برای من فیلتر نیست من دان کردماینا چرا فیل ترن؟ مشکلی نداره بعد از دانلود؟ بعد اگه فیل. ترن پس کنسول چجور دانلود میکنه؟؟
شیلتر هم بود با شیلتر شکن دان میکردم
برای من فیلتر نیست من دان کردماینا چرا فیل ترن؟ مشکلی نداره بعد از دانلود؟ بعد اگه فیل. ترن پس کنسول چجور دانلود میکنه؟؟
تو دستگاه قسمت نتورک . DNS هاتو تغییر بده ببین دان میکنهمن نه با دستگاه میتونم دانلود کنم نه با PSX میتونم دیتا رو بریزم .
راهی وجود داره ؟
خب بعد موقع انتقال به کنسول مشکل پیش نمیاد؟برای من فیلتر نیست من دان کردم
شیلتر هم بود با شیلتر شکن دان میکردم
ی نکته خواستم بگمخب بعد موقع انتقال به کنسول مشکل پیش نمیاد؟
چون کنسول باید با سرور ارتباط برقرار کنه و بتونه به این فایل توی سرور دسترسی داشته باشه بعد میتونه دیتا رو قبول کنه
نشد یکم دانلود کرد بعد دوباره قطع شدتو دستگاه قسمت نتورک . DNS هاتو تغییر بده ببین دان میکنه
8.8.8.8
8.8.4.4
من دارم از همین لینک میگرم مشکلی ندارماینا چرا فیل ترن؟ مشکلی نداره بعد از دانلود؟ بعد اگه فیل. ترن پس کنسول چجور دانلود میکنه؟؟
باید ای پی رو تغییر بدینشد یکم دانلود کرد بعد دوباره قطع شد
تا 1 ساعت دیگه آدرس یه سایتی رو میدم که لینکهای بازی رو به صورت مستقیم قرار داده. با آپدیت.همچنان فی ل تره
بیا برو از این سایته SSL Proxy List | HTTPS Proxy List - Free Proxy List (با شیلترشکن وارد شو ، بعد شیلتر رو قطع کن ) پ-ر-و-ک-س-ی بردار، بزن تو تنظیمات اینترنته ps4 (اگه با پی سی دانلود میکنی ، بزن تو تنظیمات دانلود منیجر) ، مشکلت حل میشههمچنان فی ل تره
من بازی مادمکس برام فیلتر بود ولی با psx ریختمخب بعد موقع انتقال به کنسول مشکل پیش نمیاد؟
چون کنسول باید با سرور ارتباط برقرار کنه و بتونه به این فایل توی سرور دسترسی داشته باشه بعد میتونه دیتا رو قبول کنه
باید حتما همه دانلود شده باشن بعد اکسترکت کنم؟آپلود سنتر
God of War R1 + UPDATE 1.03
تمام فایل هارو دانلود کنید و اکستراکت ( کل پکیج ها به همراه آپدیت )