه ... لینک دانلودهای PS5 هم همگی با IC شروع میشه که فیلتره
از طرف دیگه با خود کنسول هم میزارم دانلود معمولا بعد چند گیگ دانلود متوقف میشه و ارور میده و باید مجدد RESUME کنم که یعنی مجبورم همه وقت پای کنسول باشم !!!
این سایت PS4 PKG FINDER هم که برای PS5 کار نمیکنه سایتش مشابهش برای PS5 نیومده ؟
Prosperopatchesممنون مشکل اینه لینک های PS5 تبدیل به GS2 که نمیشه ... لینک دانلودهای PS5 هم همگی با IC شروع میشه که فیلتره
از طرف دیگه با خود کنسول هم میزارم دانلود معمولا بعد چند گیگ دانلود متوقف میشه و ارور میده و باید مجدد RESUME کنم که یعنی مجبورم همه وقت پای کنسول باشم !!!
این سایت PS4 PKG FINDER هم که برای PS5 کار نمیکنه سایتش مشابهش برای PS5 نیومده ؟