سلام دوستان من این لینک چطوری ادیت کنم که بتونم باقی لینکاشو گیر بیارم میدونم باید قسمتیشو حذف کنم بعد حی 0 یا 1 یا 2 بزنی تا جایی که اخرین پارت بگیری ایا اموزشی روشی هستش بشه دید یا دگرفت دقیق ممنون .
سلام دوستان من این لینک چطوری ادیت کنم که بتونم باقی لینکاشو گیر بیارم میدونم باید قسمتیشو حذف کنم بعد حی 0 یا 1 یا 2 بزنی تا جایی که اخرین پارت بگیری ایا اموزشی روشی هستش بشه دید یا دگرفت دقیق ممنون .
این لینکه نیست این لینک DP بازیهسلام دوستان من این لینک چطوری ادیت کنم که بتونم باقی لینکاشو گیر بیارم میدونم باید قسمتیشو حذف کنم بعد حی 0 یا 1 یا 2 بزنی تا جایی که اخرین پارت بگیری ایا اموزشی روشی هستش بشه دید یا دگرفت دقیق ممنون .
مرسی ممنون خوب اگه این لینک dp این هم نیاز هسش ولی لینک اولیشو از کجا گیر بیارم کدوم قسمت دقیقا ای دی ام این لینک بزنم تا همرو بده کروکی دقیق میگین کدوم تبش برم تشکر . بعدش شاتل لند گذاشته بوده پاک کرده به علت دستور کارگروهاین لینکه نیست این لینک DP بازیه
ی لینک دیگه هم بهت میده که اون صفر داره بعد ادیت میکنی درست میشه صفره هم دقیقا قبل pkg هست
لازم هم نیست هی 1 و 2 اینا بزنی میری تو دانلود گروهی idm از اونجا جا صفر ستاره میزنی بعدش از یک تا مثلا 10 بهش برنامه میدی همه ی لینک ها رو میده
خودش شاتل لند نذاشته اپدیت رو ؟
مرسی ممنون خوب اگه این لینک dp این هم نیاز هسش ولی لینک اولیشو از کجا گیر بیارم کدوم قسمت دقیقا ای دی ام این لینک بزنم تا همرو بده کروکی دقیق میگین کدوم تبش برم تشکر . بعدش شاتل لند گذاشته بوده پاک کرده به علت دستور کارگروه
تب اول دومیمرسی ممنون خوب اگه این لینک dp این هم نیاز هسش ولی لینک اولیشو از کجا گیر بیارم کدوم قسمت دقیقا ای دی ام این لینک بزنم تا همرو بده کروکی دقیق میگین کدوم تبش برم تشکر . بعدش شاتل لند گذاشته بوده پاک کرده به علت دستور کارگروه
این عالیه من دقیقا دنبال همین سایت بودم راحت بگردم لینک بیاد عالیه ، الان فقط مشکل بزرگم اینه که شاتل لند میخام 4 گیگ اپلود کنم نمیزاره فکر کنم تهش 2 گیگ میزاره ایا روشی راه حلی هست این فایلای 4 گیگی سونی بشه 2 گیگ . ایا سایت دیگه هستش 2 گیگی بزاره مثل همین سایت ممنون میشم اگه هست بزارین یا راه حلی هستش بگین تشکر .بعد از اینکه DP و بریزی لینک آپدیت بهت میده اگه هم میخای از قبل داشته باشی کد بازیو میزنی داخل این سایت لینکهای دانلود رو میگیری
PS4 PKG Database
این عالیه من دقیقا دنبال همین سایت بودم راحت بگردم لینک بیاد عالیه ، الان فقط مشکل بزرگم اینه که شاتل لند میخام 4 گیگ اپلود کنم نمیزاره فکر کنم تهش 2 گیگ میزاره ایا روشی راه حلی هست این فایلای 4 گیگی سونی بشه 2 گیگ . ایا سایت دیگه هستش 2 گیگی بزاره مثل همین سایت ممنون میشم اگه هست بزارین یا راه حلی هستش بگین تشکر .
مجانی بودن یا نبودنش مهم نیست مهم اینه بشه این فایل 4 گیگی یه سایتی باشه بشه 2 گیگ گذاشته باشه بشه لینکشو برداشت و اپلودش کنم رو شاتل لند که مفت میفته همین . من نمیخام لیچ یا سایت خاصیو بخرم من همین لینکارو میخام یه ساتی گذاشته باشه فقط 2 گیگ 2 گیگ تا بشه اپلودش کرد تو شاتل لند همین داداش خوبم باز ممنون از شما .سایت مجانی من خبر ندارم الان ولی سایت پولی هست که گرونه نمیصرفه اصلا
لینک دانلود Onrush ریجن 1 رو لطف میکنید بزارید.